Jump to content

L♥DK (2014)


lazeto

Recommended Posts

spacer.png

 

L♥DK (2014)

Страна: Япония

Също така известен като: L-DK

По мангата на: Ayu Watanabe - "L•DK"

Премиера: 12 април 2014 г.

Времетраене: 113 мин.

Жанр: Романс

Режисьор: Yasuhiro Kawamura

Субтитри: Английски

IMDB

                 

Участват:

  Ayame Gouriki - Aoi Nishimori       

           Kento Yamazaki - Shuusei Kugayama         

Akiyoshi Nakao - Ryosuke Sato

Rei Okamoto - Moe Shibuya

Anna Ishibashi - Satsuki Mizuno

Ren Kiriyama - Wataru Sanjo

Reiko Takashima - Sayoko

Seiji Fukushi - Soju Kugayama

Miho Shiraishi - Kazumi Hoshino    

Takashi Fujii - Teacher Onda

         

Резюме: Родителите на Аои Нишимори (Ayame Gouriki) решават да заминат за чужбина заради работата си, но Аои не иска да се прехвърля в нова гимназия, затова решава да живее сама. Един ден случаен инцидент я среща с училищния плейбой Шусей Кугаяма (Kento Yamazaki), при което животът ѝ се променя напълно...

 

Свали с :subs:  :click:

 

Свали с английски субтитри  :click:

 

Свали с руски субтитри  :click:

 

Онлайн с руски субтитри   :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не знаех, че филма има вече субтитри на английски, гледах го на японски.... Точно снощи изгледах заглавието и го изкоментирах вечерта в темата на Кенто, но явно тази сутрин са пуснали субтитрите на английски в asiatorrents.

За да не се повтарям с това, което написах и в темата на Ямазаки-сан, ще споделя, че филмчето не е никак лошо, макар и наивно, с банална история. По манга е, която и в момента продължава да излиза, но е добре направено за жанра си - шоджо.

Бях предубедена, не очаквах нищо интересно, но го загледах само заради Кенто и Рен Кирияма, а на финал дори остави добро чувство у мен, без да е нещо кой знае какво.

На Кенто му прилягат такива роли, а и той си е икемен. Аяме Горики, макар че я недолюбвам, ме остави с добри впечатления този път.

На който му се гледа нещо леко, забавно, розовичко, без големи претенции, със забавни ситуации, продукция по манга - този филм е за него.

Не се разочаровах, а и нямах големи очаквания, доволна съм, че гледах Кенто и Рен.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Цял постер ми пратиха от Япония. Трябва поне от учтивост да го изгледам. Виждам, че и рейтингът е добър. Напоследък ни наводняват с подобни продукции. Дано поне с тази Кенто да е случил!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да е случил Кенто, едва ли, просто това е поредният филм в кариерата му. За неговата възраст ролята е идеална, трябва да мине и през това.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много хубав филм, добре че го мернах днес, като сюжет нищо ново, но пък приятно поднесен, а и е от любимите ми романтични истории, забъркани от ученици. Съжителството на двамцата беше много забавно. От актьорите никой не ми е ясен освен Рен Кирияма ( който се радвам, че видях отново), но пък са симпатяги и добре се справиха с ролите си. Последните 10-15 мин бяха малко тегави, но си знаех, че така ще стане накрая.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Доволна съм. Имаше много забавни моменти, особено в началото. Кенто ми се видя съвсем различен. Сякаш мина цяла вечност от играта му в Клонингите и от малкия Окаджо няма и следа. На моменти ми напомняше на Ямапи и се питам, дали няма да може да направи роля в стил Акира?! С осанката, с която го видях тук, си помислих, че ще е хубаво да се пробва отново в музикален филм.

Героят на Сейджи повече ме изкефи. И Рен стоеше добре. Удариха му едно райдърско рамо.

Косата на Горики ми беше странна. Добре, че я подстрига. И без това така й отива повече. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Олее как се озовах в царството на клишетата, направо са се престарали тоя път. Може би искаха да се доближат максимално до мангата и затова малката преиграваше страхотно. Младежът Кенто ми хареса определено, справи се с ролята. Добре, че бяха красивите фойерверки в края, че да има поне малко смисъл гледането ми.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз да се отбележа тук, много хубави фойерверки! Йокохама-красота! Наистина много романтично! Това мога да кажа, относно историята, нищо по-различно, което не означава, че не ми харесва. :up: :up:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много съм доволна от филма! Двама сладури, които много добре стоят на екрана, романтиката не им липсваше и са добра двойка. Браво на този Кенто, страхотен! Пак ще се гледа!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Покрай японското кино започнах да обожавам фоерверките и не пропускам филм с тях. А филмът както е отбелязано по-горе е царството на клишетата.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Че е клише, клише е   - това е невъзможно да се оспори. Лично аз се сещам за една дузина подобни филми. Но сравнено с   Say "I love you" , този филм поне е поносим,  има много какво да се желае, но поне не ужасно скучно. Ако някой се колебае между двата, този ( въпреки необещаващият трейлър ) е далеч по-добър. Честно казано съвета ми е и двата да се пропуснат, но има моменти, когато човек съзнателно търси  лек и неангажиращ филм , може би този ще свърши работа .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Типично романитчно филмче. Хареса ми. Дори и да знаех какво ще стане ми харесаха отношенияа между героите,страхотните фойерверки и прекрасната Ая Гоурики. Още от IS ми е една от любимките и се радвам ,че я гледах в ново филмче.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много интересно и зарибяващо филмче е. Актьорите много си допадат и изглеждат супер заедно, гледам го за пръв път и пак ще го гледам. :wub:

Редактирано от bealonenomore
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Страхотно филмче! Въпреки клишетата аз лично останах много очарована от него. Хареса ми всичко и комедията и романтиката и актьорите, дори и клишетата. :) Свежо, забавно, мило и романтично, получила се е много добра комбинация, успя да ме грабне от първият момент, а финалът е точно за романтици, като мен. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...