Jump to content

Recommended Posts

MV5BOGZhYzgwYWItYjk3YS00ZDU3LThhMmYtNGE0M2ZmYzU4NGMxXkEyXkFqcGdeQXVyNDIyMTI3MTM@._V1_.jpg

 

 

comi.jpg

 

Boss & Me

Aлтернативно заглавние: Shan Shan Comes to Eat
Страна: Китай

Година на излъчване: 2014

Жанр: романтика, комедия

Период на излъчване: 8 юли 2014 - 20 юли 2014

Канал: JSTV

Епизоди:34

По романа на Gu Man "Shan Shan Lai Chi"

Субтитри: Английски

 

Участват:

Zhang Han като Feng Teng

Zhao Li Ying като Xue Shan Shan

Huang Ming като Zheng Qi

Lvy Lee като Yuan Li Shu

 

Резюме: На суровия президент на компания "Фън Тън" спешно му е нужен кръводарител с рядка кръвна група, за да помогне на сестра си. Сред служителите си намира момиче (Шан Шан) с такава кръвна група и тя се съгласява да помогне. След случилото се той и сестра му се чувстват задължени пред нея, но вместо по обичайния начин, да ѝ се отплатят с пари, сестра му настоява той да изпраща на спасителката ѝ вкусна храна. Дали оптимизмът и жизнерадостта на Шан Шан ще разтопят сърцето на хладнокръвния президент...

 

comi13.jpg

:essub:

 

Свали с български субтитри :subs: :click: :click:

 

Онлайн с български субтитри :subs: :click:

 

Свали с български и английски субтитри :click:  

 

Свали с руски субтитри и озвучаване :click:

 

Онлайн с руски субтитри :click:

Редактирано от mrnkaloto
Обновена
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имах свободно време и реших да прегледам излезлите с превод епизоди. Не знам с какъв рейтинг е бил, но учудващо превода му върви добре като за китайски сериал. Започнала съм вече няколко такива, които в момента съм ги спряла поради прекъсване или огромно бавене с превода. Но хората, които се занимават с този превод са редовни засега (да чукна на дърво :) ) и пускат по 1 епизод кажи - речи на седмица (е ще си почакам още 3 - 4месеца да видя финала :D ) Ето още един линк за гледане онлайн, като дори някой път тук го пускат по - рано отколкото във Вики.

 

 Иначе за серила - леко вървят нещата засега, не мога да кажа, че с нетърпение чакам всеки следващ епизод, но пък ми се иска и да разбера как ще се развият нещата.  На 18 епизод съм и в последните няколко няма почти никаква живинка.  Чакам сега момента, в който "ще падне бомбата", че да стане интересно :) Иначе сигурно 1/3 от сериала (да не кажа половината) протича в това как главните се хранят :) Ма са ми много симпатични тогава, приятна двойка са.

 

 778172.jpg

 

Някъде четох, че Zhao Li Ying споделила, че от толкова храна е наддала няколко килограма по време на снимките :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хе, хе, ти ме изненада рано сутринта, vivian. Не предполагах, че друг освен мен гледа китайска драма.  Аз го започнах заедно със SOP Queen 2, обаче сега гледам предимно този, но съм все още на 5 еп.. Харесва ми, вярно, че си е типичната Пепеляшкина история, но поне е забавно поднесена, освен това Zhang Han е толкова магнетичен мъж, че сигурно ще подкарам и другите му сериали сдобили се с превод след този. Поне имам избор, не е като да не се е снимал човека.

Малко гифчета и снимки и от мен.

342ac65c10385343c43093e69113b07ecb80887d

1592ec09c93d70cfce874bccfadcd100bba12b1b

fa99592eca518040dc5fe6fe1b9f3ff1.jpg

3f5739fb43166d2223d0f655442309f79252d2fd

 

10410147_553393034782862_380738120296556

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

по принцип си бях казала, че няма да почвам незавършени с превод китайски сериали, но този го забелязах случайно във Вики и главно заради Zhang Han го почнах. Уж щеше да е само бегло преглеждане на 1- 2 епизода, но ... взех да си го следя редовно и си чакам кротко и спокойно да излезе нова серийка.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нали? Надявам се да са напреднали с превода, защото бяха на двадесет и втори-трети еп. и аз затова стигнах до десети и изчаквам да приключат с превода, за да го продължа и аз. И на мен ми хареса главната, въпреки, че въобще не е красавица, но е забавна и естествена.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много сладурски сериал, без да е чудо невиждано откъм сюжет. Симпатични главни герои, които как успяха да се намерят, един сценарист само знае, толкова различни един от друг :). Ма пък тъй готино да се залюбиха и да започнаха да се опознават един друг, голямо ядене падна :). И второстепенните герои ставаха, (почти) нямаше истерични родителски тела, точене на локуми и ретроспекции. Ако трябва да се вярва на сериала, богатите семейства там могат са доста приятни и сравнително земни хора, за разлика от корейските такива, и драмата от свързването с обикновено семейство отсъства. Този сериал не успя да ми стане скучен или дразнещ, което си е рядкост сред китайските и тайванските продукции, кото съм пробвала. Във viki е преведен вече целият.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много сладко сериалче! Главната героиня е голяма сладурана, истинско зайче, а

Zhang Han отдавна съм го отбелязала като добър и интересен актьор, още от SOP Queen 1.

Препоръчвам го с две ръце за всички романтици. :yes:

 

092ebc7230dc.jpg

 

 

ea46bc1cafa2.jpg
b2878c8a8305.jpg
4bf259b3b407.jpg
ba777c4b112e.jpg
c6837d930299.png

 

 

NB: Рускините смятат да го превеждат. Когато това стане, може да влезе и в моите проекти,

понеже английските субтитри са истинска мъка, а те се заеха сериозно да разнищят сюжета

и действието.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Красив и нежен сериал с прекрасни актьори. Ще бъде страхотно, ако след време този серал се преведе на български. Ще чакаме колкото е необходимо. :)

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако някой не се заеме преди мен, ще бъде преведен, но след Good Morning Shanghai.

 

А засега предлагам ОСТ-то с превод на български.

 

Джан Хан - ОБЕЩАНИЕТО НА ВЯТЪРА

Енджъл Хъ - НЕВОЛНО

 

312e8bc2abde.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не си поплюват братята китайци. Знаех, че азиатците рекламират чрез филмите си, но тук такова стълпотворение на световни марки е настъпило. Абе лъхаше от километри на много пари в продукцията, но наистина се впечатлих от количеството  :slap:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериалчето е направо невероятно! Направо се чудя как го казвам аз като се има в предвид, че гледам главно фантастика и ужаси ... Главните и двамата са невероятни ( особенно куклата :kissy:   ). Драмата не е толкова голяма както в корейските сериали ... бих казал, че филма е задалжително да се гледа по 1 път между всеки 2-3 изгледани кореийски. Ненатоварващ, много забавен... химията не липсва ама ваобще ... Понякога бих казал , че главния е като ударен с парен чук като види куклата ... особенно като и щипе бузките  :28558:

 

 

в началото много ми наподобява на Кралицата Ки когато Ки изпълняваше всички прищявки на императора....

 

 

Както някой спомена по-горе няма ги крещящите родителски тела ....

Препоръчвам на всички които изкат да се разтоварят и посмеят от сърце ... Историята може да е като на Пепеляшка , но е неветоятно представена ... и главните са на ниво ...

 

Ако излезе на бг торент с бг субс ще е невероятно ...  ще чакам колкото е нужно !  :up: 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Химията е толко невероятна, че двамата снимат и втори сериал като главна двойка - The Rise of A Tomboy, където участие ще вземе и Jung Il Woo :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Интересно сериалче! Тепърва вниквам в китайските сериали и определено този ми хареса! Интересни взаимоотношения между главните...имаше си химия, дори и доста забавни моменти, симпатични актьори и добра игра!  :panda-145:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много сладко сериалче! Хареса ми всичко, лек за гледане, забавен и романтичен. Актьорите се справиха много добре, а главната двойка бяха страхотни! Имаше химия между тях и дори чисто визуално изглеждаха много добре заедно пред екрана. :) Сериала си заслужава всяка отделена минута! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах го на руски и изобщо не ми хареса. Това е китайският сериал, който съм гледала с най-големи усилия и напъни, и с изключително много превъртане. Не исках да го изоставя недогледан, само защото напоследък често почна да ми се случва и се навих, да направя нужното да го догледам. Но уви беше банално и невпечатляващо с нищо. Освен това си имахме отново модерна версия на Пепеляшка и принцът, като тук Пепеляшката не получи всичко на готово, а и се наложи да се потруди, за да го заслужи. Принцът пък имаше принципи и беше искрен, честен и достоен. Нямаше ги обичайните недоразумения, всичко вървеше гладко и безпроблемно, дори отрицателните персонажи липсваха. Като цяло, беше една обикновена клиширана история, която с нищо не впечатлява. Краят беше твърде обикновен и плавен, нямаше градация, нямаше някакви силни страсти и емоции. Като цяло не съм очарована. Симпатични ми бяха второстепенните герои, главните - не толкова. И актрисата, и актьорът в ролята на ГГ не ми допаднаха визуално, тя беше много захаросано-сладникава, а той грозноват. Разбира се, това не е проблем, оценявам актьорския им талант, който беше на ниво.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...