Ianakin Posted August 28, 2014 Share Posted August 28, 2014 UNBEATABLE Aлтернативни заглавия: 无懈可击之高手如林 / Wu Xie Ke Ji Zhi Gao Shou Ru Lin Страна: Китай Година на излъчване: 2011 Жанр: романтичен/драма/екшън Епизоди: 30 Субтитри: английски, руски Участват: Hu Ge като Xu Ran Tiffany Tang като Tang Qi Qi Roy Qiu като Wei Xiao Dong Xuan като Feng Lu Fei Van Fan като Jiang Dong Qi Wei като Ye Rou Chang Shih като Cui Da Bing Yumiko Cheng като Xiong Jia Jie Liu Hui като Mr. Tang Li Tao като Jian Dan Gao Lei като Zhao Ning Xu Zheng Xi като Zhang Da Yu Резюме: Със голям талант в света на бизнеса, Ксю Ран е въплащението на успешен бизнесмен, наслаждавайки се на охолствата на богатството на върха на кариерата си. Танг Чи е обикновена служителка, живееща скромен и изпълнен със мечти живот. Фенг Лу Фей е от богато семейство, но разчита на собствените си умения да се издигне. Три паралелни живота се преплитат по случайност… Коя ще избере Принцът? Сладката Пепеляшка или красивата принцеса? През какви обрати ще преминат? От друга страна „Съюзът“- интернационална финансова компания постепенно използва влиянието си срещу тях. Снимки: Свали с английски субтитри С руски субтитри Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daneto Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 Това е сериала който напълно отговаря на описанието съвременен Няма лиготии и преиграване, досадни повторения. Главните са страхотни и четиримата. Кифлите са сведени до минимум Много добре им се получи, че не оплетоха четириъгълника. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ianakin Posted February 24, 2015 Author Share Posted February 24, 2015 Това е сериала който напълно отговаря на описанието съвременен Няма лиготии и преиграване, досадни повторения. Главните са страхотни и четиримата. Кифлите са сведени до минимум Много добре им се получи, че не оплетоха четириъгълника. Хахааха, да то в продълженията го оплитат, но ги няма част от основните герои....... Ху Гъ и Рой.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daneto Posted February 25, 2015 Share Posted February 25, 2015 Има продължение? Не бях забелязала, няма да го гледам аз и без това го загледах заради Рой Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vivivan Posted February 26, 2015 Share Posted February 26, 2015 Това го гледах преди време и ми хареса - добре подбрани половинки за двете главни двойки, всичките симпатични и също се радвам, че не ги забъркаха помежду им, защото щяха да развалят нещата. Криминалният елемент беше добър, макар че на моменти ми се губеше нишката. И тази реклама на шампоана - е не ме накара да си го купя :28558: Обаче имам едно питане - тъй като нямах нищо за гледане реших да си го пусна на ново да го гледам. Има го онлайн във вики, обаче след 15 епизод (когато става вече екшъна) не тръгват Не мога да се сетя къде съм го гледала преди, а и не го намирам онлайн с анг суб. Някой може ли да ми каже дали го е намирал из сайтовете? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ianakin Posted February 28, 2015 Author Share Posted February 28, 2015 @daneto Продълженията са дори две, но главно проследяват кариерата на гаджето на Рой в сериала ( героинята на Чи Уей имената ми се губят ). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts