Jump to content

Recommended Posts

Рейн беше чудесен, макар да ми се ще да го гледам в по-комедийни филми, определено там ме грабва. Но той е артист с голяма харизма и изключителни качества, така че, вярвам, всяко негово участие може да достави удоволствие на зрителя /само ако той не чакали пред екрана с предварително лъснатата брадва, де/. В този сериал, обаче, усещах една дистанцираност в романтичните моменти, дали е от разликата във възрастта, не знам, но поне мен ме подразни. Пък и всичките им моменти на близост бяха режисирани толкова еднакво и толкова постно... Какво да се прави, само добри актьори не стигат... Кристал се стараеше и, като че ли това, че има по-скоро драматично изражение физиономията и и помогна да подходи за ролята, ама в доста моменти, току си казвах "Ай, ся, неопитно е още момичето" или някакво друго оправдание, което само по себе си говори за изпълнението. Но все пак харесах героинята и, освен това момичето има един впечатляващ тембър на гласа при говорене, един такъв спокоен и кротък, сладък и топъл, като мед. 

Споделям накои от критиките относно историята и представянето и, например каква беше пак тая "една година" в края, нищо не се беше променило, пък и остана ей така висяща, както и не развиха "отцепника" и неговата компания и други линии, абе, остана ми усещане за някаква недовършеност.

Музиката ми хареса доста /ами то така и трябва в сериал с музиканти!/, особено няколко песни, но понеже не разбирам нищо от написаното в плейлиста, да питам в първия диск /от линковете/ кой пее това: 06. Pray (Female Ver.), защото много ми допадна, да потърся още нещо...

И така, въпреки критиките, се радвам, че изгледах филмчето, имаше си моментите, заради които гледам азиатско. 

Благодаря много за бгсубтитрите на екипа, струваше си да ги чакам!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Излезе преводът на всички серии, благодаря!!!!! Въпреки някои отрицателни коментари, това е един от сериалите които ще запазя веднъж свалени!!!! Лично на мен ми харесва та дори само заради Рейн.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето, че приключихме и с превода на този прекрасен сериал!  Благодаря много за проявеното търпение от страна на всички за превода.

 

До сега не смеех да коментирам, оставяйки само на актьорите да говорят. Сега, след като и аз го изгледах, се убедих, че е точно толкова прекрасен, непретенциозен и трогателен, колкото си представях от началото. Също толкова, колкото и Рейн самият. Тези прегръдки... далеч по-въздействащи и от най- откровените сцени. Признавам си, че слушам музиката към филма редовно в колата, толкова е топла. За изпълнението на Рейн не мога да коментирам, освен, че както винаги се справи блестящо (нищо учудващо), но другите също бяха невероятни. На мен много ми допадна характера на Ши У и връзката му със Се На. Както винаги, ревността почти не съществуваше във филма, заменена от братско разбиране и общи интереси. Един от любимите ми моменти беше, когато Ши У се осъзна невероятния чар на Хьон Ук спрямо жените и се питаше какво му е толкова великото и дали и други жени били влюбени в него :) Но толкова много прекрасни моменти имаше: особено покрай реката Хан.

 

 

Се На беше доста силен характер, дори прекалено, според мен. Да успее да забрави Рейн за цяла година. Колко човешки завърши, кoлко красиво!

 

 

Да се възползвам от богатия речник на руснаците в такива моменти, когато някой те погледне, прегърне и когато нищо повече нищо не ти трябва да се чувстваш изпълнен:

 

"И все!" 

 

 

Специален поздрав с песента, с която завърши сериала "It's okay, I love you" by И Симон:

 

https://www.youtube.com/watch?v=BOygLsBJbUg

 

Целият саундтрак, със заглавията на песните:

 

https://www.youtube.com/watch?v=PR136q9wpDY&list=RDPR136q9wpDY#t=29

 

 

 

 

 

 

 

 

Ако има сериал за телевизията, който да избера за 2014, опеределено е точно този. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах го снощи и много мислих, какво да кажа за драмата. Една от първите ми драми беше Which star are you from и естествено ми прави впечатление въртележката около историята и в двете драми.  Рейн много си го обичам, но според мен драмата му беше под нивото, а тази Кристъл не ме впечатли с много добра актьорска игра. Но като цяло беше разпускащ и интересен за проследяване. Малко поступаха накрая историята между Хьон Ук и баща му, както и финалната сцена за мен не беше достаъчна.

Винаги съм мразела смърти на животни във филмите, някак ме жегват повече от тези на хора. Малко тъпо ми стана за кученцето.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изглежда много харесвам Рейн, щом успях да изгледам този сериал, и то непосредствено след Неaler и Kill Me, Heal Me. Сценария беше слаб, Кристъл-ужасно безлична. Във втората мъжка роля май пак беше някакъв айдъл, толкова дървено и превзето играеше. В момента гледам Protect the Boss, там също има подобен екземпляр. Рейн обаче беше на ниво както винаги. Не знам как така всичко му се получава на този човек. Чудесна двойка бяха с кучето.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този сериал е отдавна в списъка ми с изгледани. Има огромна прилика с един друг сериал, който съм гледала но не му помня името. :slap: Сериалчето не е лошо и става за еднократно гледане!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...