Jump to content

Recommended Posts

Извън темата, но Но Мин У през януари ще се появи в нов сериал, в който героят му щял да бъде "изключително честен млад човек". Повече подробности във форума за него.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз пък разбирам отношението на главната. Какво като е силна жена и  тя иска някой да и тича по г*за и да се чувства малко по-НЕсамостоятелна, ама това няма как да стане отведнъж, трябва да се подърпа малко. Той пък не се държеше ужасно с нея все едно. Шлипка! Не стига, че и внимание му обърна жената, сега и претенции за отношението :28558:  Да не забравяме, че бременната жена е по-емоционална и импулсивна, затова постъпките й са простени :28558:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Aбе каквото и да си говорим, тя не се отнесе към него, така както би направила влюбена жена. Изгони го като мръсно коте. :) Дали е имала някакви чувства... може и да е имала, но са били прекалено малки. Разбирам детето да й е на първо място, но ако го обичаше, той трябваше да е най-малко на 2-ро.  А за нея имаше други важни неща като кариерата, че не харесва родителите му, че ще и е по-лесно сама, нейното лично спокойствие и още други егоистични претенции. Даже детето й трябва да се съобразява с нейните решения. Като му каже че тя му е татко, значи му е татко. :) Нищо че баща му си го има и не е мъртъв.  Не го оправдам и бащата, но той си беше добре, докато не я срещна нея.  :28558:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:D Опала-а-а, никъде в сериала не се споменава дори да е влюбена във Валентичо. Няколко пъти е казвала, че го харесва и веднъж, че "любовта" й към него е преминала към детето й. През цялото време този, който се шматка наоколо като петел без глава и претендира, че я обича е той. То всеки може да претендира, че е Китайски император, но не е. 

Главната нищо не е поискала от него и нищо не му дължи. Затова пък той поиска всичко от нея и не можа да задържи и малкото, което му даде, щото е абсолютен левак. Можеше и да е по-толерантна към него, ако беше влюбена. Но пък да не се е родила да угажда на леваци.

И какво сега. Май ще се окаже, че във "Великата сватба" няма да има велика сватба. Това ми прилича на таратор без кисело мляко. Що за име са му сложили тогава на този психарски сериал.


 

:D Познайте кой е: „Повече от всичко на света ненавиждам да поемам отговорност!”, „И какво смяташ да правиш с бременността си?! Аз не искам деца и не желая да се женя. Даже не съм си и помислял за това.” И все от този род.

:D Да-а-а няма как да сбъркаш – това са чувствата на един силно влюбен 30 годишен мъж. Всяка жена си мечтае да я ощастливи поне един такъв в безрадостния й живот.

От както съм се родила все за такъв съм си мечтала. Това е и несбъдната мечта на мама и тате за мен.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Eeee, най-обичам думи извадени от контекста.   :D  Обаче реално част от тях са казани, като защитна реакция на нейните действия, а другата част в следствие на неведение за въпросното дете и като съобщение за моментните възгледи на човека.  Знаеш ли колко хора съм виждал да казват, аз не си търся жена, не искам да се обвързвам сериозно и не знам си какви щуротии, а няма и месец ги виждам обвързани с идиотски усмивки.  :icon_sunny:


 


А как така не била изобщо влюбена? Мисля че ти беше писала поназад, че ги искаш двамата с готвача защото си романтична натура. (ако не си ти, прощавай :)) Как ще стане работата, ако тя не го е обичала.  Единственият начин да стане е някакси да компенсира страданието на женчото (което не може да стане, защото той сам си го причинява). Да почнат да си говорят на един език. Стотака добре го беше написал, те вобще не се разбират. За разлика от другите двама, които всъщност им схващат начина на мислене. Видяхте, дори тази със змийските очи, разбра че той много страда и даже пророни някоя сълза от съчувствие. :)


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Главната е привлечена, но не я виждам да е влюбена. И да, искам ги двамата с готвача заедно, защото харесвам Мин У и смятам, че й се полага. Така да се каже не й остана време да доразвие привличането си в чувства към него. Надявах се това да стане, след като той с действия й покаже, че обича нея и детето. Ето това е романтика, а не празните му думи. Точно затова съм му ядосана, че полага усилия за Ненка, а Главната постоянно я отблъсква и наранява.

Мъжете  се бият даже за някоя забърсана в бара, а този за жената, която уж обича не положи усилия да я преследва. Нали им харесва да са ловци, а жените да са дивеча. В този смисъл образно казано нашият през целия сериал запива в ловната хижа, докато другите бяха на лов за дивеч. Ха, сега се сещам, че той успя да я отстреля само на сън (когато стоеше като любящ съпруг до болничното легло на Ненка).

 Е, те т'ва се казва мъж- мечта,с мерак да го шибнеш една между краката. :28558:

Надявам се прасето да е свършило таз добра работа вместо нас. :28558:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако ще си говорим забавни неща, аз това за ловците и дивеча го знам по-друг начин. :) Варианта който ти казваш е само камуфлаш, а реалната истината е, че жените са ловци и си избират мъже по това коя плячка е по-добра. Вида на плячката е само 1 от нещата, които се взимат предвид. Сред първите места са сигурната работа и кариера, парите, недвижими имоти и това колко е желан мъжът от други жени. Това последното е от решаващо значение, защото подсказва за стойността на плячката :)  Може би сте забелязали че повечето главни в сериали са или богати и/или някакви женкари обградени и желани от поне 1 друга жена+разни фенки. Един мъж трябва постоянно да подържа ниво, защото иначе жената ще си намери друга плячка. Забележете женските персонажи в сериала. Всички избират и си държат докрай на плячката (ловуват). Ненка избира богатия, главната избира да разкара човека който я обича, каката избира младежа-модел... Никоя от тях не пита мъжете искат ли или не.  За тях е важно, че са добра плячка и си ги ловуват.   :)  А когато се случи обратното, като с готвача (той да я иска), виждаме до какво жалко състояние се докара. Накратко, жените имат последната дума, одобряват, съгласяват се, отказват и т.н. Мъжът може да се предложи, но реално няма думата.  Ти ако щеш я гони до безкрай. Тя реши ли си че не ставаш, все тая. От там може би идва цялата тази мания по красотата в корея. Всички си мислят че мъжете се интересуват единствено от красотата и другото което е нужно за да се влюбят, е само една жена да ги избере. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Душа, ако един мъж наистина е на ниво, на опашка ще се редят за него. Ама качествен сам по себе си, а не заради парите на тате. Качествен мъж не би поставил жена си в позицията на парцал, дори в името на родителите си. Този конкретно дотук показва само цирк и не доказва нищичко с действия. Читав мъж щеше да намери начин да й помага, дори без тя да знае - не е като да нямаше нужда. А нашичкият копира поведението на баща си - без една мила дума, без подкрепа, само командва, без оглед на това какво й струва на нея. Та не видя ли тя на какво е подложена ежедневно? Коя нормална жена би го направила, ако вижда алтернатива?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сценаристите ни показаха докъде доведе ината и гордостта на главните и доколко може да се провали всичко 

в живота им,а когато има и намесени чувства кашата е наистина пълна,в добавка и ненормалната страна в която живеят.

Новинаря хубаво..но той човечеца само я използва за кампанията си ,и това което направи с детето беше наистина

грозно и безотговорно,а и ако трябва да избира между нея и чебола-отец и нея крачолите му затреперват

и прав даже става ..само дето не козирува,за него дотук показват ,че за кариерата си би пожертвал всичко и всеки.

А иначе филма напълно изпълни предназначението си да покаже една уродлива морална страна и проблеми

на съвременното общество в Корея.И така както са занищили  проблематиката след 10на години кой знай току виж 

в рая на земята.. :swoon:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз смятам, че "самочувствието и положението на една жена не трябва да зависи от това дали е женена и за кого". Съвпадение е ситуацията, че той е мъж, а тя жена. Говоря за принципа. Ще дам пример: Шефът да ти каже, че ти си най-ценния му кадър и после да ти връчи заповед за уволнение. Той казва, че си ценен. Ти знаеш, че си ценен, но .... на практика каквото и да си говорим в теб остава чувството на неудовлетворение, че все пак нещо не е наред в теб и ти не си като другите. Уж си ценен, пък боклуците са по-уредени от теб. Колкото и да си уверен в себе си, чувството че си бил отритнат се промъква от време на време и те бодва, колкото да ти създаде дискомфорт.

Пък и като говоря за главните ги гледам от романтична страна - прелъстен/а - изоставен/а и в този смисъл и разсъждавам. :D

Да заменим шефът с най-добрата ти приятелка, която вече не иска да си й приятелка. Щото тва с шефа предизвиква асоциация, че мъжът е шеф :28558:

Да, съвпадение е че в случая той е мъж, но дори и ситуацията да беше друга, според мен, единственото, което трябва да ни определя сме ние самите. Говоря за конкретния пример, именно защото дискутираме сериала. В същата ситуация поставят и детето - обществото е възприело някакво поведение, някаква схема и разбираш ли, защото то няма баща, а само майка бива изолирано (както ни показаха в родилното, на тържеството за татковците и в други случаи)

 

Иначе от целия 12 еп. най-много ме хареса, че Докторчето си го получи :panda-145: Извода много често надценяваме нещо, а не виждаме какво имаме. Не че го оправдавам - начина, по който постъпи към жена си беше ужасен и заслужаваше точно това, както и любовницата.

Каката много ме радва, каквото и да говорите, че го преследвала, че младока бил дивеч, все пак тя си го харесваше от преди да е богат и известен, а явно и той има чувства към нея. Дори да го харесва и заради това, че е млад, да не забравяме, че отношенията им започнаха от отвращението й към бившия и към мъжете като цяло, така че няма да е само заради красивите му очи.

Ох Ненке, Ненке какво си мислиш Ненке ?!?!?

Сега старите като видяха детето и като се привържат в крайна сметка ще трябва да оправят нещата с майката. Дан все пак не е бебе и си спомня майка си - та тя е НАЙ-БЛИЗКИЯ и ЕДИНСТВЕН роднина. Малкият досега не е познавал нито баща си, нито баба си и дядо си, естествено че ще търси майка си ! Тя му е МАЙКА и винаги ще остане такава. Не знам как си представя, че ще заживеят всички пак по старому с детето <_< Нелепо е <_< Сега ако тръгне да убива и главната... Ама сама седна на кактуса, ако беше по-хитра, както главната искаше да се скрие и да си живее живота, досега 50 пъти да й беше помогнала и да забрави <_< Пък и Мухльо не каза ли, че ще се развеждат, защото договора изтича ?

За Сополанко се опитват да ни насъдят някакво чувство за съпричастност, но не съм съгласна, както Новинарят му каза "Какво правиш, докато майката на детето ти се унижава, за да оцелее?! " Дори да се е отказал от правата си върху детето, ако толкова му е криво и тъжно, колкото го изкарват, можеше да намери начин да им помага и да ги вижда без да е явно. А той какво 5 години не се заинтересува от тях, ама много се е мъчил през тези 5 години, защото тя го била изгонила - не ми ги пробутвайте тези, Главната да не му е опряла пистолет в главата. Да не забравяме при какви нелепи обстоятелства подписа договора все пак. От голяма мъка чак се ожени за Ненка горкинкия - това, че взима нелогични решения си е само негова вина. Дори и тези действия да са подтикнати от Главната, той сам направи този избор.

 

Новинарят май ще развие чувство за съпричастност и съвест и може би така ще спечели сърцата на аджумите в Корея :i love this:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ооооо интересно ми е дали ще убият главната :ph34r:  Така като е тръгнало нищо чудно да се намери на дъното на реката :lol2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз не вярвам. "Вярвам", че Влюбеният Шекспир ще скочи за нея и ще й стане за подложка още преди да е стигнала дъното. :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не вярвам,кой ще и гледа детето ? От глупав,по-глупав ли ?

Баба и дядо с Ненка xD

И аз не вярвам.Вярвам, че Влюбеният Шекспир ще скочи за нея и ще й стане за подложка още преди да е стигнала дъното. :D

Оптимист.....
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дам, от любовта до омразата има само една крачка.
Който силно обича, силно мрази.
Да се надяваме, че любовта на Главния ще надделее над омразата.
Жалко за детето, обира целия негатив емоции на родата.
Вярвам, всичко ще завърши благополучно и дъртите ще направят компромис със своя изграден стерeотип, разбирания и поведение,
любовта ще победи страха на Главната и обидата на Малкия глиган,
породена от неистовото му желание да бъде обичан от майката на детето му.
Вие го упреквате, но аз след доста размисли по нощите,
разбрах за себе си едно нещо, той е твърдо праволинеен и гони само една едничка цел: Да бъде обичан и разбран, нещото, което той не получи и почувства, а така отчаяно желае.
Не мисля, че само в него е причината за развоя на последвалите нещастни събития...
И виждам... края на така създалите се оплетени и объркани отношения. И че... любовта ще победи.
А що се отнася до Ненка, не знам кое толкова я ръководи, но и се възхищавам на борбеността, смелостта,
издържливостта, търпението,  силата да се бори до край, въпреки всичко и всички.
Това момиче заслужава по-добра участ, и вярвам, ще получи това, което търси.
Новинаря, си завързва здраво службата, дори с червения феминистки възел, така че не го мислете...
Ще му се радваме и занапред, пряко, от мястото на събитието...
Пригответе ф/в/ойерверките, следват Велики събития, ако не Велика сватба, Велика Коледа,
на която колим прасетaта/Глиганите/, режем мезетата и точим питиетата!
Очаквам!

 

ППЗа мен: Тя трябва да направи първата крачка. :nunchako:
Да признае, че го обича, че го иска и им липсва. :emote_kiss3:  :slap:

и,  speedy86, още нещо, тя трябва да го научи, или по-точно, му позволи да се научи, той... не знае как да обича, познава само тази обич,
груба и егоистична, и... той до сега не е обичал.., а и тя не му позволи, не го допускаше в дома си даже...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може би сте забелязали че повечето главни в сериали са или богати и/или някакви женкари обградени и желани от поне 1 друга жена+разни фенки.

Real talk. В момента се сещам само за няколко изключения, като "Dream High" и "That Fool", а съм гледал доста корейски сериали.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По повод Ненка си мисля-макар,че тя си избра такъв живот,сама по собствена воля,а и доста поработи за да стане съпруга и снаха на богато семейство,ще ѝ отредят  хубава участ.Няма да я разделят със старците,а и сигурно нейния СкакаУец накрая ще види жената в нея.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На главната ,трябва да и се случи нещо много лошо, за да му се наместят файловете в компютъра на готвача от страх да не я загуби, защото мисля я обичаше..Иначе, както я карат, не ги виждам събрани.Новинарят пък, не виждам какво може да го накара да се промени, че да и се хареса, освен двамата да се вземат по взаимна изгода.

И както писах- корейци и логика- пълен абсурд, така,че са непредсказуеми, какво ще забъркат.

 

С Дидо гледахме един сериал,за една с два брака и два развода и гадахме 10 епизода, с кой от двамата ще е третия брак(такова беше заглавието), а тя взе ,че се омъжи трети път- за себе си :282: , като нищо и тук да си направи велика сватба сама.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Главната както не приема помощ дори от майка си, малко щеше да му е трудно да и помага.  Може би някакси без да разбере... ама той бяга от страната и лъже че учи, само и само да се махне от техните и жена му.  Няма кой знае каква власт, че да притисне шефовете на телевизията да я държат на работа. (примерно)  Това по скоро може да го направи баща му. Готвача е хвърлил бялото знаме и взима каквото му дадат за обучението, които пръска за пътешествия. Не вярвам да има кой знае какви финанси, че да промени нещо.  Но дори да предположим че е достатъчно изобретателен и намери някакъв начин да помага на нея и детето,  самият той не може да си повярва че може да промени нещо. Изглежда като човек загубил всякаква надежда. На мен ми се струва, че единственият шанс нещо да се получи, е тя да си промени отношението към него.

 

Обаче качеството "understanding" на  lukreciana направо ме оставя без думи... Не на майчино ниво, а направо на светец. :D Oще не мога да повярвам че се намери някоя да го разбере този. :) 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...