Jump to content

Recommended Posts

Стигнах пак до еп. 11 и установих, че единственото постоянно поведение, чувство, мисъл, действие, както и да го наречем, на тоя Ръб Готвача е желанието му да си играе с Главната на чичо доктор. За всичко друго палачинката я обръща на всеки 30 секунди.

Замислям се дали пък похитителят на детето не е самият той, след като Вещерката Ненка и майка му са го изманипулирали с някоя полуистина и баща му му е бил няколко шута за начална скорост.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Как ли го сърбят дръгливите кълки Мин У с толкова народна "любов". :D

Няма страшно, накрая ще плеснат някое тотално различно обяснение за всичко ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може в Корея да го харесват и да му съчувстват. :28558:

Колегата няма връзка с главният мозък,но в детската градина беше искрен.

А и какъв беше този договор който уж  подписа главната.Дали искат да ни подготвят,а и може да и се наложи на майката да прибегне до сватба, за да защити детето си от откаченото семейство,барабар с Ненка.Вижда се,че някой ще отвлече детето,може Ненка да иска да го скрие от баба, дядо и възлюбения ѝ,а и нещо наум може да ѝ е дошло по-лошо да направи на детето.

 

Защо тези сценаристи не съберат  сестрата на шопарчо с колегата и двамата са откачалки,та поне  взаимно да се побъркват,не е необходимо и други по край тях да горят,ако гори поне само тяхната черга да гори. :28558:

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз даже в началото на сериала си мислех, че сестрата на Главния и Новинаря са тайно женени, а пред нас разиграват театро, но от репликите им по нататък се оказва, че не е така.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А,аз мислех,че са били женени,щом и отнел девствеността,явно съм гледала прекалено много корейски драми напоследък  :28558:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Почти до края

12 еп. беше балсам за огорчената ми душа.

Последните минути ме изпълниха с жажда за вендета. Вземам отрова за хлебарки, рицин, беладона и първия полет до Сеул да ги уморя всички от семейство Park. Нека после да търсят българската следа във "Великата сватба".

Ма много хитра тая Ненка бе-е-е. Няма един погрешен ход. Възхищавам се на ума й.

Превюто е разбъркано, но види се ще има хепи едн. В този сериал още никой не се е гътнал (освен май майката на главната ама ще видим от субтитрите). Та се надявам да ни ощастливят с VIP-погребение: "Кралят е мъртъв! Да живее кралят!" 

Мелето почна. Обичам ги тези хора. Всичките са за Оскар.

Бате Су Бин ще го осиновя - той е моят днешен герой.  

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тоя Хърлю сам да си бърше мърсолите, а :rofl: Обаче признавам Мин У изглежда много затрогващ точно преди да потекат сълзите му. Иде ти да го утешиш и нагушкаш.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пичага е той.

Знае как хем вълкът е да е сит, хем агнето да е цяло. Освен това помага на Главната винаги в ключови моменти (почти аборта, раждането, деня на Бащата-болницата, днес и двамата болни и безпомощни-болницата). Днес чете и конско на оная Мърда и ми се струва, че през следващите серии ще е катализатор за Мърдата да проревнува за истинско бъдеще с Главната. :D След днешната серия чак на моменти си виках: Защо пък не?! Защо да не го съберат с Главната? Не изглежда да е чак толкова лошо.

Питам се за него дали не е изгубил дете, че се държи така естествено и грижовно към малкия. А малкият колко сладко се гушка в него. Детето не е особено красиво, но има изразителен поглед. Като те погледне и целият се потапяш в него.
Много ми хареса сцената, в която Главната си спомняше как оня Прошляк отблъсна детето й. Всичко, което вижда Той е тя, а всичко, което вижда Тя е детето си. Уау. Майката е Велико нещо - събаря крепости и премества планини заради детето си.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ама Ненка как случи на свекър и свекърва - дъщеря да им беше, пак нямаше да си приличат толкова... За тия "боклук" е висша форма на комплимент - и за тримата. Заслужават си се напълно (а в комплект са си заработили вече специално място в ада).

ГъГъ е крайно време да се взима в ръце, че остаряхме да чакаме някаква реакция от него. То за неговото дори не може да се измисли термин колко е спрял. Пълен погром вече...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Надявам се ако умре дядката, това Адско трио и после дуо да се разпадне от само себе си. За Главния се разкъсвам между отчаянието и надеждата.

Английските ни приятели да са така мили и да превеждат от корейски цяла нощ, за да се насладим на подробностите по-скоро :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тя и бабата е не по-малък урод, а Ненка е самороден талант в тая област - дорде са живи, излекуване няма. Да бях на ГъГъ, па да си взема жената и детето и хич няма да ми видят очите дъртия гнусар и още по-малоумната му женска версия...

А Су Бин е великолепен - хем ти иде да го шамаросаш, хем да го потупаш по гърба.

Мин У беше перфектен в тоя епизод като игра, много се гордея с него :)

Позлобях си доста, когато докторчето си го получи.

Каката и Педро са ми все по-сладки.

Не знам дали би ме зарадвала реална сватба конкретно тук. И ми е бедна фантазията дали изобщо има начин да реабилитират ГъГъ след толкова чутовно о****не...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хе-хе, вярно на докторчето му наритаха дръгливия з-к, че и предника му го отнесе яко. После и на наперената му кукумявка й проскубаха перушината, сега да я видим на кой ще се пери.

Чудя му се на Нашичкия до края ли ще я кара така, щото той не останаха серии за поправка. Ако и в следващата серия не вземе поправителния, направо е за заличаване. В първите серии беше казал на майка си, че смята да се ожени за главната и да прекъсне всякакви отношения с родителите си, надявам се както казваш наистина вече да направи избор, да грабва жената и детето и да се връща пак в Конго или където там е бил. Но и на мен ми е чудно как ще го нагодят сценаристите. Не че не сме гледали всякакви корейски финали :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Леле, май всички дебнем сериала горещ.

Докторчето си го получи и дано се поучи. Кака Ненка е време в миша дупка да се дене.

Свекъра май удар ще получи и очите си като отвори, може и да види: нещастния си син, внук и страдаща майка. Дай боже!

Новинарят иска да е мъж, ама нещо не му се отдава и все службогонец го раздава.

Както каза Спиди, иде ти да го потупаш и да го нашамаросаш наведнъж. Тиквеник.

А каката е яко зарибена, да видим манекена...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Поклон Вам, гледащи този сериал. Такова обсъждане, такова чудо не бях виждала напоследък. Аз си признавам отпаднах на 4-та или 5-та серия - главната беше току що забременяла, а тази дето наричате Ненка все още не беше преспала с хилавия осеменител. Като приключа с японските дето са ми на харда, ще взема да го догледам. Надявам се до тогава да сте достигнали 50 стр. коментари.



Приятно гледане и обсъждане!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така ми се иска да му простя на Главния.

 

Знам, че прошката се дарява, а не се заслужава. Но ми е толкова трудно. Не мога да му дам този дар на Главния, иска ми се да го заслужи.
Докато чакам субтитрите на 12 еп. прегледах пак за сцената от превюто за 6 еп. – Главният под душа с ... Търся знак на истинска обич от Главния на действия, не на думи. Щото празни думи от него има роман да напишеш. Не видях сцената да я има в 6-ти и следващите епизоди. До днес още имах съмнения коя от двете е. След стотното стоп-кадър и увеличаване на екрана кандисах и разпознах Ненка. Не исках да се уверя в страховете си, за това се въздържах, но ......

...... Взираше се в очите й под душа с пръсти в косите й ......

От момента, в който ни показаха тази сцена, тя трови ума и сърцето ми.
Ето тези малки детайли не мога да му ги простя на Главния.
Тези малки интимни моменти, които показват много. Такива моменти на дълбока интимност не ни показаха с Главната, нито пък прояви от негова страна на такава интимност и спонтанна, не поставяща условия за ответност грижа. Към Ненка – колкото щеш, а към Главната не прояви и един миг на нежност. За мен са показателни малките неща, които правиш за любимия несъзнателно, защото това означава че сърцето ти е препълнено с тях, за да ти идват естествено, а не просто добре обмислените големи неща.

Ако ще го събират с Главната, то Главният е длъжен да й плати с остатъка от живота си.
Защото в края единствената валидна мярка е обичта, която си дал и обичта, която си получил. Всичко останало: пари, богатство, кариера, гордост, достойнство и т.п. изглеждат твърде евтини и незначителни за смисъл на цял един живот.

 

Не ме свърта вече да разбера какъв ще е краят на сериала и ме избива на житейска философия  :slap:

Искам Дядо Коледа да ми донесе тази година един добър финал на "Великата сватба", пли-й-й-с. 

 

А, и много добре го бяха измислили сценаристите в 7 еп. със съпоставянето на bed-сцените с двете жени (когато Главната тъкмо научи, че Ненка е бременна, отиде в ресторант да яде свински крачета и си представяше Главния в леглото последователно и с двете). И двете сцени бяха 1:1. Разлика 0. Ненка само да надуе гайдата и тоя вече се е размазал на паважа да й угажда, а на Главната в първите серии даже й каза, че ако била мъж щял да я пребие и че не иска повече да му се мярка пред очите. На практика направи точно това - толкова удари й нанесе индиректно, че не е истина. После я бил обичал. Обича себе си и Ненка, а Главната му е боксова круша. Тренира си мъжеството на нея. Ако бях аз, любовта ми не просто щеше да се прехвърли на детето ми, а щях и да го закопая Тоя някъде надалеч и на дълбоко, че да не мирише.
Давам му шанс до 13 еп., после ще помоля момчетата от съседния сериал "Bad Guys" да прочистят TV-канала от боклуци, че замириса яко.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, виждам следващата серия Мин У с детето.
Дали няма съвсем да изпростей /изперка/ и да реши да си го отглежда с Ненка.
Да връща на главната.
И да  иска да отнеме детето от истинската му майка, със силата на парите. 

A за да го задържат, проявяващият човечност и разбиране от време на време службогонец, се съгласява да се ожени за главната.

И ето ти Велика сватба,  в името на детето. Щот не виждам Мин У с тез прояви, как ще го вземе тя, освен...

както казах,  една  бурна страстна нощ, да я просне и покаже чувствата си, белким и светне първосигнално... И ето ти зелената светлина за баш Великата сватба.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ревльо стига е ревал, ами да вземе вярно да направи нещо диво. Аз - Тарзан, ти - Джейн. Африката на нищо ли не го научи за 3 години. 

В коя пещера се е крил, че след 3 години в Африка е все така бледен. Или туземките там са го омаломощили да го ползват - нали ни е дащен. :D

До тук единствената разлика в него от преди 3 години е прическата му. Е, пораздаде някое круше, но то сигурно е било някакъв нов рефлекс, развит в Африка, докато се е пазил от Макаците да не го налитат като самка. ..... Мин У, ако знае колко глупости изписах за героя му...... :swoon:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...