Jump to content

Recommended Posts

На тоя смотльо самочувствието му е точно на шопар (за разлика от физиката). На село такива прасета дето само харчат манджата не ги чакат и до Коледа. Правят ги на мезе овреме.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз се замислих над това, но съфорумниците ни естествено не попадат в тези категории. Щото и ние кво да се сърдим, за категориите на Ненките или на Новинарките горделивки или пък на аджумите дето сме се запътили към тях. Бъбрим си без да пречим надявам се на никой. :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Определено прекалявате с хейта си към поведението на  младежа. :) Но никой не отбелязва, че до това състояне го докара новинарката.  С две думи, тя започна първа. Тя го използва за секс, въпреки че не смяташе да се обвързва, въпреки че виждаше, че той е лапнал плувката.  А и малките му плахи опити да направи това което трябва, въпреки всичко, също не се оценяват.  Човека е автор на колонка за лов и риболов в списание, а се говори че не можел да се издържа. :) Конфуциански ценности ли са, какво, не знам. Обаче хората в корея уважават родителите си.  Той не си ги е избирал и не смята да живее с тях в бъдеще.Те са го отгледали, искат за него най-доброто според техните разбирания. Това че някаква си там, няма никакво намерение да се съобразява с никой, не значи че трябва да си развали отношенията с родителите завинаги.  Хубаво е семействата дори разделени, да се виждат поне по празниците.  Той е егоист, да, в това няма никакво съмнение. Но тя е поне на неговото ниво, ако не и по-голяма. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Определено прекалявате с хейта си към поведението на  младежа. :) Но никой не отбелязва, че до това състояние го докара новинарката.  С две думи, тя започна първа. Тя го използва за секс, въпреки че не смяташе да се обвързва, въпреки че виждаше, че той е лапнал плувката.  А и малките му плахи опити да направи това което трябва, въпреки всичко, също не се оценяват.  Човека е автор на колонка за лов и риболов в списание, а се говори че не можел да се издържа. :) Конфуциански ценности ли са, какво, не знам. Обаче хората в Корея уважават родителите си.  Той не си ги е избирал и не смята да живее с тях в бъдеще.Те са го отгледали, искат за него най-доброто според техните разбирания. Това че някаква си там, няма никакво намерение да се съобразява с никой, не значи че трябва да си развали отношенията с родителите завинаги.  Хубаво е семействата дори разделени, да се виждат поне по празниците.  Той е егоист, да, в това няма никакво съмнение. Но тя е поне на неговото ниво, ако не и по-голяма. :)

А. Само малко процедурни поправки :)

1. Не само тя го използва за секс - той тръгна към нея със същата иде и макар и вече да я харесваше и той и не помисляше за нещо по-сериозно.

2. Тя така и до последно (аз съм на 10еп.) не разбра, че той е лапнал по нея - той по никакъв нормален начин не показа, че я харесва - като изключим безбройните манджи, които й приготвяше, но като част от професията му, тя сякаш не го възприе като наистина специално отношение.

 

За другото съм съгласна - моля женската част от форума да не ме изяжда. Твърде черен ви се вижда момчето. Тук всеки си има кусурите. За мен по-дразнещото е, че тези кусури са твърде напомпени и много дразнещи, вероятно е умишлено. Това хем ме дразни, хем пък после го преглъщам и чакам с нетърпение следващата серия. дано до финала не се предам на отвращението :)

 

Дано, дано към финала нещата се очовечат... макар че...все по-малко съм оптимистка :unsure:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не го мразим наистина човека - чешем си крастата от сериала на негов гръб и ни върви приказката. А е на негов гръб, защото само той реве, кара ни да му съчувстваме, да очакваме нещо от него и после иде че ни се изсмее като натвори още по-голяма тъпотия от предната. Както се разбра по-рано - не сме светци и не можем да му прощаваме 70 пъти по седем. Ма ще се опитам, щото много обичам свинско с кисело зеле. :D

А лично аз съм крайна в изказванията си към него, защото не понасям мъже-мухльовци. Ако аз мога да се справя, значи може и той. И наистина не мога да дишам ЕГОИСТИ, особено прикритите.

Пък ако не беше толкова красотен и не го харесвах толкоз Мин У и не таях надежда за героя му, нищо че е ГГ щях да го споменавам колкото и приятеля му.

Искам да кажа, че колкото повече очакваш, толкова по-голямо е разочарованието от излъганите надежди.

А от сериала нямам отказване щот и аз мога да бъда "тъпа и упорита". :28558:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само не разбрах какво ви е направило горкото добиче,та му пожелахте такава незавидна съдба!?! То не е виновно, че няма късмет и налетя на горкичкия, онеправдан и измъчен, съвсеееееем невинен ГГ, който няма никаква отговорност за развоя на събитията, винаги взема зрели, обмислени решения и и пример за мъжество и мъдрост...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чисто теоритично да вмъкна, кой кого е използвал за секс се разбира, по това кой си тръгва първи.  Другото е недоказуемо. :D Като се започне една връзка никой не знае какво ще стане. Обаче нейното поведение беше неадекватно. Тя реално не знаеше какво иска. Някой там и бил казал че не е хубаво да е сама на 36. Сигурно затова я боли кръста (сега не помня какво точно беше:)) и бам дай се пробвам с младия готвач, дето ме бройка.  Хубаво й беше, усмихваше се, не се пазеше . Специално това за последното направо ме оставя без думи. Особено ако не искаш да се обвързваш с този мъж.    Искам дете, не искам дете. Бременна съм, не съм бременна... Много ясно че ще се обърка човек. :) 

 

Много малко е така по една серия на седмица. Аз мисля да го оставя този сериал за малко, да се посъберат поне 2 епизода. Така или иначе след това прескачане във времето нищо от което си говорим сега няма да е актуално. :) 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За протокола отбелязвам  :28558: , че ГГ изобщо не ми е черен. Още ми е пред очите с това невиннно бяло костюмче дето беше на сватбата си.

И пак за протокола: харесвам мъжки бели сватбарски костюми. Само нашият не можах да го преглътна. До края на сериала ще го сдъвча обещавам :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще го сдъвчем в неделя, след 11-ти епизод, ама нека да разберем що си е докарал с прасето. / Голяма драма май: може и деца да не може да има./ :28558:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:rofl: Голям майтап! Ако и го "кастрират" съвсем ще го докара от към сопрано. А Ненка ще завземе власта и ще стане мъжа в къщата, до момента на чудодейното му изцеление и възстановяване на световния ред в 16-ти епизод  :28558:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По въпроса с белите дрешки и набора: Мога да приема мъжа да е по-слабичък от мене, мога да приема и да е по-хубав от мен. Но хем да е по-слаб, хем да е по-хубав - еми идва ми в повече!  :dunno:  Поне да не го събличаха, че ми става жал.  :28558:

 

А Ненка хубаво си го надроби, сега тепърва ще сърба. Обаче каката на набора какво ще я правим, че яко хлътна по оня момък, завалийката! :na2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След изгледан 10 еп. смело мога да заявя, че виждам светлина в тунела!

Майката започна да се осъзнава, че вече първо е майка пък после е водеща на новините. Това е добро начало за нея.

Като изключим все така неадекватното му отношение към нея, готвачът почна поне пред нас да се държи що годе адекватно.
Ненка - без коментар... не ме и вълнува нейното развитие....тя си се разви още с желанието си да се омъжи за парите и името му.
Това прескачане във времето ще се окаже полезно - дали греша, не знам, но ми се видя, че главният може нещо е разбъркал здраво сивото си вещество и не се знае на кой свят е - може пък да се намести за добро всичко в главата му.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Китосали са я неузнаваемо каката. Такава хубавелка не я бях виждала досега в сериал. Накиприли са я за младока ми се струва. Ще й излезе май късмета най-накрая. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Maлко ми е трудно да разбера мотивите на Ненка асистентка.
Съжалявам я. Но... като се замисля, тя загубвайки рано родителе си
преди десет години, заминали за Канада след банкрута-
първо търси богати родители, каквито са били нейните,
после мъж. Не мисля, че главният съвсем и е безразличен.
Иска хем богатите родители, хем него.
Но не е познала, защото както сестра му, така и той не ги одобрява,
като държание и отношение.
У главната най-после надделя майчинския й инстинкт.
" Майчинската любов не е недостатък.
Тя е прекрасна." Тук съм 100 процента съглана с корейците, не знам за вас.
Майката трябва да се грижи за детето си.
Майчината любов, ласки и грижи са незаменими. Кариерата на заден план.
Да, чувството, когато твоето дете ти захапе гърдата, е страхотно...
Не се описва с думи, много добре подчертано с камерата.
Друго, службогонецът с един удар, два заека.
"Роден за политик", така добре дублира, лавира и наслагва нещата.
А случката с глигана само ще усложни нещата, Ненка ще се възползва на макс,
сега вече ще легне с него, той нали не помни нищо, ще покаже свидетелството за брак и...
Ето ти глиганска история....
Защото той подсъзнателно не иска да си спомни, заради преживяното.
Дано овреме се освести.
Много слаб и дръглив, едва и аз го изтърпявам,
ма има си обяснението... Всички мъжки индивиди,
хора било, животни било в "този" и след "този" период са точно таквизи, слаби и изсушени,
изцени им силицити... разбирате за какво намеквам предполагам.
Та, чакам развръзката, ако съвсем не се оплете сценария с глиганската история.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Главният ако пак си легне с Ненка няма да го преживея вече. Логично за сценарий и интрига, но гавра с феновете на сериала. Направо ме е страх да очаквам какво ще се случи в 11 еп. От два дни се чудя да пропусна ли 11 еп. Но глиганската история ме гложди и ще се прежаля, даже и ако безпаметния вземе, че ощастливи пак Ненка. После и аз като него ще се направя, че съм с амнезия. :mellow:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Рошко се появи след 3 години и пак взе да прави золуми. :28558:  Легнал ми е на сърце с новата си прическа. :28558:  С нетърпение чакам субтитрите.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...