Jump to content

Recommended Posts

По повод споменатата азиатската фенщина - 

адски ми е противна. Тези хора какво правят там - осмислят си живота като тровят чуждия ли?! Като ги гледам по реалититата как като видят някой известен и мало и голямо го нащракват с мобилния си, образуват тълпа и почват да зяпат, ми иде да им забия на всички по един. Точно както у нас на сватба - цяло село се събира, за да гледа сеир и да обсъжда по пейките цял месец. На мен ми изглежда странно да зяпаш някой, че и да го снимаш все едно си намерил гигантска гъба в гората.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Предлагам групова психотерапия на всички членове на корейското общество /южното и северното/. Там видимо има проблем, да им помогнем!!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-накрая може да запеем "вечна дружба на народите", а тези артистчета момченца-цветенца и не толкоз цветенца да ни ги изпратят за индивидуална рехабилитация. Приема се. Ей сега ще строя и семейството да пуснат и те по един глас "за". :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По повод споменатата азиатската фенщина - 

адски ми е противна. Тези хора какво правят там - осмислят си живота като тровят чуждия ли?! Като ги гледам по реалититата как като видят някой известен и мало и голямо го нащракват с мобилния си, образуват тълпа и почват да зяпат, ми иде да им забия на всички по един. Точно както у нас на сватба - цяло село се събира, за да гледа сеир и да обсъжда по пейките цял месец. На мен ми изглежда странно да зяпаш някой, че и да го снимаш все си намерил гигантска гъба в гората.

 

Това според мен е крайност на т.н. "харесване" на някой певец. За патриархалните общества ги има тези крайности, друг пример е крайностите свързани с "уважението" към по-възрастните, колегите с повече работен стаж и т.н. В западните общества пък има друга такава крайност на "уважението", свързана с пълното отричане и непризнаване. Аз като казвам, че не харесвам крайностите, имам предвид и подобни неща.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-после наваксах с епизодите. Новинаря и бащата на готвача правят сериала според мен. Абстрахирайки се от това кой прав, кой крив, разбира се. Дори когато тръгна да се хвърля от моста, вместо :cry:, бях :rofl: . А пък бащата на готвача как му се нервираше, направо комично, като тръгна да гори там някакви неща в къщата :rofl: .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А, да ме прощавате, турските сериали се копират от корейските, но реално са бледо копие. /Ужасни са и не стават за гледане. Чудя се на БТВ, какво им харесват :28558:  :dunno: /.

Ненка още нищо не е изтърпяла от семейство Адамс. Водещата е пострадала и тепърва ще страда, заради тъпото им родословие.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пъълен офтопик за радостта ми от липсата на досег до турските сериали:

 

 

Единственият ми допир до тази шитня беше преди много години, когато лежах в една болнична стая със 70 % инвалидна баба.... Тя ми обясняваше как Айше (или както и да се е казвала) била облякла черно бельо, щото някакъв я изнудвал да спи с него чрез детето й и тя заявила "Това е черен ден за мен" :28558: Баба-станцията споделяше с мен всякакви подробности, дори когато си бях завряла слушалки в ушите, четейки книга :) Имам алергия от турски сериали оттогава, а от индийски - от по-рано :) Не желая да съм в тези сапунки, ако ще и като зрител :) Не е някаква туркофобия - имам супер адекватните приятели турци, но и сблъсъци със стотици турски дебили (на автостоп е неизбежно). Останах с впечатлението, че сериалите им са "за масата", а т.е. за под средното интелектуално равнище.

 

 

А по темата - както Ненка, така и новинарката си плащат за рисковете, които са поели в името на своята идея за лична реализация. Едната кърви и си хвърля водите пред камерата, другата се разцепва от угаждане на богатото семейство... Не бих казала, че някоя от тях се е грижила по-добре за ембриончето си, но явно само новинарката ще пресече финиша. Въпрос на късмет. Определено не се е старала да се пази, само я видяхме два-три пъти да се храни нормално с лафчета за 812 (или какъвто му беше номерът) :28558: А, забравих - като се понаду хубаво, започна да ходи без токчета. Дотам:)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 Искам Главният да рони кървави сълзи от болка и съжаление.

Да полудее от безсилие и отхвърляне и да го приберат белите престилки на някое самотно място. Тогава и само тогава ще се почувствам възмездена за всичко. Явно все още му е малко това дето сам си го причини и ни предстои още много да видим. :mad2:

Сега като го доизгледах 10-ти в суров вид ...... :282: 100 поклона за сценаристите за това, което му спретнаха на готвача. Туй диво прасе го отнесе точно като свиня баберка. Чудничко. Вече заприлича на комедия. Нема да им се разсърдъ, ако го посгърчат още. После да го пратят на лов за бизони и там цяло стадо да му мине отгоре дано. Рояк мухи Цеце да го насунат и отбор Макаци да го опощят. А пък Ненка чумата да я тръшне, да я заключат в изолатор или да прифане от семейното малоумие и да я пратят в някое фамилно имение в дън гори Тилилейски. Правилно съм разбрала: не му е законна съпруга, едва в този епизод регистрираха брака си. Да ги Господ не дадеше, както викат бабите по нашенско. Сори, избива ме на садизъм. Ще ме прощават актьорите. Комплименти за играта им.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На тоя филм му се точех още като излезе, ама колкото повече ви чета, толкова повече се плаша да го видя.

meri2003, ти си един самороден талант, отдавна не ги бях чувала такива цветисти навързани...  :28558:   :282:  :rofl: 
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Картинки гледам и дума не разбирам, но малко ми дожаля за Мин У,

като плачеше в асансьора. Викам си, осъзна се момчето, да ама не, отиде да регистрира брака си с Ненка.

Малко му е глиганчето, че го гази, вързване с усмирителна риза му се полага, дръвник. :nunchako:  :potemata:

БТВ ни смята за молоумни, вериятно турските сериали са им подарък и си запълват ефирното време, то друго обяснение няма.

Да си ги предава, пък ние ще си гледаме КОРЕЙСКИТЕ сериали!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

kitket, гледай смело. Не бих пропуснала този сериал, колкото и пара да излиза от ушите ми. Вярвам и съфорумниците също. Всичко е диво и забавно. :D

 

С нетърпение чакам субтитрите, за да разбера:

 

1. готвача липсата ли го хвана за 5 години или превъртя наистина;
2. какви ги вършеше в полицията с този неугледен вид и продухана прическа (вярно са го пощили Макаци или пък е от дето го сбори Дивото Свине в тръстиката)
3. Ненка за какво се молеше седейки върху разбърканите завивки на спалнята им - за второ отроче или нейният да не се върне от там дето се е запилял

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мери 2003, направо ме разби! На такова вдъхновено словоизлеяние отдавна не се бях  натъквала. :28558:  :bee:

Киткет, губиш, че не гледаш. Сериала е бъкан с луди и от луди, по-луди! Сценарият е колоритен от към емоции и актьорска игра. До тука 10+++. :282:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако обобщим цялостното ни творчество по този сериал колеги съфорумници можем да докараме смело сериала до бройката на "Дързост и красота" :modpower::282:  (Опазил ни Господ - до тогава ще се докараме до психиатрията :D)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Някой да е запомнил с каква скорост го превеждат? Да не проверявам на халост час по час за субси:) Много любопитно ми стана какво ще е туй Диво Свине, дето е потъпкало нашето антигеройче:)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах сериала до 6-ти епизод. Много подскачане от моя страна, много нерви и емоции. :mad2: А за очакването на следващия епизод...Така отдавна не се бях палила по сериал. Затова, за благото на моето психично състояние, реших да не посягам към следваща серия докато не излезе и последната такава. И тогава... :i love this: тогава ще си спретна един филмов маратон и ще го изгледам на екс. Иначе не се издържа. Мама, тати и Ненка, заедно с отбор моралисти са в състояние и най-уравновесения човек да изкарат извън нерви.

И докато чакам не пропускам нито един коментар. Всъщност радвам се, че сценаристите, въпреки проблема с рейтинга, не изневериха на себе си и колкото и скандален да е сериала в очите на обикновенните, подкрепящи патриархата аджуми не го набозиха.

С нетърпение чакам последния епизод за да си взема почивно денонощие от домочанието ми и да се насладя на сериала. B)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След изгледан 10-ти ще бъда лаконична - голям тюрлюгювеч стана... Наистина не знам къде ще му излезе края и какво още ще нацвъкат за 6 епизода.  :slap:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...