Jump to content

The Rising Sun (1) Love Wins Out Over The Sun (2014)


Recommended Posts

Някой знае ли какво става с този лакорн? Ще се довърши ли преводът? Преди 2 години изгледах първите 3 епизода и оттогава досега нищо. Много ме завладя историята и каста също е супер.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Страхотен сериал! Гледала съм го преди време и си спомням, че не усетих, кога се съмна. Актьорите, които са в главните роли са ми слабост и никога не са ме разочаровали и тук също. :) Сювета ми допада, много добре са успели да съчетаят драмата, романтиката, комедията и екшъна, а тези всички жанрове изпълват с много емоции, които не те оставят безразличен. :) Останах очарована от лакрона!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Момичета, този сериал дали го има някъде онлайн с руски субтитри? Не ща да го свалям, предпочитам онлайн. Не намерих линк, затова питам тук за помощ.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах го на един дъх и не съм очаквала, че толкова ще ми хареса! За един следобед го глътнах целия!

Сега ще търся и останалите части от трилогията /нали са три или греша/. Дано да намеря нещо с превод, понеже историята на Маюми остана неразказана в първата част. Много красива приказка беше този лакрон. Жал ми стана за Таро, изключително достоен герой беше и се държеше много мъжки, Сейко също беше невероятна като персонаж, а Айко беше някакъв отврат, напарво безумна жена.

Във форума нали има теми и линкове и за останалите 2 части от поредицата? Изключително много ми хареса историята, а автораката на книгите заслужава комплименти, защото е написала много интересна и увлекателна история, при това смислво обоснована и завършена, без някакви видими несъответсвия.

Малко странно е, че са избрали полунемци за главни мъжки персонажи, и полукитайка за женския, но от видяното в тайските лакрони досега, винаги има актьори със смесен произход. Наскоро си харесах актьор с полуфренски произход, за Мик знаем, че е с полудатски произход, а сега разбрах, че актьорите, играещи образите на Рю и Такеши са с немски татковци, а Яя е с полуноврежки произход. Очевидно, когато тайците се омешат с европейци стават изключително приврекателни и впечатляващи. Колкото по-интересно родословие имат, с толкова по-екзотични визии са.

Сега почвам да се ровя за втората част, защото искам да разбера какво се случва и с Маюми и Рю.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Искрено се надявам да заснемат и историята от третата книга от трилогията, за да видим какво се случва с наследниците на двамата "братовчеди". Много ме грабна цялата поредица, чак съжалих, че книгите ги няма на български, за да си ги купя. Четох при руснаците и горе долу разбрах за какво се разказва в поредицата, съжалявам само, че нямаме достъп до историята в нейната цялост.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...