Jump to content

Eric Nam (Ерик Нам)


Recommended Posts

@Vanchela аз пуснах сълза при първото гледане на клипа. Много лично емоционална песен. Браво на Ерик. :wub:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да споделя малко размисли и страсти от концерта на Ерик в Прага, на който присъствах, заедно с @Vanchela и още една приятелка. Участието му в Прага е част от световното турне House on a Hill, което обхваща посещение на над 60 града. 

 

spacer.png

 

В интерес на истината, нямах големи очаквания и даже предложих на компанията с мен да седнем на бара и да пием от хубавата чешка бира, докато тече концерта, да се наслаждаваме на музиката, гласът му и да потанцуваме. Обаче! Обаче нещо в мен ме дърпаше сред тълпата. На десетина метра от сцената, емоцията която преживях беше страхотна. Това е единствения концерт, който си изживях изцяло, като не направих нито една снимка или видеоклип. Ерик е просто невероятен с чара и харизмата, които има. Той флиртуваше с публиката, намигаше и, пращаше сърчица, едни такива искрени, забавляваше я с чудесния си хумор, танцуваше. Раздаде се на макс. Невероятен артист е и певец. Хареса ми, че той си пътува с неговия мини бенд - барабанист и китарист, както и с двамата му секси танцьори (така ги представи :D ). В цялото му шоу имаше и страхотни светлинни ефекти. А обратно на всичко хубаво, което представи той, публиката беше като препарирана. Не знам дали ги е хипнотизирал с чара си, но едно 80 % от фенките в залата не помръдваха или бяха постоянно с телефони в ръце. Помня думите на един български актьор, които казва, че най-голямото разочарование е като излезе на сцената и срещу себе си да види вдигнати ръце с телефон. Дано Ерик не се е почувствал по този начин. Единствено, когато той подканваше публиката да скача или да вдигне ръце, те се поразмърдваха малко. 

Концерта започна със Sink or Swim, a това е целия сетлист с песните, които изпълни, като за мен невероятно изпълнение направи на песента Wildfire. Освен тези песни изпя и Echo, на която традиционно си пръска публиката с бутилка с вода, както и изброи три песни, от които ще изпее само една. Тази, за която викаме най-силно. За мое съжаление не спечели Lost on Me, която ми е най-любима, но планувам това да не ми е единственото посещение на негов концерт, та се надявам в бъдеще да я чуя на живо. Следващия път с ВИП билет!

Пускам малко снимки, които откраднах от сестрата. :D 

 

spacer.png  spacer.png 

 

spacer.png  spacer.png

 

Off Topic

spacer.png

 

spacer.png

 

spacer.png  spacer.png

 

spacer.png

 

spacer.png

 

spacer.png

 

spacer.png

 

spacer.png

 

spacer.png

 

spacer.png

 

spacer.png

 

spacer.png

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...