lazeto Posted July 2, 2014 Share Posted July 2, 2014 Man On High Heels (2014) Страна: Южна Корея Година на излъчване: 4 юни 2014 Времетраене: 125 мин. Жанр: Екшън, Драма Режисьор: Jang Jin Участват: Cha Seung Won - Ji Wook Oh Jung Se - Heo Gon Esom - Jang Mi Ko Gyung Pyo - Jin Woo Park Sung Woong - prosecutor Ahn Kil Kang - Master Park Kim Byung Ok - Doctor Jin Резюме: Джи Ук (Cha Seung Won) е хладнокръвен детектив в отдела за разследване на убийства, който не се спира пред нищо и никого, за да хване престъпниците. Но под коравата си външност той крие голяма тайна, а именно желанието да стане жена. Безсилен да се бори повече с това, Джи Ук подава оставка и се опитва да осъществи мечтата си чрез операция за смяна на пола. Но когато близките му хора стават жертва на отмъщение на банда, той е изправен пред дилема какво да избере и как да продължи живота си... БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ С АНГЛИЙСКИ СУБТИТРИ С РУСКИ СУБТИТРИ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maira Posted July 2, 2014 Share Posted July 2, 2014 Мдааа, бях си го заплюла отдавна, ех сега и да го преведат )). Подозирам че ще от онези филми с категорично усещане - всичко или нищо... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abador Posted July 11, 2014 Share Posted July 11, 2014 Главният ми е един оот любимците .....то се знае ... не знам защо, но само докато четох сюжета в мен се надигна вълта от смях .. .... дали заради идеята да видя моят любимец в женски образ не разбрах , но знам едно ,... че надали ще ми е толкова смешно докато гледам филма ... е остана да излезнат титрите и сядам пред екрана ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lawandula Posted July 26, 2014 Share Posted July 26, 2014 С руски субтитри, онлайн тук Приятно гледане!И аз това мисля да направя. Тежък, мрачен, натоварвщ филм.Трудно го изгледах, даже на две части.Дали ми хареса- не мога да кажа еднозначно -не, но не мога да кажа и -да, но, че Cha Seung-Won направи страхотна игра- да, със сигурност. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maira Posted July 27, 2014 Share Posted July 27, 2014 Гледах... и се мъчих. Не беше комедия... Силен е филма, не споря. Върши си работата качествено. И Ча Сънг Уон е добър... Не е за мен просто... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts