Jump to content

Recommended Posts

 

Хайде, тя дъщерята си е тъпа по рождение, но майката е алчна усойница! За пари ще продаде всичко и всички. Тъжното е, че и тримата глупаци за пари са готови да заровяат баща си жив, само и само да докопат наследството. Лично за мен съденето е само една от възможностите баща им да ги остави на сухо, но явно така е по-корейски. да видим до къд ще стигне падението.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм доволна от този сериал засега. Държи добро темпо, героите като цяло ме кефят. Хареса ми и бъзика с името на богатата майка, която се казва Хо Янг Гъм (бъзик с Со Джанг Гъм от "Великата Джанг Гъм", където същата актриса играеше злодейка). Предполагам, че и другите герои имат забавни имена, но не ми е толкова добър корейският чак. 

 

Любима двойка са ми секретар Ча и шефчето - много са забавни и сладки.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз съм много доволна от този семеен корейски сериал, винаги ме разсмиват, а и няма нещо, което да ме дразни. Чакам превода на английски все още и на новия 33 епизод, защото не е готов, а стана много интересно от това, което видях снощи, дори и raw.

 

Сиера, да попитам, защото в 31 епизод не ми стана ясно....

 

 

... дали директор Мун и нуната направиха "нещо" след напиването, когато се събудиха заедно?

Да не би и скоро да ни изненадат с бебе, нищо, че си бяха с пижамите на сутринта.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Rie, 

по-скоро - не, според мен. Засега още работата е платоническа, иначе според мен щяха да дават пиянски спомен как са се целунали поне.

 

 

 

Ако имаш вики пас, във вики вече е почти преведен 33.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ясно, благодаря ти за отговора.

И на мен така ми се стори, но се зачудих, все пак това е корейски семеен сериал, по-консервативни са в представянето на подобни сцени.

Дори се замислих, че ако направят така, че тя забременее, може да стане още по-интересно и забавно.
Може пък и да ни изненадат... Кой знае. Директор Мун е решен да й докаже, че тя може да разчита на него за всичко, като мъж, така че това също би било интересно развитие в отношенията им.



Стискам им палци. Те са ми най-симпатични и на мен.

Аз го следя в dramabay, там е преведен на 82 %. Чакат и те viki. Довечера ще го изгледам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

Директора по едно време го бяха направили да изглежда като малоумен клоун, но явно са се усетили и го докараха отново да прилича на мъж. Тримата глупаци няма да ги коментирам.-там са едни любовни мъки и страсти по корейски, не ти е работа! При снахата има рядкото съвпадение на удивително дразнещ и безсмислен персонаж, изигран от неприятна (лично на мен) актриса. Явно нейната фирма е натиснала да й дадат повече екранно време, иначе изпадаше от сериала. Вкараха и фаталната смъртоносна болест, обаче има още 17 серии, преди бащата да се гътне и семейните ценности да победят. Имам чувството, че сценаристката се чуди, коя й е главната сюжетна линия и затова нагласява нещата според рейтингите. Още стоят на 82%...

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериалчето е готино. До сега го избягвах заради многото серии. Какво ли толкова ще разтягат. Дано няма много локуми, а да се развива нормално. Героите си играят добре ролите, даже мисля че на Кьонг Шик това е най-добре изиграната роля. На руски вече е преведен, дано и нашите добри преводачи го преведат скоро.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И за мен сериала е много свеж и забавен, гледам го с удоволствие. Моля ви да ме насочите къде мога да намеря БГ субтитри за всички серии. Благодаря ви.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериалът се превежда от друга преводаческа група, която е превела 12 - 13 епизода. За превода на целия сериал ще трябва да се почака.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Просто умът ми не може да побере инфото, че през 2014 год. в съвременна уж Корея възрастни хора не могат да посещават нощни клубове !?!? :wacko:

Голяма дискриминация !

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериалът пропагандира "традиционните семейни ценности", факт. Центърът е бащата, като обединяваща фигура, после семейството, социалния статус и т.н., но за мен беше много приятен за гледане.

Това, което ми хареса беше разнообразието на характерите и тяхното израстване, които ни показаха сценаристите. Амбициозният кариерист, неувереният младеж, чакащ наготово, интересчиите, които са на всяка географска ширина и още, и още - все познати черти, виждам ежедневно някои от тях. Разбира се, имаше вкарани доста забавни елементи, както и някои глупави (като онова идиотско държане на дир. Мун), но мисля, че общо взето беше добре дозирано. 

Да отбележа още нещо. Макар да не беше в центъра на сериала, допадна ми историята на Со Ул - не я ограничиха, дадоха шанс на героинята й да се развие.

Любим образ ми беше лелята. Тази актриса - Янг Хи Кьонг, ако правилно изписвам, играе страхотно. Евала! На моменти сякаш гледах своята леля :D
7f5ad4f133ddb5c1.jpg 

Та ако ви се гледа семейна история, която да топли сърцето - дайте му шанс и не се плашете от броя серии.

(п.п. Да, знам че това с топленето на сърцето е клише, но наистина така го усетих, а и смятам, че точно това е силата на тези серили. Приятно гледане!)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Поплаках си на финала на сериала, няма да ви лъжа. :cry: Да, не е някой гениален шедьофър на филмовото изкуство, а нещо по-разтоварващо. Явно съм фен на по-масовите продукции. Преди време изгледах My Father Is Strange и си казах: "Няма да намеря друга семейна драма, която да ми допадне". Така че се радва, че успях. Винаги ми е харесвал този тип сериали - да ги наречем "неангажиращи". Сериали тип "сядам през уикенда, изглеждам няколко епизода и после пак". 

Ако не сте фенове на простите семейни отношения и разтягането на лукуми, по-добре не го гледайте. Тогава препоръчвам някой японски филм. Признавам си, японците са гении на киноизкуството. Още ме гложди един техен филм, а вече мина година и нещо. 

Та... за What Happens to My Family? - хареса ми позитивното развитие на героите, ама то май си е обичайно за всяка драма от този жанр. Бащата ми е любим образ. Много се привързах към него. 

Имаше си поука, имаше си типичните за този вид драми конфликти. Да не забравим опозицията млади - стари и техните възгледи.

Научих някои интересни изпълнители от сериала. Даже се запалих по старите корейски песни от 80-те и 90-те.

Препоръчвам да се изгледа! Да не ви плаши броя на епизодите, не е "Дързост и красота". :P

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Започнах да го гледам, стигах до 14-та серия. Няма толкова студени и противни и дразнещи образи. Почти всички дълги сериали съм харесвал досега, ама тук няма и един образ в който да се влюбиш. Даже и образа на Nam Ji Hyun започва да ме дразни, а заради нея го гледам. Това и е втория сериал в който е като хваната от гората. Във Five Enough  направо се влюбваш във всеки образ. Скоро гледах Lovers in Bloom , също големи сладури.

Off Topic

Да скъсаш 200000$(поне така го превеждат руснаците) , направо беше върха на тъпотията и тогава отидох да видя последната серия. Тук дразнят с високомерието си, неуважението си, наивността си, наглостта си, глупостта си.  Син така да говори на баща си, това е нещо ново??? А заради него, май нито брат му нито сестра му бяха ходили в колеж. Нито една двойка ме грабва. Трябва микроскоп за да видиш някаква химия. Те щото нямаха телефони в къщата, че тя чакаше някой да и подари телефон ,че да се сети да се обади на дядо си?? 

Та предполагам в сериите които съм гледал съм видял най доброто от този сериал. Досега никога не съм превъртал такъв сериал от толкова рано. Единственото положително от края е че

Off Topic

снахата се беше преместила в къщата им.  И на самия край ни показаха някакво некадърно подобие на брачно предложение?? 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...