Jump to content

Recommended Posts

  spacer.png

 

Име:  恋恋不忘 Lian lian bu wang / Unforgettable Love

Държава: Китай

Жанр: Мелодрама, романтичен

Епизоди: 30

Период на излъчване: 23 Юни 2014 -

Телевизия: BTV

Режисьор: Zeng Li Zhen

Субтитри: Английски

 

Участват:

 

Jerry Yan - Li Zhong Mou

Tong Liya - Wu Tong

Denny Huang Bo Jun

Feng Jing

 

Резюме:

Ли Джун Мо е главен изпълнителен директор. У Тун е самотна майка с един син, живеят в голям град, бедни, но изпълнени с надежда и радост. Ли Джун Мо случайно разбира за съществуването на сина си и започва дело за попечителство над момчето. Тъй като детството на Ли Джун Мо минава без бащина любов, той не иска историята да се повтори и със сина му. Ще могат ли той и майката на сина му да се научат на разбирателство, толерантност, да преодолеят вината, негодуванието и предразсъдъците, да изградят тяхното доверие и любов заради сина им...да станат семейство?

 

:essub:

 

Свали с български субтитри: :subs: :click:  и :click:

 

Онлайн с български субтитри: :subs: :click:

 

ТОРЕНТ

ОНЛАЙН С РУСКИ СУБТИТРИ

ОНЛАЙН С АНГЛИЙСКИ СУБТИТРИ

С РУСКИ СУБТИТРИ

 

  

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тук го има онлайн с руски субтитри до 21-ви епизод

Редактирано от mrnkaloto
Покривай линковете
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много доволна! Първо, естествено, загледах заради Джерито Ян - все така чаровен и секси /макар и леко посърнал и/или остарял да изглеждаше тука/, все така убедителен и магнетичен, не че съм очаквала друго от него. Страхотно играе тоя човек! Момичето също харесах, но на моменти героинята и постъпваше много тъпо, ха, ми то вече се изненадвам, ако женският образ е нормален. Братчето, бре, бре, не съм го виждала, ама това китаец ли ще да е, щото не прилича - висок, висок и хубав... Него най го окършиха - ту много положителен, ту съвсем гад, е, това не може толкова бързо да си променя знака, от едната крайност в другата и то за отрицателно време. Ама то си е заложено - мелодрама е все пак. Накрая тя съвсем доминираше, но поне беше събрана в по-кратко време. Майката /ако така може да се нарече същество с такова държание към родното дете/ е един от най-отвратителните екземпляри от този вид в цялата ми азиатска филмотека. И нея бързо я преобърнаха с хастара наобратно, да не би да остави кофти вкус в иначе шербетно захаросания край на сериалчето. Но, така или иначе този е един от малкото сериали с толкова много серии, които изгълтах за три дни без да се усетя и при неспадащ интерес. Струва си да се види!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Едва 8 серии и вече съм напълно заразена от сериала. Толкова трогващ и пълнещ душата,че благодарение на това си изкарах до 5 сутринта.:-D:-D:- Май вече спря и да ми пука,че не е преведен и трябва на чужд език да го гледам.;-) Ще дам окончателно мнение след като го изгледам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах го и мога да потвърдя, че сериала е наистина прекрасен.

Имаше тъга, смях, сълзи и много любов. Успя да ме докосне и да разбера

посланието - парите и славата не струват, ако нямаш истинско семейство, което

винаги да е до теб и да те подкрепя и в добро и лошо.

Джери беше прекрасен както винаги и на ниво. Успя и мен да разплаче. Адски добър е...

и му се възхищавам за невероятната игра. Той направи по-голямата част от сериала

такъв какъвто е. :kissy: 

 

И да вметна, че благодарение на романа на Lian Bai Se "Wu Ai Cheng Huan"

успяваме да се насладим на този сериал.

 

 

 

 

Препоръчвам го с две ръце за нежните и романтични натури. :up:

lXawdEN.jpg?1

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Страхотен сериал! Добър мелодраматичен сюжет, страхотни актьори и добра реализация на сериала. Бих го определила, като точно мой тип сериал, изпълнен буквално с емоции, които не ме оставиха равнодушна в нито един момент. Записвам го в графата с любими и определено ще го гледам пак! :) Всички актьори се справиха много добре с ролите си, а главните актьори си паснаха много добре, като двойка и успяха да пресъздадат тази химия пред екрана, която те държи втренчен в него и с нетърпение чакаш да видиш, какво ще се случи между тях. :) Не мога да не покажа и задоволството си от главния много красив МЪЖ! Този тип семейни мелодрами с щастлив финал винаги са ми били слабост и се радвам, че попаднах на такава хубава драма. :) От мен едно голямо ДА! :up:  :up:  :up: 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много ми харесва сериала и ми е много интересен! С нетърпение го чакам! Не харесвам само това, че са кратки епизодите, сякаш са разделяли един 80 минутен епизод на два по 40 /оставам с такова чувство/. Също така още не мога да проумея как така главния герой не се сеща, че е, и кога е, правил секс с главната, мислех, че тия неща все пак се помнят. За драма и мелодрама им пиша отличен, много е сполучливо и интересно! Главният ми е малко грозноват за моя вкус, аз повече харесах адвоката като визия.

Това което ме ядосва е, че след края на епизодите, дават нещо като превю с най-интересните моменти от целия сериал до края /примерно така завърши 10 серия/ и по този начин яко спойлват, което разваля изненадата.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериала наистина си струва отделеното време. :) В началото на мен много ми заприлича на един друг много мой любим сериал и плюс коментарите и препоръката от една моя приятелка запретнах ръкави и без да се усетя го изгледах на един дъх, защото такъв тип сериали са ми много любими. :) След като го изгледах останах много очарована и много ми се искаше да го изгледам пак но с превод. :) Желанието ми се сбъдна и определено съм доволна, че точно този сериал сложи началото ми, като преводач. :) 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Цитат

 

Радвам се, че сте избрали точно този сериал за дебютен превод!

След работа проверявам за поредния епизод и залепвам пред монитора.

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този сериал ме изкара от зоната ми на неактивност :) Бях забравила за известен период от време магията на азиатската драма. 

Много успешен сценарий и най-вече уникална актьорска игра. Джери ми е сред любимите актьори след "Meteor garden". Задължителен за гледане !

Благодаря на преводачите за положения труд :* 

Една от любимите ми сцени :)

Свързано изображение

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 31.05.2017 г. at 0:36, maria_debit написа:

Прекрасен сериал! Добър сценарий, без излишен грим, хленчене и тръшкане.

 

 

До 7-ми епизод съм. До момента САМО "излишен грим, хленчене и тръшкане", друго не видях. Обожавам Джери, обаче тук е абсолютен РЪБ.

Майчето ми иде да я тресна с мотика. 

Нищо, дано следващите епизоди си струват.

 

Благодаря за субтитрите, момичета :wub:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Точно мой тип сериал! Страхотен е! За първи път толкова серии ги изгледах без да ми омръзне. Наистина имаше от всичко - мелодрама, леко интрига и много романтика. Имаше много химия между двамата главни.  Препоръчвам на всички романтични души!  

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...