Ками Posted June 23, 2014 Share Posted June 23, 2014 Име: 恋恋不忘 / Lian lian bu wang / Unforgettable Love Държава: Китай Жанр: Мелодрама, романтичен Епизоди: 30 Период на излъчване: 23 Юни 2014 - Телевизия: BTV Режисьор: Zeng Li Zhen Субтитри: Английски Участват: Jerry Yan - Li Zhong Mou Tong Liya - Wu Tong Denny Huang Bo Jun Feng Jing Резюме: Ли Джун Мо е главен изпълнителен директор. У Тун е самотна майка с един син, живеят в голям град, бедни, но изпълнени с надежда и радост. Ли Джун Мо случайно разбира за съществуването на сина си и започва дело за попечителство над момчето. Тъй като детството на Ли Джун Мо минава без бащина любов, той не иска историята да се повтори и със сина му. Ще могат ли той и майката на сина му да се научат на разбирателство, толерантност, да преодолеят вината, негодуванието и предразсъдъците, да изградят тяхното доверие и любов заради сина им...да станат семейство? Свали с български субтитри: и Онлайн с български субтитри: ТОРЕНТ ОНЛАЙН С РУСКИ СУБТИТРИ ОНЛАЙН С АНГЛИЙСКИ СУБТИТРИ С РУСКИ СУБТИТРИ 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andi11 Posted June 23, 2014 Share Posted June 23, 2014 Ками, мерси за темата, на мен резюмето също ми звучи интересно и със сигурност ще го гледам, стига да се сдобие с руски суб. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ками Posted June 23, 2014 Author Share Posted June 23, 2014 В алианса е обявен в списъка за бъдещите им проекти тук. Така че има надежда да се сдобие с руски субтитри. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazeto Posted July 13, 2014 Share Posted July 13, 2014 Ето тук и тук го има качен дано го събнат скоро... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazeto Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 Вече и с Руски субтитри... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
meri2003 Posted February 17, 2015 Share Posted February 17, 2015 (edited) Тук го има онлайн с руски субтитри до 21-ви епизод Edited February 17, 2015 by mrnkaloto Покривай линковете Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kitket Posted December 7, 2015 Share Posted December 7, 2015 Много доволна! Първо, естествено, загледах заради Джерито Ян - все така чаровен и секси /макар и леко посърнал и/или остарял да изглеждаше тука/, все така убедителен и магнетичен, не че съм очаквала друго от него. Страхотно играе тоя човек! Момичето също харесах, но на моменти героинята и постъпваше много тъпо, ха, ми то вече се изненадвам, ако женският образ е нормален. Братчето, бре, бре, не съм го виждала, ама това китаец ли ще да е, щото не прилича - висок, висок и хубав... Него най го окършиха - ту много положителен, ту съвсем гад, е, това не може толкова бързо да си променя знака, от едната крайност в другата и то за отрицателно време. Ама то си е заложено - мелодрама е все пак. Накрая тя съвсем доминираше, но поне беше събрана в по-кратко време. Майката /ако така може да се нарече същество с такова държание към родното дете/ е един от най-отвратителните екземпляри от този вид в цялата ми азиатска филмотека. И нея бързо я преобърнаха с хастара наобратно, да не би да остави кофти вкус в иначе шербетно захаросания край на сериалчето. Но, така или иначе този е един от малкото сериали с толкова много серии, които изгълтах за три дни без да се усетя и при неспадащ интерес. Струва си да се види! 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NETI88 Posted November 2, 2016 Share Posted November 2, 2016 Едва 8 серии и вече съм напълно заразена от сериала. Толкова трогващ и пълнещ душата,че благодарение на това си изкарах до 5 сутринта.:-D:-D:- Май вече спря и да ми пука,че не е преведен и трябва на чужд език да го гледам.;-) Ще дам окончателно мнение след като го изгледам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NETI88 Posted November 8, 2016 Share Posted November 8, 2016 Изгледах го и мога да потвърдя, че сериала е наистина прекрасен. Имаше тъга, смях, сълзи и много любов. Успя да ме докосне и да разбера посланието - парите и славата не струват, ако нямаш истинско семейство, което винаги да е до теб и да те подкрепя и в добро и лошо. Джери беше прекрасен както винаги и на ниво. Успя и мен да разплаче. Адски добър е... и му се възхищавам за невероятната игра. Той направи по-голямата част от сериала такъв какъвто е. И да вметна, че благодарение на романа на Lian Bai Se "Wu Ai Cheng Huan" успяваме да се насладим на този сериал. Препоръчвам го с две ръце за нежните и романтични натури. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Рали Posted December 6, 2016 Share Posted December 6, 2016 Страхотен сериал! Добър мелодраматичен сюжет, страхотни актьори и добра реализация на сериала. Бих го определила, като точно мой тип сериал, изпълнен буквално с емоции, които не ме оставиха равнодушна в нито един момент. Записвам го в графата с любими и определено ще го гледам пак! Всички актьори се справиха много добре с ролите си, а главните актьори си паснаха много добре, като двойка и успяха да пресъздадат тази химия пред екрана, която те държи втренчен в него и с нетърпение чакаш да видиш, какво ще се случи между тях. Не мога да не покажа и задоволството си от главния много красив МЪЖ! Този тип семейни мелодрами с щастлив финал винаги са ми били слабост и се радвам, че попаднах на такава хубава драма. От мен едно голямо ДА! 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aria Posted May 13, 2017 Share Posted May 13, 2017 Много ми харесва сериала и ми е много интересен! С нетърпение го чакам! Не харесвам само това, че са кратки епизодите, сякаш са разделяли един 80 минутен епизод на два по 40 /оставам с такова чувство/. Също така още не мога да проумея как така главния герой не се сеща, че е, и кога е, правил секс с главната, мислех, че тия неща все пак се помнят. За драма и мелодрама им пиша отличен, много е сполучливо и интересно! Главният ми е малко грозноват за моя вкус, аз повече харесах адвоката като визия. Това което ме ядосва е, че след края на епизодите, дават нещо като превю с най-интересните моменти от целия сериал до края /примерно така завърши 10 серия/ и по този начин яко спойлват, което разваля изненадата. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rudimi Posted May 17, 2017 Share Posted May 17, 2017 След толкова много добри отзиви няма как да не го гледам въпреки че не си падам много по дългите сериали 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maria_debit Posted May 30, 2017 Share Posted May 30, 2017 Прекрасен сериал! Добър сценарий, без излишен грим, хленчене и тръшкане. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Рали Posted May 31, 2017 Share Posted May 31, 2017 Сериала наистина си струва отделеното време. В началото на мен много ми заприлича на един друг много мой любим сериал и плюс коментарите и препоръката от една моя приятелка запретнах ръкави и без да се усетя го изгледах на един дъх, защото такъв тип сериали са ми много любими. След като го изгледах останах много очарована и много ми се искаше да го изгледам пак но с превод. Желанието ми се сбъдна и определено съм доволна, че точно този сериал сложи началото ми, като преводач. 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maria_debit Posted June 1, 2017 Share Posted June 1, 2017 Цитат Радвам се, че сте избрали точно този сериал за дебютен превод! След работа проверявам за поредния епизод и залепвам пред монитора. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melani_K Posted August 1, 2017 Share Posted August 1, 2017 Този сериал ме изкара от зоната ми на неактивност Бях забравила за известен период от време магията на азиатската драма. Много успешен сценарий и най-вече уникална актьорска игра. Джери ми е сред любимите актьори след "Meteor garden". Задължителен за гледане ! Благодаря на преводачите за положения труд :* Една от любимите ми сцени 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NyXe Posted August 11, 2017 Share Posted August 11, 2017 На 31.05.2017 г. at 0:36, maria_debit написа: Прекрасен сериал! Добър сценарий, без излишен грим, хленчене и тръшкане. До 7-ми епизод съм. До момента САМО "излишен грим, хленчене и тръшкане", друго не видях. Обожавам Джери, обаче тук е абсолютен РЪБ. Майчето ми иде да я тресна с мотика. Нищо, дано следващите епизоди си струват. Благодаря за субтитрите, момичета 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
myt Posted October 1, 2017 Share Posted October 1, 2017 Точно мой тип сериал! Страхотен е! За първи път толкова серии ги изгледах без да ми омръзне. Наистина имаше от всичко - мелодрама, леко интрига и много романтика. Имаше много химия между двамата главни. Препоръчвам на всички романтични души! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lidia7 Posted January 22, 2019 Share Posted January 22, 2019 Супер сериалче!!! Много ми допадна! За два дни изгледах всичките епизоди. Приятно гледане на всички! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
felicyti Posted September 27, 2020 Share Posted September 27, 2020 Пълна плейлиста с всички 34 епизода, за онлайн гледане на сериала. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts