Jump to content

Recommended Posts

В реализма, 

за такива с разсейки, дето са оздравяли, без лечение,  не съм чула, така,че си имаме потенциален труп , което все пак си е нещо ;), след толкова суша. :28558:   Мускулът, освен екстрасенс да стане :28558:

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е, не де.

 

нали се разбраха - когато той се върне от Хонг Конг, тя влиза в болница и започва лечение. Това си обещаха, преди той да замине. И затова й взе парченцето от пъзела.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така ми е жал за Мин У, толкова ми харесваше, беше си 100% човек със своите слабости и силни страни, за разлика от другите, прекалено идеализирани образи.

Обичам красивите финали и се радвам, че сценаристът заложи на такъв. Хубав сериал, силно емоционален и реален. :282: Доволна съм. :28558:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мария, точно за Мин У хич не ми беше жал, защото образът му не беше никак добре изграден. Не е нормално един изключително успешен бизнесмен, начело на такава голяма и стабилна компания, да се държи като малоумен тийн. Със семейството на баровката имаха дългогодишни съпернически, но приятелски отношения. И изведнъж, заради някаква кифла, която директно му заяви, че не го обича, а само го използва, захвърли тези дългогодишни отношения, без дори да се замисли. Това не е адекватно държание на такъв сериозен и успешен бизнесмен. И точно тези му идиотски постъпки изключително много ме издразниха.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, това е така, но погледни детайлите

жена му го мамеше и изнудваше за пари, майка му се държеше като тартор

, а той видя в кифлата искрен и любящ човек. Просто като съпруг се издъни. Можеше да я обича и да я накара да го почувства до себе си, но уви, постъпи глупаво и затова ми е жал за него. Самоунищожи се.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

О, за майка му не съм съгласна. Него го устройваше така - тя да бъде лошата. Все пак сме виждали какви ли не зли гадини а.к.а. корейски свекърви. Тя си беше направо песен. Единственото лошо при нея беше, че караше бившата да ражда момчета :D Иначе държанието й си беше доста адекватно.

Колкото до жена му, че го мамела... Не знам защо това се приема като някаква измяна, след като той също го прави. И то непрекъснато. Каквото почукало... Просто тук не дадоха покорната корейска съпруга, която си затваря очите и страда мълчаливо.

Кифлата - че беше искрена, така си е. Но когато ти заявят в очите, че само ще те използват, не мисля, че това е много любящо.

Той не се самоунищожи. Просто го хванаха кофти. Но ще се оправи. Дори накрая се върна към старото си аз /разговора в Хонг Конг/, което явно не е било гадно /изключая хойкането по жени, но и то не е много лошо. Особено пък ако е сам/.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Права си, но просто за миг се поставих на неговото място. Пътят на всеки е предначертан, но маршрута е неизвестен, Мин у избра най-неподходящия.

Иска ми се да надникна в бъдещето на героите след 5 години.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Айде сега, стига песимизъм :D Бъди оптимист като мен - ще се излекува, ще си осиновят 3-5 сомалийчета и... животът е прекрасен :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Kiddo, хареса ми оптимизма ти, здрави и много по-романтични.  Да си призная младежите ми бяха толкова сладки, но им отделиха малко време. Та да си дойдем на думата: продължение след 5 години, но с акцент върху Сладурите. Да сяда сценариста и да почва да мисли! :bee:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като изгледах с превод, осъзнах, че всъщност отдавна не бях гледала такова размахване на пръст от корейски сценарий

 

Не лъжи!

Не кради!

Не прелюбодействай!

Не пожелавай жената на ближния си, имота, слугата и т.н!

Не лъжесвидетелствай!

Почитай родителите си!

 

Ха-ха, че то почти не останаха :28558:

 

И после, в ролята на  Господ, сценаристите,раздадоха правосъдие, на всекиму според заслугите.

 

 

Фустата нагла та нагла, доокипазиха я съвсем,  специална медицинска сестра си поръча.Призна си ,че преднамерено е започнала всичко и уж искаше прошка,схванала  житейския урок,  а взе,че  изнагля още с чипиците.Разкаяние -тц, тръшкане и Мускула-докогато може, барабар с рака.
Патката,изтъкана от съжаление и добронамереност вече, достолепно не прости, естествено, ще си седи сама,ще кукува и ще я чака да мре :28558: , пък ,ако се появи нещо- добре дошло ;) и с научен урок да си го стиска.Пък и плейбойчето на разположение.

.Плейбоят, ах душица, банкрутира, разпусна как си знае и напред към бика отново, пич си е той, не е за мислене. :)
Мускулът -жив да го оплачеш, ще си страда от "неизличимата болест", какво да прави, нали сам си я натресе с тоя слаб "имунитет" :896767:

Бившата- дадоха и децата да се радва и да кротува- все пак е майка и барабар с мерака настрани.

Свекървата-е как -за корейската свекърва, или добро или нищо- в случая пътуване :28558:

Пълнежът гълъбчета- невзрачничко, но показно за любов.

Адвокатчето- "страх лозе пази", вкара ха го в релси.

Бащата- "парен, каша духа" и си кюта.

И за всички зелена светлина, с единствено изключение, дето даже пътя, може да е без изход.
.

 

Изкушение ли?Давайте ,ако ви стиска! :896767:

 

wAgI3d8O7XE.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

През сълзи от скука доизгледах последните 5 епиззода. Грабна ме в началото много, но към 12-13 епизод се изморих. А аз все им пращам на корейските сценаристи въздушни препоръки да не правят сериали над 16 еппизода!

Патката..... патката изобщо не ми хареса ту зла, ту добра.

Самоубива се за тез парри, говореше на Мускулчо, как трябва да направи всичко възможно, да не загубят къщите и човека си продаде егото та да стане на нейната и тая пак недоволна. Изостави го супер брутално и накрая твърдеше, че той е виновен.После пък реши да му отмъщава, не разбрах защо. И на нея малко й беше наказанието. Трябваше да го измислят така, че да е наказана да остане с плейбойчо и да е нещастна. Това щеше да ми хареса

Малко като не обичам пари, ама тайничко се надявам да ми ги дадеш.Голяма ПАТКА наистина, много мразя такива никакви персонажи.

Плейбоя ми беше още от началото антипатичен. Грозната му фалшива усмивка я гледах 20 епизода.

 

Жена му може да му е изневерявала, но поне е била моногамна(само един любовник) , за разлика от него. То не бяха жени, извънбрачни деца. Тва че са показали едно, изобщо не значи че е било само то. Малко му беше наказанието. Почти уби човек, отне на майка децата, съсипа почти конгломерат.... "пикльо"

Противна работа.

Мускулчо като актьор не ми харесва. Никога не съм му била фен, но не беше зле. Бях даже впечатлена как развиха историята на героя и как добре напасна.

Изкусителката... Аз да си призная лично в началото си мислих че ще се влюби в него и ще се опитва да го разделя с жена му, както във всяка корейска драма. Но не се получи така. Хареса ми актрисата, много даже. Бих ппогледнала нещо друго с нея, ако има какво.

Второстепенните герои: Сестрата и брата на съпеничките ми бяха много сладки. Щеше ми се малко повече да ги бяха развили. Рой и дъщеричките не ми харесаха. Майката на плейбоя беше дразнеща. Пази боже, да нямаш такава свекърва. Бившата жена - жалка. Бащата на патката ми хареса много. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този филм е рекордьор в личната ми класация за най-протяжно гледане- изгледах 12-13 серии през 2014-та, когато излезе, по Коледа 2015 реших да го догледам и за десерт ми останаха две серии за Новата година.

Нещото , което най- много ми хареса , е видът и стилът на Изкусителката- кеф ми беше да я гледам тази жена- толкова изящна и красиво облечена, вървеше като богиня.

На фона на 90% облечени с парцали главни героини в корейските сериали такъв избор прави впечатление.

И останалите бяха добре облечени, то си е бизнес драма, де, няма място за финтифлюшки.

Иначе и Мин У ми хареса- прям и естествен, но това му кръшкане с бившата беше малко пресилено.

Патката и Мускула не ми харесаха особено, макар че вторият поне беше твърд в решенията си и не шикалкавеше.

Искрено се забавлявах с коментарите Ви, до голяма степен и заради тях изгледах филма.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Явно не само мене съпругата на главния ме дразни.

Да, нормално е да не й е много кеф, но според мен сама си го направи, като не вярваше на мъжа си. Човекът действително се постара да запази брака им, но тя продължи да се цупи и да си ходи при богаташът, все едно целият свят й е крив. Ако не беше се правила на интересна, щеше всичко да си е наред най-малко заради времето, което са прекарали заедно. (Ама как пък иначе ще докарат още серии?  :28558:)

 

Гадната богата свекърва също ме изнервя. В смисъл, в 21-ви век сме и е пределно ясно, че жената няма контрол върху пола на детето, което зачева.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 Отдавана не бях гледала сериал където главните героини да не са бедни, необразовани, крещящи, мърляви и зле облечени. Тук нещата бяха различни. Всеки герой беше прав за себе си и виновен за това, което му се случи. И за мен жената на главния имаше голяма вина за развода - то не отстъпи, не даде крачка назад, не му повярва, нищо не направи... Пък после... Богаташката беше класа, финес и елегантност.  И в крайна сметка - любовта си е любов.  Странен сериал, хареса ми. И ме накара да се замисля за много неща!

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може ли да помоля някой, който има бг. субтитри да ми ги изпрати? От Мастерс е абсурдно да се свали филма, а в Авистаз ги няма. :(

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Драмичката спокойно можеше да мине с 5-6 епизода по малко , но не беше лош, Заглавието подвежда за нещо по напрегнато,а си беше в типичният Корейски скован и бавен стил....................... за дъждовна неделя става

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не знам за драмата, ама песента на ERU ми е много любима. А и целият ОСТ като цяло е супер.

Редактирано от bond
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах го . Хареса ми . И ме изненада . По-готин ми беше Минг У . И Главната мн.ми хареса , бих я взела като модел за подражание , страхотна  бизнес дама в светът на мъжете .  :thanks:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...