Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

 

Temptation (2014)

Страна: Южна Корея

Също така известен като: Yoohok

Период на излъчване: 14 юли 2014 - 16 септември 2014

Време на излъчване: Понеделник - Вторник 21:55

Жанр: Романс, Драма

Канал: SBS

Епизоди: 20

                  Режисьор: Park Young Soo                  

 

Участват:

Kwon Sang Woo - Cha Seok Hoon

Choi Ji Woo - Yoo Se Young

Lee Jung Jin - Kang Min Woo

Park Ha Sun - Na Hong Joo

Yoon Ah Jung - Han Ji Sun

Lee Jung Shin (CNBLUE) - Na Hong Gyu

 

Резюме: Горда и самоуверена бизнесдама на средна възраст среща любовта. Дали ще ѝ устои? Дали женското ѝ начало ще се пребори с егото ѝ? Предстои да видите. И ако след всичко дотук още не сте изкушени, гледайте "Изкушение".

 

С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ

ОНЛАЙН С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ

С АНГЛИЙСКИ СУБТИТРИ

С РУСКИ СУБТИТРИ

 

Какъв страхотен каст... :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Охо не знам за страхотният каст ... но ми е интерестно плащането в натура ... като ги знам корейците в повечето си сериали и филми как залагат на консерватизма ... определено ми е интересно точно как ще си плати .... сядам да го гледам ...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За разлика от консерватизма в сериалите някои от игралните филми са много провокативни и не спестяват от интимните сцени. Наистина ще е интересно да се види вътрешната му борба със съвестта. А още по-интересното е, че този който плаща с тялото си е мъжът, а не жената. Но това са корейците - винаги ще те изненадат.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този актьор явно няма други "качества", щом във всеки втори сериал е принуден да продава тялото си.  :28558:

 

 

:28558:  и аз си мислех нещо подобно. Е, поне тяло си има момчето и то какво :).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз лични  бих пооправила малко резюмето ( ако бях на мястото на авторката на темата, но това е мое лично мнение), защото този израз " да плати с тялото си размера на огромния  дълг " е просто...  Всеки път като вляза в темата и  го прочета ме напушва  на смях.

sabrina1, аз съм го гледала в Bad love, но там не го продаваше,  поне доколкото помня.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Анди, аз не харесвам актьора, въпреки перфектното тяло (мога да го гледам на снимки, не е нужно да се мъча 20-30 серии), така че избягвам продукциите с негово участие, но знам, че Queen of Ambition е с подобен сюжет. ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гледах го без субки,и вече се чудя какви ще ги точат  цели 20 серии...Сюжета за корейците може и да има щекотлив

привкус ,но с тая цензура е предварително обречен на провал.А и какво толкова,като я гледам кандидатката с т'ва тяло няма да му е трудно,ама :rofl:  хич.Главния  незнайно защо и аз не го долюбвам,иначе си е типичен  красавец  източен тип

и тяло супер,но нещо липсва...но като гледам участията  му си е доста вървежен.

А това с 'размера'... :bow:  дано да си струва

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На фона на всички вървящи новозапочнали простотии с айдъли, айдълки и всякакви там от сорта за ученическия електорат, неставащи за гледане, това си е направо драма с актьори. Брата ще го преглътнем, само него май от "блуто" не бяха набутвали  (може и да се лъжа, понеже е най- невзрачен от четиримата).Гледаем си беше първи епизод.Kwon Sang-Woo  в типичната за него роля, той това си може.  Ще има пак мускули на показ,  естествено- при него празно няма, за какво иначе ще се поти във фитнеса  :896767:, всеки с номера си. Пък и за размера от1000 000, може да поохлабят цензурата, поне целувката си беше нормална   и не бяха с палтата в спалннята  :28558: .Колкото до това с какво ще пълнят сериите- надявам се да са по изобретателни, че драма не остана... Поне няма на пръв поглед "добри" и "лоши" , а хора, всеки със своите проблеми и чувства, чиито образи  ако бъдат развити  добре и поизкарани от корейските клишета(надеждата умира последна :28558: ), ще стане интригуващо, дори историята да изглежда банална.

С руски субки вече онлайн  тук

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мен определено не ме грабва още сюжета. Че Джи У безспорно е актриса от класа. Куон Санг У се е вкарал в някакъв стереотип на ролите - все онеправдан по някакъв начин. Мисля, че  той сам се ограничава в тази рамка, бидейки семеен мъж. Нищо по-фрапиращо в снимките, за да няма семейни разногласия. 

На мен лично ми звучи невероятно предложението за 1 млн. долара за 3 дни при положение, че от теб се очаква да вършиш само консултантска офис работа. Определено има задна мисъл и стратегия в по-дългосрочен план. Ако наистина намалят цензурата сериалът ще си поеме дъх.

Реакцията на съпругата беше абсолютно очаквана и съм почти сигурна, че тя първа ще прекрачи извън брачния обет от съмнения спрямо съпруга. Предполагам, че такава е била целта - разклащане на доверието в семейството. И после всеки по своя път. Колко егоистични могат да бъдат хората и колко глупави... Най-старият принцип "Разделяй и владей" в действие. Тази линия е съвсем реалистична.

Историята с детето на бизнесмена и добрата аджума на улицата е съшита с бели конци. То бива съвпадения и случайни срещи ама чак пък толкова...

Сцената под душа нямаше как да бъде избегната - трябва да се вдигне рейтинга с мускули :-) Мисля за сега, че не може да се очаква нещо върховно като сюжет и смисъл на този етап. Малко съм разочарована...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Викаш, вместо да си покажат реалистичен секс, ни "дървят" с консултантска дейност  :28558: . Наистина в тоя аспект можеше повече. Иначе, да, това и е идеята на изкусителката - да посее семето на съмнението и да види какво ще стане. Или б вариант да е искала да е много алтруистична, ама жена му да не знае  :28558:.

 

Иначе винаги съм се впечатлявала на методите на самоубийство на корейците в сериалите - море, в което няма и бъкел вълна и отиваш и се пльокваш с дрехите и те спасяват на метър и половина дълбочина.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен явно много ми се e  спяло, защото сцени под душа не помня, но не го смятам за загуба, напротив-едно клише съм си спестила. Обаче епизода изобилстваше  с "любимия" ми Кorean English, което не ми хареса. Срещата между бащата и сина и въобще тяхната история със сигурност ще ми е по-интересна, отколкото другите хленчовци. Малей, за сетен път се убедих колко са страшни корейските свекърви, хванала снаха си за разплод докато не роди син, пълен ужас. Не ми стана  ясно някакъв конфликт е имало между главния и бизнесменката отпреди ли, май той е кандидатствал за работа, а тя го отсвирила ?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

. Не ми стана  ясно някакъв конфликт е имало между главния и бизнесменката отпреди ли, май той е кандидатствал за работа, а тя го отсвирила ?

 

Точно. Поне от това, което дадоха, го беше отсвирила, тъй като бил идеалист, а така бизнес не се правело.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Какво значи, че все си "продава тялото"? Ако някой изиграе в 3 сериала ролята на ченге, значи ли това, че само за ченге става? Глупости...

Аз съм го гледала само в един сериал - Medical Top Team, и ролята му там няма нищо общо с продаване на тяло. Там си беше лекар с характер, който не отстъпваше.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Какво значи, че все си "продава тялото"? Ако някой изиграе в 3 сериала ролята на ченге, значи ли това, че само за ченге става? Глупости...

.......

Не, ама ако се съблече в 10 от сериалите си и в 10 от филмите си, определено става за стриптизьор. ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тц, значи, че сценаристите го правят така. Друг е въпросът как го прави - удава ли му се, или измъчена история :D

А и няма лошо да се поразголи малко, приятна картинка е :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

laleto2002

, това за съвпаденията,може в цял свят да е съвпадения, но в  корейските сериали, името е, съдба. :28558: .

 

Очаквам безработната съпруга, Хем сърби, хем боли- да стане детегледачка, на Мистър чар, а Мистър мускули, да започне да действува на Началната менопауза-до тук стандартно  и въпреки това все още имам надежди, че първоначалното парично изкушение, ще доведе до нещо нестандартно.Иначе, съпругата на Мистър мускули,   ми  е най-дразнеща, Яйцеклетката, няма какво да я броим за сега, тя както се видя ,е била е само неизбежен придатък на Чара, на път да се превърне в досада..

 

Колкото до разголването на Мускула , време му е вече да покаже квадрицепси,  че с тия бицепси и трицепси,  стана банален. :896767:  

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...