Jump to content

Recommended Posts

Не съм гледал друга версия на този филм. Не знам как са се справили тайванците с предаването на емоциите, на целия плот дори. Но отчасти го асоциирам с Alone in Love на любимката ми- с частта 

Spoiler

за аборта, и последвалите опити за заедност.

Романтично филмче, с на моменти излишни сцени. Но пък, според Аристотел, изкуството е подражание на действителността, и поради това то винаги е субективно (поради различните действителности на потребителите на изкуството), и следователно за някого филм може да е бозав, клиширан и т.н., но за друг може да е като личен спомен. Този филм е чудесен в това отношение- показва

Spoiler

епизоди 12 и 17

 

автентичност на емоциите в съответните ситуации- и само хора, минали по този път, могат да се трогнат. Това е първият ми филм с На Ра, но смятам да поправя този пропуск и да я погледам и в други.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 1 час, manniwelle написа:

Но пък, според Аристотел, изкуството е подражание на действителността, и поради това то винаги е субективно (поради различните действителности на потребителите на изкуството), и следователно за някого филм може да е бозав, клиширан и т.н., но за друг може да е като личен спомен.

:bow:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много добра комедия! Обичам  да гледам Чанг Хьок и Чанг На Ра заедно и по отделно, още чакам някой да се заеме с преводът на последната драма в която играеха заедно отново.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...