Jump to content

Recommended Posts

Приказен край!

Оставам много доволна и усмихната от този сериал.

 

 

Замисълът с близнаците е чуден.
Асистентът стана як танцьор, а Драконът си взе заможна булка :)
Даниел е щастлив със сестра си...

Мама ще се задоми с доктор Октопод...

 

 

 

Браво на целия екип!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мда, малко ще ми липсват тия хора. Но това е доказателство, че сериала ми е харесал.  Ще го запомня с по-различната главна героиня. Не че тези "по-лудите" и избухливи са лоши, но е хубаво от време на време да виждаме героини като Ким Ми Йонг.  Беше много нежна, спокойна, тиха и възпитана.  Направо ти е кеф да я гледаш как се усмихва и говори. :)  Чанг Хьок не ме изненада. Нагледал съм му се в много филми и сериали и знам на какво е способен.Наистина може да те убеди, че героят му има някакъв психичен проблем, травма от детството или нещо подобно, че направо да го съжалиш. Един от малкото актьори, на който се възхищавам и като мъж. Още го бива и е все така як. :)  Стана ми смешно накрая от един коментар във viki. Как ли се чувства жена му, като го гледа гол под завивките, да целува Чанг На Ра. Не им е лесно на актьорите... :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много забавности покрай този сериал, накрая малко попревъртах, но си оставам с усмихнато лице от актьорите и историйката.  :)

 

 

Поздрав за всички :)

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така е, този път чухме цялата приказка до край,

беше красиво, това го умеят корейците да поставят героите в най-крайните ситуации на света - супер нещастни или супер щастливи.

Радвам се, че този път финалът беше в бяло и розово за всички герои. От финалният епизод ще запомня невероятно нежната и стилна булка, беше като бяло цвете, Гони той си беше железен през цялото време, усмивката на майката на Ким Ми Йонг, усмивката на малкото Драконче, новината за близнаците и финалната среща на Даниел с неговата красива и много обичаща го от сърце сестричка Се ра :wub: 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Едно е сигурно-държи първенството за годината, за най-много клишета ,събрани в сериал, че някои и по няколко пъти.

Като се изключат 5 серии досада,преди последните 2, които може да се прескочат спокойно, няма да е никаква загуба, става за гледане, разтоварване и добро настроение.Нещото, което не може да се отрече- актьорският състав е добре подбран - ролите пасваха идеално.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Почти се насилих да изгледам сериалчето,просто нищо особено.Да ,добър беше каста ,но лично аз така и не можах да възприема Чанг Хьок в тази му роля.....не ,че не  я изигра добре,но някакси ми беше леко клоунска и твърде елементарна,имайки предвид страхотните му актьорски качества. Но пък главната си беше точно на място и като визия и като изпълнение....сладурана като цяло.


Ееее,много се смях на кимбап- аджумата,майката на главната,позната актриса от много сериали......такава фурия ,направо огън жена... :28558:


Лично мнение-като цяло,сериалчето става за убиване на време....нищо повече  :) 


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен сериала много ми харесва.Все още съм до 10 епизод, но ме заинтригува още от първата серия. Само в началото смеха на И Гон леко беше стресиращ,но се свиква.

Така както вървят нещата очаквам и добър край. OST-също ми харесва.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Два плюса имаше този сериал - саундтрака и актьорския екип. Добре, че в повечето време следваха оригиналния сценарий, макар че някои места неизбежно ги покорейчиха.Отделно картините бяха изключително сладки и чаровни. Конкретно тази с Гон беше разкошна и идеално обясняваше всичко необходимо за чувствата на нашата малка кукла. Страхотна, великолепна На Ра - тази изключителна чаровница винаги е пир за окото и душата. Идеална е за ролята на фея. Чанг Хьок се справи отлично за малоумната на моменти роля, която му бяха отредили. Моментът с пресиления смях тип Док Го Джин, както и маниакалните изблици на крещене ми бяха отвратителни, но в сериозните сцени човекът е бетон. Симпатичното ми наборче направи точно каквото се очакваше от него - пръскаше ударни дози чар, красеше екрана и озаряваше с ореола си сърцето на зрителките. Дори балерината ми стана симпатична по едно време. Малкото братче-драконче, откачената приятелка, мамата с манджите, както и хахавия секретар също бяха изключително сладки. Не успях да схвана забавното в сцените със "Замръзни" и шляпането по дупето, но отдавна се отказах и да опитвам. 


Историята с Охлювчето, както и картините й като цяло бяха много емоционални и ме трогнаха. Особено тази с Гон според мен премахна всяка нужда мадамата да обяснява какви са чувствата й. 


В заключение - не смятам, че ще го гледам пак, но определено ще си слушам песните и ще запаза красив спомен за две картини.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сладък сериал. Малко необичайно за главната, че е толкова тиха, мила и добричка. Обикновено съм свикнала да гледам някакви луди глави, които викат, крякат ядат, като за световно, но ми хареса и то много. Даже мисля, че Ким Ми Йонг вече е  една от любимите ми героинии . И Гон - няма такъв смях брат, тоя е баси откачалката, след като се подстрига започна да ми харесва повече. Даниел оппа е толкова сладък в началото бях за него, но после си промених мнението. Дракончето - голям сладур 

радвам се, че се събират с нуната, но все пак той толкова хубав в сравнение с нея..

Препоръчвам на всички, които обичат да се смеят, да плачат, да се радват с героите и да тъжат с тях. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

      Хареса ми филма, даже много ми хареса. Невероятен актьорски състав. Уникална игра на Чанг Хьок. Успя да ме разплаче в една от сериите, а аз не съм от хората, които реват. На пръстите на едната ми ръка се броят филмите, на които съм плакала, но тук не успях да се сдържа.

      А картините на художничката Ели Ким, са самобитни, върховни. Рисунките на чашите също, изключително оригинални, с послание. Направи ми впечатление сградата, в която Даниел бе разположил изложбата си - уникална архитектура.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пазя си за десерт последните две серии, последни два часа удоволствие.

След като изчетох няколко поредни мнения, че след 10 - та серия не е интересно, не чаках превода, а почнах с англ. субтитри.

Ами, напротив, беше ми все така интересно- както от първата, така до 18-тата .

Уникален филм, да , превъртах, но назад , за да видя два- три пъти някои от сцените.

И аз не съм от ревливите, но тук не се сдържах .

За мен това е фаворитът за годината и нов фаворит в личната ми класация на корейски сериали.

Радвам се ,че след поне пет започнати и зарязани прехвалени сериала и моментно разочарование от изчерпани сценарии и скучна игра, попаднах на такъв, който със сигурност ще изгледам пак отново.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Страхотен сериал! Препоръчвам с 2 ръце! Беше много забавен, много добре се посмях  :28558:  И двамата главни много ми харесаха. По едно време имаше малко разводняване няколко епизода (от 11 до към 14 може би), но като цяло си го добавям в любимите.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Някой разполага ли с ост-та на корейската версия? Дано се намери някой да го качи,благодаря предваритлно

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Серила беше върхът :up: Много се смях, плаках и забавлявах със всеки един от героите, всички бяха много сладки!!! Нареждам го сред любимите ми :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

Ному ,ному чуа за сега ... още съм в началото или по скоро към средата но това сереалче ще се превърне в поредното любимо ... главните за първи път ги гледам ... или не знам но са големи скици ... за мнимото отче да не говоря .. там съм си фен ... честно козано ,този плътен глас на главният и това че колкото повече го гледам .. толкова повече ми харесва ме изненада ... не вярвах ,че ще се случи нещо такова ....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ному ,ному чуа за сега ... 

Да, да, да!

Втрещена съм от Jang Hyuk, невероятен, неподражаем! Какви физиономии, какъв майтап произвежда и емоции и всичко! А съм само на 5-та, нямам търпение да продължа, защо денят не е по-дълъг!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...