Jump to content

Сделка с демона.


Recommended Posts

Браво. Харесвам стила ти. Не мисля че имаш много неща за редакция защото всичко, което прочетох го четох много леко и същевременно носеше своя смисъл. Не знам дали е само разказ или е цяла история, но с удоволствие бих прочела още от теб. 

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Само тези 13 страници ли са ? Честно - трябва да има още :) Имам си аз един залог, обаче без цялото няма как да видя дали съм права :) Хареса ми определено, далеч повече от всичките „бестселърчета“, който ми минаха през ръцете в последната една година

 

Ще си позволя и от Кристина да изпрося, продължение, част или нещо друго нейно :i love this:

Link to comment
Share on other sites

И аз си ги дръпнах, но още не съм ги прочела.

Много съм разсеяна тези дни, но планувам да го изчета Събота или Неделя и да споделя мнение.

А колкото до нещо мое.. чудя се отдавна какво да пусна, но понеже всичките са ми цели истории, които имат нужда от барване, се двоумя коя точно глава на коя история да оформя като разказ без да изглежда прекалено очевидно. Мисля да се задействам в скоро време, но изглежда лятото ми е най - мързеливия сезон. 

Link to comment
Share on other sites

Аз търпеливо ще си чакам ( и двете ви), но има хора, който трябва да пишат, а такива като мен ще си четат с кеф, дори и нотка на разочарование не се прокрадва от собственото ми бездарие :)

Link to comment
Share on other sites

Имаш много интригуващ стил на писане. Непрестанно се случва нещо във всяко твое изречение и едновременно с това успяваш да дадеш и обяснението към него заедно с описанието на един напълно непознат свят. Всичко толкова обстойно и едновременно компактно. Имам предвид, че си успяла да развиеш историята в много малък обем, успявайки да й вдъхнеш всичко нужно. Чета съсредоточено и същевременно леко. Думите имат приказен привкус и допълват историята. Аз също мисля, че прекалено сурово се съдиш и подкрепям по-горните мнения. За мен бе удоволствие да чета. Радвам се, че го сподели    :)

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Ок Кева, ти вече го изчете, но бета ридърите са много важни затова ще закача линк към втората и третата серийка за около 2 седмици...

в случай, че някой пак се прежали...

:). и изкоментира...

Link to comment
Share on other sites

Не знам за теб, но на мен ми е особено важно да чуя друго мнение  :) . И за да не стават грешки , хареса ми и то много, но искам да видя дали само в моята глава е онова дето ти казах. Най-вероятно, даже се обзалагам, че е в моя телевизор повредата  :)

Link to comment
Share on other sites

Според мен зависи, кой колко е влязъл вътре . Аз добавях на една от редакциите тези неща, които те дразнеха, понеже търсех сериален ефект. Но може би размера на частите не е точен за това, има резон, май е размер г-с-м драма. Но няма да казвам какво е пък, да видим наистина ще има ли трето мнение :))))))) Макар че тук е обречен раздел, чете се веднъж на 2000 години :) 

Link to comment
Share on other sites

Никога не се знае. То и от раждането на Исус са минали 2000 години, ма още се говори за него ;)

 

 

Нещо не се справям с тегленето. Първия път ме препрати в сайт за запознанства :Д, а втория ме караше да си изтегля някакъв конвектор. Кев, нещо против да ми ги метнеш по фб имаш ли?

Link to comment
Share on other sites

Eх, романтика, принцеси и демони, Врубел!... Обичам! Всички плюсове и минуси на текста произтичат от двадесетте години, но ти наистина умееш да омагьосваш с думи. Открих продължението и ще го прочета на спокойствие. Харесваш приказките на Андерсен и Уайлд, нали?

Не сме пили скоро кафе, Майра :)

Link to comment
Share on other sites

Особено Уайлд. :) Андерсен го захаресвах късно, понеже някога ми беше толкова тъжен - със шапката на стария ерген и всякакви други тъжни и изоставени   :))))).

Но кафето е задължително :)

Само не очаквай много от продълженията - нищо, че вече съм на 37 :)))))))))))... Все пак мен ме забавляват, но не съм убедена, че са особено сполучливи или интересни. :). Пресещам се обаче периодично и ги допълвам... 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...