Jump to content

HISTORY


Recommended Posts

Е с това завръщане доста повече ми харесаха. Но не мога да разбера едно нещо - защо "queen" ми звучи адски развалено? В смисъл изобщо не можах да разбера какво казват, докато не видях текста на песента. "куйн" бе History, "куйн"! :D

 

Определено са готини! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Агенцията им обяви, че няма повече да могат да се изявяват като група, макар договорите им да са валидни. 

Song Kyung Il е в армията от декември, а изглежда и други от групата са повикани на служба. 

Наскоро се прие наредба, че всички, и идолите, няма да си избират кога да отслужат, а подлежат на повикване и трябва да се отзоват незабавно след 20-тата си година.

Напрегната политически обстановка, как ли ще се отрази на другите групи...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте,
Аз съм голям фен на групата от около 9 месеца. След последния пост в тази тема са се случили доста неща с членовете на групата... и продължават да се случват, но тук не виждам ъпдейти. Имали и други запалени по History като мен, които да се интересуват какво става в момчетата в момента и искате ли тази тема да се съживи? Имам още два въпроса - има ли някой, който да е ходил на освобождаването от казармата на Кюнгил и дали някой ще ходи на фен срещата с него на 16-ти декември в Токио?

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте да така е,прави сте,тук често не се пише за тях,за жалост.Иначе се радвам че харесвате тази група имат много добри песни и клипове.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

17 hours ago, ftisland said:

Здравейте да така е,прави сте,тук често не се пише за тях,за жалост.Иначе се радвам че харесвате тази група имат много добри песни и клипове.

Ще направя кратко резюме какво се е случило до момента с членовете на групата. Ще започна с лидера Кюнгил.
Докато беше в казармата той служеше в Сеулската полиция в групата за промоции и участваше в редица концерти. Това са  едни от любимите ми изпълнения:

 

 

На 7-ми септември той беше освободен от казармата. Много фенове от цял свят бяха там, за да го посрещнат и поздравят. Имаше много снимки и видеа. 

 

n__aomi1104_20181026105145.thumb.png.65a16617965c37f793c1ec806749f997.pngniki2816_20181026110508.thumb.png.1b787f91a5086849dfb1dbf50e56bf28.png

 

В края на септемви той замина за Лос Анджелис. Наскоро японската агенция Kiss entertainment (с която History са работили преди) създаде  официален туитър акаунт Song Kyungil Japan и организира фен среща с Кюнгил на 16-ти декември тази година в Токио. Сега феновете са в очакване какво ще обяви той на тази среща и дали ще започне соло кариера. Аз лично много се надявам на това. Кюнгил е роден да бъде на сцената.

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А сега за Джаехо, тъй като той е единственият от групата, който в момента се изявява като соло изпълнител. В началото на годината той прие артистичния псевдоним NANO и през февруари пусна първия си сингъл Forever You And I. Много сладка песен и клип. Мелодията веднага ми влезе в главата :)

 

През април NANO пусна втория си сингъл Punishment. Това е най-успешната му песен засега. Харесвана е от много хора, които дори и не са чували за Джаехо и Хистори. За съжаление отново доста недооценена заради липсата на каквито и да е промоции от агенцията му Fave (все още всички членове на групата са с договори към Fave).

 

През юни излезе първият мини албум на NANO "&" включващ 2 песни - Walkin' и Maladgustment. Walkin' e с участието на рап певеца Pry, а Maladgutment е с участието на Yezi като в създаването на песента има участие и Иджеон (това е втора поред колаборация между тримата, след като през 2017 те създадоха песента на Yezi Anck Su Namum). Fave отново действаха неадекватно, тъй като Walkin' първо беше пусната в YouTube канала Bugs, а 1TheK я пуснаха след няколко дни. Освен това втората песен Maladjustment беше пусната с една седмица закъснение от обявената дата (този път 1TheK бяха първи).

Off Topic

 

 

 

На 21-ви юли NANO имаше първото си участие на живо в клуб Boxstudio в Сеул: 

Off Topic

 

 

На 26-ти август NANO за първи път участва в телевизионно предаване. Шоуто се нарича Hidden Singer.

Off Topic

 

 

На 11-ти октомври NANO обяви, че на 9-ти ноември ще се състои първата му среща с феновете, която ще се проведе в Япония.

В момента NANO се подготвя за своето завръщане. На 19-ти октомври стартира проект в сайта MAKESTAR в подкрепа на това той да може да издаде своя първи албум. Много фенове се включиха и за по-малко от ден необходимата сума беше събрана. Горда съм да обявя, че България е на 5-то място сред спомоществувателите :)  Сред феновете, които са се включили през първата седмица, ще бъдат избрани 5 човека на случаен принцип, които ще проведат 10 минутен видео разговор с NANO по skype :) Дано не съм от тях, понеже ще трябва само да се гледаме, тъй като не говоря корейски, а NANO е зле с английския хахаха. Това е линк към проекта на  NANO, ако някой проявява интерес и иска да го подпомогне:

https://www.makestar.co/projects/singer_nano_01/summary

Във връзка с тази кампания от MAKESTAR организират лайф с NANO в техния YouTube канал, който ще се проведе на 29-ти октомври в 15:00 ч. KST (8:00 ч. българско време).

 

DqWczovWoAAL3lH.thumb.jpg.013152643306a8f8ee43733ca4470bc0.jpg

 

Преди време NANO стартира YouTube канал, в който ще публикува кавъри и свои песни. Първият ъплоуд е кавър на песента на Чарли Пут Done For Me с участието на певицата Джуна:

Off Topic

 

 

Освен като изпълнител NANO се изявява и като продуцент и автор на музика като работи с изпълнители като Victon и Donhan. Едната от песните в дебютния албум на JBJ95 също е негова (в сътрудничество с Hidden Sound). Иджеон също има участие в този албум като автор на песен.

 

Ако последвате NANO в Инстаграм (@nnano92), може да гледате някои от неговите живи включвания. Често това са мини частни концерти, където той изпълнява кавъри и свои песни. Преди, когато го помолеха, той изпълняваше и песни на Хистори, дори в един от лайфовете пусна 2 непубликувани песни на групата, но скоро не го е правил. Това е линк към канала  LivesWithNANO, който публикува неговите лайфове от юли месец насам:

https://www.youtube.com/channel/UCIIUEn0_RYk6KpwCM1ZxrXA

По-старите лайфове може да намерите в канала Team Tory

https://www.youtube.com/channel/UCxCEVLwMPywMn0LdKR-txYQ

 

Това е засега за Джаехо. Пожелавам му успех с новия албум и много фенове на срещата в Токио.

Редактирано от bealonenomore
При повече от два клипа и пет снимки, ги слагайте в спойлер.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Следва макнето Иджеон. 

Това е може би неговото последно появяване на сцена:

 

 

След разпадането на групата Иджеон се присъедини към Devine Channel и се отдаде на продуциране и писане на песни за други изпълнители: Cheetah, Wanna One, Eric Nam, Hotshot и BTS. Когато излезе парчето Ddaeng,  което e продуцирано от Иджеон и Suga популярността на нашето момче рязко се повиши. BTS Army започнаха да го следват. Само че наред с популярността започнаха и доста неприятните коментари от страна на по-невъзпитаните последователи на bts. Започнаха да го шипват с Suga. Имаше една паметна вечер в Инстаграм, в която Иджеон пусна 20 сторита с въпроси и отговори. В едната ясно даде да се разбере, че харесва момичета, а не момчета :)) В друга каза, че обича Queen. След тоя бум накрая направи 5 минутен лайф:

 

 

Когато за първи път обяви, че работи с bts Иджеон прие артистчния псевдоним Jpearl. Army, които не бяха чували за него и често бъркаха истинското му име направиха тренд Jpearl. За повечето от последователите на Хистори (Storia) това беше много труден период. Ние се чудехме какво става? Има ли нужда от нас Иджеон? Той очевидно много се гордееше с работата си с bts и благодареше на army в някои от постовете си. Шипването и сексуалните коментари продължаваха, последователите се увеличаваха, а Иджеон се забавляваше и наслаждаваше на популярността си. Добре че сред army има и разумни хора, та лека по лека страстите се поуспокоиха. Помогна и това, че те си имат за приоритет bts и може би позабравиха за него. Всъщност от цялата тая работа донякъде имаше полза и за Хистори, тъй като някои от army започнаха да се интересуват от миналата работа на Иджеон и те всъщност помогнаха видеото на Queen да достигне 8 000 000 гледания на 16-ти юли....И дойде моментът, в който излезе Idol на bts. Както често прави и за други изпълнители, които са му приятели Иджеон пусна тийзъра към парчето, само че коментарът, който беше написал на корейски, беше преведен неправилно от автоматичния преводач и много от army помислиха, че той си прави груба сексуална шега. Колкото и да се опитваха някои хора да обяснява, че това е грешен превод, лошите коментари не спираха и продължаваха да го карат да се извини. В крайна сметка той изтри поста и млъкна за около 3 месеца. Добре че поне този път не си изтри профила, както беше направил няколко месеца по-рано. Постепенно последователите му намаляваха, но в крайна сметка той си остава най-популярния от всички членове на групата. През цялото това време той много ни липсваше. Често под постовете му хората оставяха коментари молейки го да се завърне...Когато преди 10 дни видях ретуит от него, сърцето ми спря. Казах си, че явно скоро ще чуем нещо от него. Вече се знаеше, че е работил по проекти на JBJ95 и японската група One n'Only и освен това подозирахме, че взима участие в завръщането на Hotshot, което обаче се отложи от октомври за ноември. И в действителност преди 6 дни той пусна пост, уведомявайки ни, че е взел участие в 3 от песните в новия микстайп на RM от bts Mono. Най-накрая отново да го видим активен в мрежата! Това беше съпътствано и с нова промяна на артистичния псевдоним и нова профилна снимка (това всъщност е стара снимка от Queen ерата!). Тъкмо се научихме да му казваме Jpearl, а вече трябва да го наричаме El x Capitan :D  Това е засега за злото макне ❤ Чакаме да дойде 30-ти октомври и да чуем какво са направили Иджеон и Джаехо за JBJ95.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И накрая за останалите старши в групата - Докюн и Сихюнг.
Сихюнг имаше собствено предаване в Afreeca tv, но в края на май той направи последното си предаване, в което обяви, че ще започне соло кариера. Засега няма обявена информация за това. Той изтри всички свои постове в Инстаграм и започна на чисто. Често пуска снимки и видеа, но не казва нищо за това какво се случва с него, така че засега той е пълна мистерия.

Докюн е в казармата и ще излезе (предполагаемо) на 19-ти август 2019 г. Той също изтри голяма част от своите постове наскоро. Преди няколко месеца той пусна пост, че заедно с негов приятел започва ресторантски бизнес, а заведението се нарича Brown Melo.

Искрено се надявам, че тези две момчета не смятат да изоставят шоу бизнеса. К-попа е трудно занимание, но би било голяма загуба ако те се откажат. Стискам палци и на двамата! 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес се състоя обявеният по-рано лайф с Nano в YouTube канала на MAKESTAR.

 

 

За съжаление той говори само на корейски и малко на японски, а засега няма субтитри (и не знам дали ще има). Доколкото разбрах от MAKESTAR организират мисии, в които Nano ще участва. Изглежда феновете избраха червената, което означавало "пеене в лед". Очакваме подробности на сайта. Със сигурност ще бъде забавно :))

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес излезе четвъртият сингъл на NANO 취해줘요 (lit) (Feat. Dear.L) (Prod. HSND). Засега е достъпен само в Melon, но предполагам, че до няколко дена ще го качат и в Spotify и iTunes. Може да чуете част от песента от поста на NANO в Инстаграм:

 

 

 

Нямам търпение да чуя цялата песен, защото този отрязък от нея много ми хареса.

p.s. Остават по-малко от 48 часа до срещата на NANO с феновете в Токио.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Още едно видео от вчерашната среща на NANO:

 

Песента към видеото е от кавър на песента Wherever you are на One Ok Rock, който NANO изпя по време на неговия лайф в Инстаграм на 17-ти октомври 2018 г.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вчера от MAKESTAR качиха видео с кратко интервю с Джаехо - Free Talk

 

А това е видеото към мисията "Пеене с лед", която той трябваше да изпълни по-рано, но пропуснах да го публикувам

 

От MAKESTAR също така качиха и видео "зад кадър" от срещата на Джаехо с феновете

Off Topic

 

 

Вчера също така излезе сингъла на японската група One N'Only "Everything's Changing". Песента е с музика и аранжимент на Иджеонг. Отлична работа, както винаги!

Off Topic

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Снощи Джаехо направи неочавано лайф. Беше невероятно, защото изпя няколко песни на Хистори. Не беше правил това от месеци.

Запис на лайфа може да гледате тук:

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...