Jump to content

Recommended Posts

Е не беше напълно зле, имаше някакви наченки на мисъл щом аз поне издържах 5 или 6 епа...а обикновенно мега фейловете ги гилотинирам още в зародиш :D Тук основните проблеми са сопола дето са го сложили за протагонист и недостатъчно добрата градация и заряд на действието...случва се нещо, има битки у-а обаче стигаш до едно положение в което се чудиш защо го гледаш и ти минават мисли от рода на "еми накрая тва дебилче ще приеме същноста си на гул и какво от това!?!" Нямаше силно изявен противник или поставена някаква цел към която главните да се стремят...те просто си живуркаха в онова кафененце и от време на време някакви чудаци им разваляха харашото за да ги ступат в рамките на епизода + някоя друга минута от следващия в най добрия случай. Имаше един по крейзи чиляк дето имаше някакви данни да носи бремето на зрителската ненавист в/у себе си ама те го пречукаха и то по не особено впечатляващ начин. Затова и ме е яд, че още в началото махнаха Ризе заради това анемичното недоразумение. Е накрая може и да се е появил някой по стабилен лошко ама просто не си заслужаваше чакането, нямаше на какво отгоре...На последно, но не и по важност....имаше цензура! Еми ко правиш поредица включваща канибализъм да криеш кървищата от наядените или осакатени по друг начин туловища на несретниците дето са се озовали в това положение е смешно и разваля цялостното впечатление....Както да гледаш ечи ама да ти крият циците на героините...wtf?! Ако преглътнеш тея неща, а аз поне не можах със сигурност може да ти хареса това аниме.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре, действието не е това, което привлича а музиката и образите. Жалко, че на някои им се струва отвратително, но донякъде е напълно разбираемо. :) Ако гулчето продължи да е толкова лошо, както се очертава според края на първи - не ми се гледа 2-ри сезон.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много добър трети епизод. А ето тази сцена ме изпълни на макс. Натисни ме .

Таня,права си,има страхотни образи в това аниме. :up:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Критици колкото щеш, не че е някаква изненада. Но то затова вкусът е нещо индивидуално, най-малкото що се отнася до аниме. Пък такова нещо като ''професионален зрител'' тук не ми е попадало, така че - гледайте, ако ви се гледа, дропвайте - ако не.  ;)

На мен ми харесва, с няколко уговорки. 

1. Мангата има продължение, което ме съсипва, но пък - хубава промяна е наличието на някаква промяна, 150+ чаптъра с едни и същи герои определено е утвърдена формула, но пък не може винаги да се играе насигурно. 

2. Харесва ми точно, защото е разхвърляно, сам си правиш връзката (не съм фен на това зрителят постоянно да се води за ръчичка от сцена в сцена)
3. Светът не е розово, готино място, липсва наивитетът, който иначе струи.

4. Идеята е добра, но както се случва с всичко, правено по манга - няма как да се събере, а в 12 епизода- абсурд!


Мангата обаче е добра, още съм обидена на :re, затова ще почакам да се съберат повечко чаптъри и ще си гледам спойлърите. 

 

 

Едит: добре де, много не ми понасят гротескни сцени, но пък гледах нецензурираните епизоди и нищо не ме шашна - това са картинки все пак. :D Ако ви се гледат анимирани ръчички и други части, просто гледайте непипнатата версия. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много добър 9-ти епизод. Имам лошо предчувствие за това как ще се развият нещата.Не искам никой от Антейку да умира,но като гледам накъде отиват нещата и :cry:  :cry:Стискам палци за някакво чудо и нашите хора да оцелеят. Настръхвам само от мисълта какво ни очаква.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-вероятно Канеки ще спаси деня... Но при всички положения някой ще пукне. :D Девети епизод и на мен ми хареса, дано поне накрая да направят всичко готино и с екшън.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Втори сезон го биваше повече от първият :) . Интересен и разнобразен сценарии с постоянна динамика . Очакваме 3 -ти сезон с нетърпение , за да видиме каква ще е развръзката :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...