Jump to content

Recommended Posts

Реших, че тук ще е най-удачно за таз тъжна новина... Kimi Qiao Ren Liang, който тук е в ролята на  Xiang Ying Dong е починал на 16.09.2016г. Вероятно самоубийство, но според агенцията му това не е официално, докато тече разследването  . R.I.P.

Още инфо тук.

Младежа съм го гледала като "малко женен" в We are in love - сезон 1 и бяха сладка двойка с тайванката.

А по темата за сериалчето... леко ми е тежка таз военна тематика и съм го отложила за неопределено време след изгледани няколко серии ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този сериал го изгледах "на екс"- много интересен, много динамичен с добър сюжет и много добър актьорски състав! Главният актьор (Huang Xiao Ming), направо ми взе акъла, очарована съм от него, просто е невероятен! На фона на повечето момченца, които слагат в главни роли, той направо изпъква с мъжествената си визия, буквално мъж с главно М. :) Играта му също е невероятна! Много му подхождаше тази роля. От всички герои в сериала неговият (Zuo Zhen), най ми допадна- мъж на място, знае какво иска и как да го постигне, наясно е със себе си с възможностите си, наясно е с чувствата си. Много е последователен, умен, държи до края на хората, които обича и им вярва. Колкото и страшен да изглежда в очите на хората, в действителност той е състрадателен и когато може винаги помага. Има принципи, които не наруяава и играе по правилата на играта. :) Главната актриса (Joe Chen Qiao En), колкото и да и симпатизирам, тук не успя да ме впечатли особено, а героинята и (Rong Jin Xiu), мога да я определя точно с две думи- тъпа овца! През повечето време ме дразнеше с поведението си с неяснотата в чувствата си ( визирам фактта, че едва в 22 епизод и светна лампичката, че обича главният герой, който милия постоянно и помагаше и винаги се оказваяе на точното място и в точното време. Винаги стоеше зад нея и я пазеше от всичко и всички, показваше и любовта си директно, без заобиколки и и го казваше, а тя само простотии вършеше и все го засягаше по някакъв начин, а той въпреки това не се отказа от нея. ) Много ме дразнеше също, когато се унижаваше пред сестра си. Абе как не показа малко характер и достойнство, само на главния се пънеше и все го молеше за нещо. Като за капак на края повярва на думите на един комарджия и човек, който е виждала 3 пъти и който не познава толкова добре (лошия герой),

че главния с когото вече живееше и беше бременна от него, че е убил семейството и вместо да седне и да го попита директно, тая глупачка за малко да го убие и като за капак избяга и загуби детето.

После се прави на Рамбо и добре, че беше пак главния та да я спасява и да и прости за глупостите. Единствено момента,

в който останаха на улицата и без пари, като живяха бедно, само тогава ми допадна поведението и

За сестра и мога да кажа, че от начало направо ми идваше да я убия с някоя лопата но после на финала я съжалих. Лошият ми допадна визуално, а онова разглезено богато момченце, през повечето време и него ми идеше да го шамаросам ама добре,че на финала му дойде акъла. Като цяло сериала си заслужава, въпреки многото серии нямаше много разтягане на локуми. Интересен е, интригуващт и определено държи вниманието! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много хубав сериал, страшно много ми беше харесал. Това май даже ми е първият китайски сериал, който гледам и мога да кажа, че китайците по ги бива от корейците . Корейците пак са добри дела, но напоследък не правят нищо ново по интересно и за това минавам на Тайван и Китай. Относно сериала препоръчвам го на всекиго който не го е гледал, и който обича любовните драми :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не беше моя сериал! Нито любовта им беше неща особено, нито имаше кой знае каква химия, нито пък триъгълника беше триъгълник. И така 40 серии с много кръв, насилие и безсмислени истории. И всичко покрай сестрата ми дойде в повече. Има много по-добри китайски сериали, според мен!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има си кусури сериалът, но изобщо не е за пропускане. Много се радвам, че вече има и бг субтитри. Поздравявам екипа за превода.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...