Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

 

Име: Sanaeha Sunya Kaen / ละครเสน่หา สัญญาแค้น / Bittersweet Promise of Revenge

Държава: Тайланд

Епизоди: 15

Времетраене: 150 минути

Период на излъчване: 21 Май 2014 -

Жанр: Драма, романтичен

Телевизия: Channel 3

 

Участват:

Dome Pakorn Lum - Nahkin (Kin)

Janie Tienphosuwan - Pantawan (Tawan)

Gun Kantathaworn - Nahkarin (Nahk)

Lydia Sarunrat Visutthithada - Prakaideun (Deun)

Thongpoom Siripipat - Ahkrin (Akk)

Gamboom Pimnipa Jittateeraroj - Praopanarai (Pink)

Aom Sarita Eamvasant - Nodarin (Nod)

Akwin Akkarawanit

Nathalie Nattarinee Jiarawanon - Ganokwali & Ganokrat

Nithichai Yot Amorn Sunthorn (Yuan) - Pradtipat (Att)

Wiragarn Seneetunti (Maprang) - Mew

Sumonthip Leungutai (Kubkib) - Vivi

Nathalie Davies (Nathalie) - Katie

Mick Boromwuti Hiranyatithi - Loog Golf

Yanika Thongprayoon - Parichat (Chat) 

 

 

Резюме:

Това е един лакорн за любов и отмъщение. Шоуто започва с Kin, председателят на КТК Corporation, който се жени за дългогодишната си приятелка. В тяхната брачна нощ, булката Ganok оставя своя любим, за да отиде да вземе сватбен подарък, който е забравила в предишния си дом.

 

Tawan току-що е напуснала летището, след като открива, че годеника й се среща с друга жена в продължение на две години. Нещо повече, те очакват първото си дете. Tawan, наранена и съкрушена, отива у дома си в дъжда и докато пресича улицата е ударена от кола, шофирана от Ganok.

 

Tawan е хоспитализирана. По-късно Ganok е обявена за мъртва. Kin е опустошен, че той току-що е загубил любовта на живота си. Той иска да узнае кой е предизвикал катастрофата на жена му. Отива в болничната стая на Tawan и прочита името й на нейния ID таг. Това име е вече завинаги вградено в съзнанието му и той обещава на Ganok, че ще търси отмъщение за нея с най-голямо удовлетворение. И историята продължава ....

 

Сваляне:

Онлайн с английски субтитри: Тук, Тук, Тук и Тук

Онлайн с руски субтитри: Тук

Свали с руски субтитри: Тук

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах 1 и 2 епизод сестрата и брата на главните са големи образи тя една намахана а той голям женкар,майката на  главния и прислужницата и те са едни скици горгите те си помислиха че след 3 годишена  самота той най сетне има нова приятелка а то се оказа мед.сестра за сестра му която е в инвалидна количка. Има една луда жената на бившия на главната, тя като види главна налита да я бие хем мъжат и е виновен а главната обвинява. А нашата хич не се защитава оставя се на тази откачалка да я бие това много ме дразни ще се оставя аз тази да ме обижда и да ме бие. Харесва ми но има неща в сериала които ми се виждат странни , но това е друга страна и обичай.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От бая време не бях броила дните до следващия еп на някой лакорн. Най-после случих на такъв. Много е интересен или поне за момента върви добре. Въпреки че Доме се опитва да съчетае стиловете на Кен от "Да разплачеш ангел" и Веир от "Пин Анон", което леко ме дразни. Просто образа, който изгражда е като шизофреник, който откача за най-малкото. За първи път го виждам да играе толкова раздвижено, изглежда, че Джение наистина успява да влияе с играта си на всички. За нея не мога да кажа нищо, изгражда всички образи перфектно - от богато разглезено момиченце, до бедна и изстрадала жена. Magic, бая далеч е от историята на Ангела, но мисля, че сериала ще ти хареса. Единственото, което ме притеснява е как точно ще оправят кашата, която забъркват в момента и в повечето лакорни за отмъщение (целука-шамар) често убиват цялата енергия на главния протагонист като го направят кротичък като агънце. Дано и тук да не стане така. Както karol21 спомена и второстепенният каст не си поплюва. Много силна актьорска игра и за момента прекрасен сюжет. Препоръчвам го. Като го доизгледам ще дам пълен отчет дали става или са го развалили някъде по средата.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много ти благодаря, Nagisa, за изчерпателния отговор, дори ме запали да видя сериала

по някое време. Благодаря и на karol21 за коментара! Явно ще е доста различно от това,

което очаквах, но Джани както винаги си струва да я гледаш, особено в последните й изяви.

Видях в нета, че сериалът се ползва с изключително висок рейтинг и ми беше интересно

защо ли?! :) Пишете, ако се очертава нещо стойностно от сорта на Кюбика или Комбинацията,

че да го изгледам преди Forget Me Not и Fire Loves A Vengeful Flame, които са ми сега в

листата за гледане.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дали някой знае дали 9 епизод е излязал или има някакво прекъсване търся го в ютуб но нищо само до 8  епизод е качен сериала. Ами стана интересно сега тази двойничката на Ганок как ще обърка нещата и дали Таван ще си замине от къщата на Кин и дали няма да отиде при Лек той и без това я харесва.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

Има някои сцени от сериала, които много ме разсмяха :lol:

Остават още 3 епизода до финал и да взема и аз да го подхващам. :i love this:

Редактирано от mrnkaloto
Свалих видеото, че не работи
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Off Topic

Е свърши всеки си получи това което заслужава. Кун Кейт от части помогна на Пикин да осъзнае колко силно обича Кун Таван. Това с постановката която скроиха на Пикин ми хареса заслужи си го за всички обиди и гадно отношение към Таван. Харесаха ми всички двойки всички са много нежни, сестрата и вицепрезидента бяха най лудата двойка много се забавлявах с тях .

Като цяло лакорна си имаше от всичко по малко. Е малко по-късно Пикин се осъзна но нищо Лакорна ми хареса и то много бих го гледала пак . 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Загледах го този лакорн с желание, обаче още в началото се почна с едни женски скандали и скубане на коси и се отказах по средата на 2 еп. а главния го гледах в един друг лакорн, където пък той ме отказа, пак беше със същата актриса мисля, но много слаба актьорска игра представи. Тъкмо мислех да видя има ли някакво подобрения, но не би. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дом Пакорн Лам е много популярен певец. Завършил е тон режисура в САЩ.  Има няколко участия в лакорни / мисля 3 / и е изключително секси. Носи му се славата на Дон Жуан.  Колкото до този лакорн, гледах го успоредно с излъчването на сериите. Лично на мен ми хареса, макар че темата е до болка позната.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Повдигам темата. 

Хареса ми! Големи сладури са актьори, добър каст. Признавам, в началото имах колебания по повод сюжета, но останах доста доволна след като изгледах всички епизоди на един дъх. Препоръчвам с две ръце на тези, които си падат по сериали с темата за отмъщението. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@seal_reinforce и тука има корейка, затуй го почнах, ама главният е тотален психар с една налудничава усмивчица, ужасен просто, не разбирам защо @bond го е обявил за секси, според мен изобщо не е. Виж разгулният браток с малката секретарка е доста по-интересен, ама тя как го прави да си хапе ушите, браво на нея! За многострадалната Геновева нямам какво да кажа, изобщо не ме впечатли.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз тоя го дропнах. Главният като некъв пълен шизофреник ми беше. Мъчих се неколко епа, накрая превъртях да видя кво-що се случва в последния и толкоз. Верно много creepy усмивка има.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@Чингулинка, вземам си думите назад. Не е секси. Заблудил съм се. Четох какво пишат дамите из форумите за него и така. Но ми се стори доста надебелял. В първите лакорни изглеждаше по-добре. Сега наистина е завъдил една ехидна усмивка.

От последния му лакорн изтърпях само половин серия. Дори името не запомних.

 

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По спомени сериалчето си го изгледах,ама дали се бъркам или тук точно към края 

Off Topic

вкараха някаква дет си беше направила пластична операция да прилича на загиналата годеница - и това ме вбеси.

Доме не е от типичните красавци, но на мен ми е симпатичен. Но въпреки това и аз не успях да изгледам последния му сериал дет го раздаваше като "сатаната" - Buang Ruk Satan. През цялото време си спрягах главната (Margie Rasri) за втория.... и то се оказа, че татуирания си и е реалният мъж :lol2:

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@vivivan, тука, тука, не се бъркаш :D

 

Аз се чудех на акъла

 

Off Topic

на въпросната булка. Толкоз па голем зор да избегаш от първата брачна нощ... :rolleyes:

 

p.s. Къв реален? На Марги не е ли некъв бизнесмен? Дето й направи близнаците :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, seal_reinforce написа:

 

p.s. Къв реален? На Марги не е ли некъв бизнесмен? Дето й направи близнаците :D

 

Точно де - Pok  -  семейството му са богаташи, а той го раздава рапърче и играе втори главен в сериала Buang Ruk Satan с Марги  - единствено участие в сериал му е това.

jr87zc.jpg?v=1

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Въх! :swoon: Таман щях да го дропвам и вие ме изненадахте! Ще гледам само за да видя какво е туй чудо с  булката, дето избягала от първата брачна нощ, за да си направи пластична операция! Ама верно ли? :slap:

Иначе лакорнчето е мега тъпо, липсва ми Вероника! Само сестричката ме радва каква е бойна и как леко се справя с навлека. Ама как само наряза бананите с ножа! :rofl:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@Чингулинка не разбра правилно.... 

Off Topic

Друга си направи пластична операция, че да прилича на мъртвата годеница и да спечели главния..   А тъкмо той се беше помирил с главната.... 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 1 час, Чингулинка написа:

Кой? Да не е секретарката му? Къде у нея толкова акъл?!

Отдавна го гледах и чак толкоз не помня - губи ми се коя беше :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...