Jump to content

Recommended Posts

                               Bride for Rent / Булка под наем (2014)

 

 

Bride-for-Rent-Movie-Poster-Starring-Kim

 

• Качество:  DVDRip 

 

• Формат: AVI 

• Година: 2014 

 

• IMDb:   :imdb: 


• Дата на излъчване: 15.01.2014


• Времетраене: 110 мин. 

 

• Субтитри: Български      

 

• Език: Английски | Филипински | Тагалог 

• Държава: Филипини 

• Режисьор: Мей Кзарина Круз 

• Сценарист: Мей Кзарина Круз 

• Жанр: Комедия | Романтичен 


• В ролите: Ким Чиу, Ксян Лим, Емпой Маркес, Мартин Дел Розарио, Денис Падиля, Пилита Коралес, Еда Нолан, Зепи Боромео 

 

 

xiankimJAN22-940x280.jpg

 


• Резюме:  Роко (Ксян Лим) и Роки (Ким Чиу) имат един и същ проблем, който ги свързва: и двамата спешно се нуждаят от пари. В навечерието на 25-тия си рожден ден, денят, в който трябва да получи пари от попечителски фонд, Роко се напива и губи всичките си пари на покер. Сега той трябва да намери пари на всяка цена, в противен случай ще провали добра сделка за телевизионна реклама и тя ще бъде възложена на фирмата на баща му.

Роки също е в затруднение, тя непременно трябва да плати наема за жилището, или цялото й семейство ще остане на улицата. Роко има една-единствена възможност: да получи парите от попечителския фонд от договора с баба му, но ако изпълни едно съвсем нелеко условие - да се ожени.
Съдбата ги среща, и Роко предлага на Роки да се оженят фиктивно. Притисната от нуждата, тя приема изкушаващото предложение, но при условие, че получи нужната й сума. Двамата сключват сделката, но впоследствие, семейните проблеми започват да се редуват един след друг, и те са принудени да преодоляват различията си.   :wub:
 
• Свали филма с български превод:   :click:    :click: 
 
 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Филипинските филми ми оставят по-различно усещане от всички други азиатски. Не вярвам да е само от езика - тази странна смесица от всички познати езици. Най-различимо ми е чувството за странна симбиоза на естествена и в следващия момент съвсем изкуствена игра и така ми въздействат всичките им актьори. А и все едно гледам телевизионен театър. Което не пречи да харесвам някои продукции. Тази си е чиста романтична комедия. Имаше някои доста забавни моменти и като цяло историята е добра. Но преиграването на актьорите и особено на главната ще ме откаже от повторно гледане. Въпреки това, може да се гледа - позитивните хора ще намерят нещо добро, а негативистите - нещо, което да критикуват. :28558: Благодаря много за субтитрите!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не ми хареса особено. Много латино ми дойде като цяло :( Както каза и Kitket много преиграване и изкуствено държание. Иначе каста визуално - прекрасен, но само това уви !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Никога вече филипинско ! Твърде арлекинесто го раздават, а на всичкото отгоре е прекалено слабо . Мъничко плътност да му бяха придали, че да може човек да разтовари с подобна жизнерадостна и неангажираща история, но за съжаление и за това не става :mellow: .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Наистина.. малко бяха прекалили с глезотията, но имаше и моменти, които ме забавляваха. Като цяло нито главния, нито главната успяха да ме спечелят с някакво присъствие, но актрисата, която играеше бабата на плейбоя - младоженец, много ми допадна като излъчване - класа. Става за убиване на време, но не е от нещата, които се запомнят или ти дават нещо. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нека да започна с това , че аз много си падам по романтичните комедии. Хареса си  ми от всякъде. :) Вярно типичната история но за това пък представена по много свеж начин. Имаше смях, актьорите са големи сладури :) , а финала точно по мои вкус. Препоръчвам го на всички които харесват леките, не ангажиращи романтични комедии които обичат и щастливият  финал :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ха, коренно противоположни мнения. Направо ме разбихте и зарибихте :28558:  да го дръпна.

Филипинските актьори, с които съм гледала техни филми, не са лоши, езикът им е наистина миш маш, свиква се, за преиграване.... сякаш не е имало,,

но пък романтика и наивност-бол!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Приятно филмче с арлекински сюжет. Но ако ви се харесват такива истории, давайте. На мен ми допадна, разтоварващо и непретенциозно беше.:D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...