Jump to content

Recommended Posts

9XUMRNRxK89fWZ4DMtpdlJwKeNP.jpg

 

High School: Love On (2014)

Страна: Южна Корея

Също така известен като: ha-ee-seu-kool (하이스쿨 - 러브온)

Период на излъчване: 11 юли 2014 - 19 декември 2014 г.

Време на излъчване: петък 20:55 (KST)

Жанр: романтика, сай-фай, фентъзи

Канал: KBS2

Епизоди: 20

Режисьор: Seong Joon Hae

Субтитри: Английски в торента

                  

Участват:
Kim Sae Ron - Lee Seul Bi

Woohyun (Infinite) - Shin Woo Hyun

Lee Seongyeol (Infinite) - Hwang Sung Yeol

Lee Shi Hoo - Ko Chun Sik

Choi Soo Rin - An Ji Hye

Shin Hyun Tak - Kang Ki Soo

Lee Chang Jae (MR. MR) - Suk Hoon

Kim Min Young - Na Young Eun

Kim Young Jae - Choi Jae Suk

Jung Yoo Min - Kim Joo A

Na Hae Ryung (BESTie) - Lee Ye Na

 

Резюме: High School е романтична фентъзи драма за женски ангел, паднал от небето, който спасява гимназиста Шин У Хьон (Woohyun) и остава заседнала на земята като човек...

 

С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ

ОНЛАЙН С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ

С АНГЛИЙСКИ СУБТИТРИ + OST

С РУСКИ СУБТИТРИ

 

Изглежда интересно, харесвам такива сюжети, дано си струва... :28558:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След като обявиха в началото, че Нам Джи Хьон от 4minute ще е в главната роля, настръхнах, но пък след като скоро след това обявиха, че тя се е отказала от ролята и я заменят с това 13-годишно дете, каквото е Ким Сe Рон, вече наистина не знаех какво да кажа. Не ми го побира и още главата как У Хьон ще пресъздава романтичните сцени с това момиченце при положение, че сериалът е от 20 епизода с продължителност час (какво ще дъвчат, какво толкова ще показват). Те са си като батко и малката му сестричка, а и като се сетя за сцените със Се Рон във видеото на Block B преди два месеца... Тя ще се счупи. Джи Хьон сега ми се струва страшно подходяща, тя поне е жена. Ученическа история, ама то пък съвсем детско става. Да й бяха взели тогава на Се Рон някой 15-16-годишен корейски ученик, а не тия двамата, на по 23 години още ми се правят на ученици.
Днес се състоя и пресконференцията. У и Йоли пак си пускаха техните шеги за пред камерите. Това е и поводът да се разпиша сега, прегледах Infinite–новините и ми попаднаха кадрите от пресконференцията, сетих се колко съм "очарована" от ролите на двамата в този сериал.
Историята сама по себе си е абсурдна и нелепа, а явно основно фенките на Infinite ще го бутат до край това заглавие и ще гледат. Дори и да ми се иска да погледам Йоли и У, те ме отказват само с историята, а с главната "женска" (детска) роля съвсем.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да го наредя за последно този сериал и да приключа.
Изгледах първи епизод и мнението ми не само се затвърди, а направо бях бясна, че изобщо се подлъгах и го погледнах, дори само заради ония двамата хубостници, които много харесвам, но не и в роли на екран. У Хьон е актьор, колкото аз и Хоя сме близки приятели. Не разбирам какво е това тикане и опити да го направят актьор, като той е пълно дърво. Обичам го това момче, но той трябва да се занимава само с това, в което е най-добър - пеенето, както бягането и футбола на айдъл-шампионатите. Всяка жаба трябва да си знае щъркела.
Главната детска роля изобщо няма да я коментирам повече, твърде много време й отделих. Видях, че участва и една от ония подскачащи девойки с каските и забрадките, не и зная името, но по физиономията ми се стори позната и се усетих, че е от тази група.
Бедна ми е фантазията какво ще покажат до финал, в оставащите 19 епизода на тази детска "любовна" история. Явно Йоли и У трябва повече да се разхождат пред камерите, за да могат поне Inspirit да издържат.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Явно толкова сме свиканали 25-30 годишни да играят ученици, че когато една истинска тийнеджърка се появи в такава роля ни се струва странно. Може би вината не е в нея, а в подбора на останалите актьори? Всъщност дали определението "актьор" важи за тях? Още един абсурд-докато се опитват да подмладят мъжките персонажи, същевременно се опитва да "състарят" Ким Се Рон като са я качили на 15 см токчета. Дано поне е взела много пари за тази роля-не виждам друга причина да я приеме.

Редактирано от dido100
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен ми хареса първи епизод, явно са ми залипсвали много ученическите драми, ха-ха. Момичето, което играе главната роля не изглежда чак толкова дечко, така като прочетох в поста на Rie, че е на 13г и аз се учудих как ще  станат нещата с love story-то ( не го знам това момиче и не го бяг виждала преди в роля, представях си някакво момиченце с опашки), но са се опитали да я докарали  да изглежда на 15-16 . Чудя се и аз сега какво толкова ще ни представят цели 20 еп., ще видим.

Другото, което се учудих е как така родител, макар и председател на род. комитет или нещо подобно беше, ще влезе по време на час и ще удари ученик, а учителя ще стои без да направи нищо, че даже и се кара на учениците да не снимат с телефоните си, думи нямам. Може да сме по-назад от тях, но поне в това отношение не сме загубили разума си все още. За двамцата главни симпатяги  не мога да кажа още дали се справят, то и без друго ролята на единия е да мълчи с безизразна физиономия като дърво, тъй че няма как да го обвиня, че е  дървен, другия според мен бива.

Значи като чета мненията май сама ще си го гледам сериала, то не се знае и дали няма да ми писне по някое време, ама ще ви информирам накъде отиват нещата.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ох, чак вчера забелязах, че драмата ще се излъчва само веднъж седмично. 20 еп. по един на седмица, тези хора добре ли са, ще има да го гледаме до Коледа почти.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Забравих да споделя това, което видях във втори еп., а то е, че

доведената майка на Hwang Sung Yeol ще се окаже май истинската майка на Shin Woo Hyun, който пък по неясни засега причини има страх от вода, явно е имал някакво преживяване в миналото, може би се е спасил от удавяне,

но това ще видим по-нататък, има още ехеее време.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да добавя една много хубава песен от OST-a  на сериала докато чакаме (поне аз) 3 еп. Чух я преди дни, ама тъй ме беше яд, че нямаше миналата седмица епизод, че не я добавих тогава.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Andi11 няма да си сама. :na2:  И на мен сериала ми хареса. Момчетата ги гледам за първи път и не са по-зле от други айдъли налазили из корейските сериали и филми. Дори са си много сладки! Ким Се Рон се справи доста добре до Уон Бин в The Man from Nowhere, въпреки крехката си възраст, така че тук 13-те и години не ми пречат ни най- малко. Колкото до любовната история най-много да се държат за ръце и да се гледат продължително в очите, а това е единственото което се случва и в сериали с доста по-зрели актьори. Благодаря за превода!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз също я гледам, че и превеждам, но ми харесва, това мъниче е страхотно, много хубаво играе, като гледам тъкмо е стане на 14,

да е жива и здрава и все така да ни радва... Че какво му е на сериалчето, и айдъли готини си има, изобщо не съм съгласна че не могат да играят, като имате предвид, не са основно актьори, но си играят момчетата.... И шоколадови плочки.... :nunchako: :nunchako: :up::kissy::beer:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами аз заради айдълите го гледам, не знам, първите две серии вървеше много  добре, но сега третата трудно я изкарах, образа на падналия ангел взе да ми става малко досаден и много детински,  за играта- У Хьон се справя, обаче Йоли не толкова. А какво ще ни представят цели 20 еп. идея си нямам, възможностите логично са две- или падналият ангел  да остане човек, или да стане пак ангел. Според мен ще се разочарова много от човешката същност, така усещам по някои  моменти от епизодите нещата,  в повечето ситуации  и се налага да се сблъсква   със  злобата на хората, отколкото с тяхната  доброта.  

Хубаво е, че си почнала да го превеждаш, аз ще продължа да го гледам де,нищо че ще се оплаквам чат-пат.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много ми харесва историята за ангел дошъл в човешкият свят. ^^ Единственото, което не ми харесва е това, че тя е нещо като "ангел на смъртта", отвеждащ душите на починалите хора някъде.. > < И носеше черно в първият епизод.

Когато прочетох, че става дума за ангел си представих, че ще носи искрящи бели дрехи, венец с цветя, не знам.. нещо.. красиво и .. ангелско хаха! ^^ А тя носеше нещо като ЧЕРНО палтенце с наметало.. ? Никой ангел не би носил черно, освен ако не е демон > <

Както и да е, да приемем, че това е художествена измислица на сценаристите/режисьорите. ^^

Като оставим на страна изненадата и объркването ми относно визията на въпросният ангел ми е интересно какво ще става от тук насетне! Филмчето е забавно и приятно и ще го следя с интерес. ^^

Харесвам и актьорите и цялата идея.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

   Повърхностен сериал се очертава, след като видях първия епизод. Свърши любопитно, така че ще погледна и втори, но често казано с тази вдървена игра и слабо изградени персонажи, не бих си губил времето. Ким Се Рон ми допадна, като роля, симпатяга е, но усещам, че ще се изчерпа след някой и друг еп. Двамцата от Infinite не ги знам, но за момента ролите им са ми изключително захаросани, особено 18-годишният главен "келеш" ( :icon_sunny: ), който ако има нужда и самолет ще подкара, докато рецитира Шекспир за благото на фен-клуба. Определено ми се открояват такива дребни нещица из сюжета и ме дразнят, а режисьорът се опитва всячески да подпомага с глупави решения. 

Дребни нещица набили ми се в очите:

 

 

- В началото на епизода У Хьон (специално проверих името, за да не напиша пак "келеша") носи верижка тип "катинарче" на врата, а у Се Рон е ключето, уви няколко сцени по напред ключето е на неговия врат ?!  :dunno:

- Интересно ми е как и намериха дрехи нейн размер на Се Рон в къща обитавана от баба и внук?!   :dunno:  (нека приемем, че момчето има странни фетиши или пък фен-клуба освен шоколад му раздава и дрешки)

- Добре де разбрахме, че азиатците обичат да снимат с теловете, ама тук се оляха. Човекът "мре" насред тротоара, а само нашият човек ще се сети помогне ( че как иначе :icon_sunny: ), докато 20 около него ще снимат?!  :dunno: Няколко сцени по-късно в дъ клас румът (по време на час) повторни измишльотини. Статистите в този сериал, явно ги имат за нисши създания с ограничена мозъчна дейност...разбира се, колкото да изпъкват пред нашите главни хубосници. 

- Любопитно ми стана "лошата аджума" каква метла подкарва, че да дойде от къщата на главния г-н до управлението с едно щракване на пръстите.  :dunno:

 

 

 

Дребни детайли, но за мен те са показателни за това, което ще предстой нататък...не, двайсет епизода не бих издържал.  <_<

 

ПП. Никакъв проблем нямам с възрастта на героите, сигурно защото не мисля, че има какво пък толкова да се види в такъв тип драма. 

 

ПП2-...и да, спаси я нашият герой от всичките милиони случайни хора в Сеул под ситния дъждец...дроп.

Редактирано от Alfons
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нищо ново не се случи и в 4 еп., вървим убедително към любовния триъгълник на фона на обичайни училищни случки. Накрая  двамата ще станат и  приятели даже.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Накрая двамата ще станат и приятели даже.

Лошо няма. Да вкарат децата в разни разправии на тази възраст, стигат им проблемите в училище. А ще се окажат и семейство. :)

За триъгълника не съм сигурна. Сънбе-то, май и той харесва Ангелчето.

 

Това сериалче ще го гледам текущо, нищо че много мразя да правя така. Не мисля, че ще има някаква интрига /тайна/, която ще ме държи под напрежение и да си гриза ноктите от нетърпение до следващия епизод.

Редактирано от milkyni
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много ми хареса, макар да има доста подобни, този ме грабна повече от останалите .. може би заради актьорите. Струва ми се, че
ангелчето отново ще си стане такова и с нетърпение очаквам да разбера как ще се развията нещата, ако това се случи, разбира се. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериалът ми хареса. Бих го гледала още веднъж. Препоръчвам го на някого, когото иска просто да разпусне или да се разсее с малко романтика,фантазия и красиви актьори.  :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...