ells 1 Posted April 24, 2014 Share Posted April 24, 2014 A Girl At My Door Алтернативно заглавие: Doheeya Страна: Южна Корея Жанр: Драма Премиера: 19 май 2014 Продуцент: Lee Chang Dong Участват: Bae Doo Na - Young Nam Kim Sae Ron - Do Hee Song Sae Byeok - Yong Ha Moon Sung Geun Jang Hee Jin - Eun Jung Gong Myung Резюме: До Хи (Kim Sae Ron) е подложена на семейно насилие. Йонг Нам (Bae Doo Na) е началник на полицейския участък. Тя се опитва да защити До Хи от втория ѝ баща Йонг Ха (Song Sae Byeok), но До Хи крие тайна. Йонг Нам се замесва в случая, поставяйки живота си на карта. С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ 2 С АНГЛИЙСКИ СУБТИТРИ С РУСКИ СУБТИТРИ Quote Link to post Share on other sites
Alfons 16 Posted April 24, 2014 Share Posted April 24, 2014 Филмът е в програмата на фестивалът в Кан. Категория "Особен поглед". Сюжетът ми се вижда изтъркан (в последно време зачестиха такива сценарии у корейците), но заради двете женски роли ще чакам филмът с нетърпение, дано ме изненада приятно. Quote Link to post Share on other sites
d3Mn 115 Posted April 24, 2014 Share Posted April 24, 2014 О да, и аз ще гледам с удоволствие това заглавие именно заради Пе Ду На, която ми е голяма слабост и страшно много харесвам и Ким Се Рон, която беше страхотна в The Man From Nowhere. Мисля, че ще се е получил прекрасен филм заради каста. Quote Link to post Share on other sites
b_a_d 27 Posted October 14, 2016 Share Posted October 14, 2016 (edited) Покъртителна история. Всичко се разви точно, както и очаквах. Краят много ми хареса. Изключително много благодаря за превода. Отдавна исках да гледам филма. Edited October 14, 2016 by b_a_d Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts