Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

 

Fall in Love With Me (2014)

Страна: Тайван

Също така известен като: Ai Shang Liang Ge Wo

Година на излъчване: 2014 – Април – 06 старт

Време на излъчване: Неделя

Жанр: Комедия, Романс

Канал: SET TV

Епизоди: 20

Режисьор: SET TV

Субтитри: Английски

 

 Участват

Aaron Yan - Lu Tian Xing/ Xiao Lu

Tia Li - Tao Le Si

Jack Li

Katherine Wang - Xu Miao Miao

Kao Ying Hsuan

Lin Ke Tong

Yang Ming Wei

 

Резюме: Лу Тиен Син е богат, известен и успешен. Признат като чудо в областта на рекламата, но на последната си пресконференция обявява, че ще си вземе почивка от три месеца. Той е решен да смени костюма с бейзболна шапка и очила, ставайки “Сяо Лу”. Така среща Тао Лъ Съi - млада жена, решена да спаси рекламната агенция на покойния си брат. Но взимайки на работа скромния Сяо Лу, постепенно започва да се чувства привлечена от личността на този млад мъж. Какво ще стане, когато открие истинската му самоличност?

 

 

Торент

 

Свали с Руски субтитри

 

Свали с Български субтитри

 

Свали с Български субтитри

 

Онлайн с бг субтитри :click:

Редактирано от mrnkaloto
Обновена
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериал с Аарън и аз съм отново в темата, за да коментирам. Започна порцията ми тайванско и за 2014 г., след сериалите с негово участие през 2012 и 2013 г.

То май и други не се засилват, но отново ще го следя и ще споделям. Добър първи епизод снощи. Не издържах и го изгледах веднага, без субтитри на английски, които се надявам днес вече да са факт (сериалите с Аарън винаги бързо получават превод). Не беше и кой знае колко сложно за разбиране това, което показаха, предвид историята.

Само не мога да разбера толкова ли не могат да се усетят, че той е един и същ човек?!?! Няма кой знае каква промяна във външният му вид, освен едните очила. Азиатска му работа...

Главната героиня - певицата/ актриса Тиа Ли ми допадна, дори съм приятно изненадана. Не е типичната тайванска кифла, а героинята й мисля, че ще ми стане симпатична, но зависи и какви промени ще претърпи, как ще еволюира в тези общо 23 епизода до финала, а и ще се гледаме достааааа дълго време, в продължение на месеци (няма да се учудя и ако разтеглят локума с още епизоди).

Комедията е добра, а на Аарън му отиват точно такива образи. Наистина добър и забавен (по тайвански) първи епизод.

 

Песента, която се изпълнява в началото е на Аарън в дует с G.NA - 1/2 (二分之一), а финалната е само негова и е със заглавие Zhe Bu Shi Wo (這不是我).

Усещам, че отново ще се пристрастя към тях, в смисъл те ми се набиват в главата по време на епизодите.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма да си сама в темата, Rie. Само дано се появят руски суб (надявам се да го превеждат рускините) и ще се включа и аз. Набелязах си го неотдавна този сериал, трейлъра ми хареса, така че дано скоро да стане моята работа.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре де... навихте ме... ша се "жертвам" и аз ;) и дано ме удовлетвори малко повече то Just you, за който имах големи надежди, но си остана недогледан засега :(

65168a61gw1ef73heyc1hj20zk0k00tp.jpg
65168a61gw1ef73hmnt0ij20zk0k0q3y.jpg
65168a61gw1ef73hu10ohj20zk0k0t9n.jpg
65168a61gw1ef73hwtfsyj20zk0k0myd.jpg
65168a61gw1ef73i03w5vj20zk0k0gmy.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хареса ми първа серия, Аарън много добре изглежда, главната също не е типичната лигла, мисля че добре ще се получат нещата между тях. Няма ги и познатите ни тайвански комедийни елементи и персонажи, които да дразнят. Стана ясно, че брата на главната ще е причината, която ще накара героят на Аарън да направи всичко, за да спаси рекламната  агенция OZ ( дано не бъркам името и), която след неговата смърт се ръководи от сестра му. Само малко ме досмеша на презентацията когато се съревноваха двете ракламни аценции  тези от OZ като наизвадиха един реквизит едно чудо, но това е дреболия, други забележки няма, ендинг-а е много хубав също.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах първа, ми... нищо особено, друга забавна двойка, различното, че един се прави на двама различни...

мисля интересното тепърва предстои, приключихме с увертюрата, загубен родител или близък, подобно на корейското...

ще го следя, артистите са сладички, поне радост за окото.... -_-

Въх, 23 серии, че какво толкова ще гледаме... хвърлиха ме в шах :dunno::nunchako:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Зарязвам го. Този сериал с Аарън Ян не е за мен. Стори ми се добро начало, докато не видях всичко и с превода на английски. Драмата няма да е никак малко, а втори епизод беше върха с появата на кифлата-модел и цялото лигавене, позиране в опитите й да бъде забавна. Твърде много е това за мен, а и изписват сериала като 30 епизода. Абсурд да изтърпя цирка до финал.
Оцених заигравката с Бамби Лу в първи епизод и името на героят на Аарън. И аз зная един Лу (елен на китайски), само че със собствено име Хан.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз го зарязвам този сериал, изгледах и 2 еп., но прекалено много скучноват пълнеж има. Може би след няколко серии ще хвърля едно око да видя накъде вървят нещата, надали ще съм изтървала нещо важно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

хах какво готино сериалче , и какви сладури само .. хванах се да ги зяпам с отворена уста ... и езика им е за предпочитане .... разписвам се и аз за гледане .. струвами се мого позитивно .. аи този главният сега какво шизофриник ли ще го раздава .. двоина самоличност ... готино хареса ми ...



настръхвам от удовоствие ....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хареса ми...каста нищо, ама нищо друго ! Лоша актьорска игра, недоизмислен сценарий (основната идея е добра, но много зле и повърхностно представена). Жалко за сладурите, че са се забъркали в тази боза :(

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах всички досега пуснати епизоди (до 6, тези със бг субки)  и на мен много ми хареса на места се смях от сърце а на други щях да ревна,на мен много ми харесва и се надявам да продължите да го превеждате. Опита ми с тайванските драми е изключително малък, но исках малко да сменя. Актьора Аарон (загледах и Just You, там също ми хареса и вече ме привлече като своя фенка) е уникален много ме кефи,а Хуан Хуан според мен доста се различава като персонаж от корейските кифли, те винаги са супер надути и арогантни, вярно не може да мине без лигавене,но мисля че тази драма засега най-много ми хареса от продукциите които съм гледала за 2014 :" Наследниците " и "красавеца", Единствено не ми харесва персонажът на Ланс,замесник директора на "Тиен Дзи" (или нещо подобно , съжалявам  ако бъркам името) много е забавено и момчето със зализания перчем работещо в OZ. Главната и семейството също ми допадат, жалко обаче за брат й който също е красавец.

 

П.С Исках само да попитам дали веднага след като излезе нов епизод с англ. субтитри го превеждате? Примерно епизода излиза в неделя и вие към вторник сте го превели? Благодаря предварително! Сиесие ;) Комабсъбнита, Аригато гозаимас.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много ми допадна филмът, въпреки някои забележки, ама то накъде без тях :28558: . Самата тема ми харесва – герой две в едно и то без да е психо. Докъм средата беше много увличащо защото фокусът беше върху двете самоличности на Аарън, коренно противоположни, но после неприятно се измести върху отношенията със семейство Ли. Пък като се развихри дъртата „добричка“ мама, работата съвсем отиде на корейско – драма, гнус и безнаказаност. Дъщеричката е адски лигаво и безмозъчно грозновато създание с огромно самомнение и претенции. Братът Ланс, колкото и гадни постъпки да имаше понякога, можех да го разбера и да му съчувствам, защото наистина беше пренебрегван /мама Лу, кукувица такава!/. Ролята му беше трудна, но адмирации към момчето, страхотно изигра всичко, разтърсваща самотна сцена имаше накрая в дъжда. Аарон показва развитие и в тази роля или тя е много подходяща за него, но ми хареса как се представи, повече от това, което съм гледала с него досега. Изглежда задобрял, преосмислих си вече мнението за актьорските му способности, особено след последните му два филма. Честно казано наистина възприемах Тиен Син и Сяо Лу като двама различни човека, много умело ги изигра. А и чисто физически досега е изглеждал като хърбав и изнежен ученик, а тука вече изглежда възмъжал, показа тяло, понаправил е мускули и плочки, те сигурно затова го преобличаха толкова пъти до голо…  :i love this: Не ми допадна, че края го сбутаха в последните минути на последна серия, но все пак беше "хепи". И да не забравя страхотната песен на Аарън, поздрав:

http://www.vbox7.com/play:c94da498fc

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериалчето е средна хубост.  Можеби имах по-големи очаквания отностно сюжета. Драмата на места беше в повече, за сметка на щастливите моменти на влюбените гълъбчета. Относно актьорската игра, не мога да отрека, че Аарън беше невероятен. Толкова добре изигра двата образа, че наистина ги възприемаш като съвсем различни мъже. Значително по-слаба игра на главната, през цялото време нещо ми липсваше в образа и.  Дъщеричката пък беше толкова лигава, направо дразнеща. А и поведението и на 12 годишна изобщо не ми допадна...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...