Jump to content

Recommended Posts

Yumeiro Patissiere (2009)

 

756009.jpg

 

Име: 夢色パティシエール / Yumeiro Patissiere / Dream-Colored Pastry Chef / Мечтата да бъдеш сладкар

Епизоди: 50 по 24 минути

Жанр: Комедия, романс, шоуджо, училищен, фентъзи

Продуцент: Studio Pierrot (продуцент), Studio Hibari (анимация)

 

Резюме: 14 годишната Амано Ичиго е изключително тромава и неможе да направи нищо като хората, освен да яде сладкиши. Един ден тя се натъква на фестивал на сладкишите, където среща Хенри-сенсей. Той признава нейната способност за вкус и я кани в Академия "Св. Мари", същото училище, което е завършила баба й, за да стане сладкар. Базирано по мангата на Мацумото Нацуми Yumeiro Patissiere издадена в периода 2008-2011 година.

 

СВАЛИ

ГЛЕДАЙ ОНЛАЙН

 

Yumeiro Patissiere Professional (2010)

 

756015.jpg

 

Име: 夢色パティシエール2/ Yumeiro Patissiere Professional / Dream-Colored Pastry Chef 2 / Мечтата да бъдеш сладкар 2

Епизоди: 13 по 24 минути

Жанр: Комедия, романс, шоуджо, училищен, фентъзи

Продуцент: Studio Pierrot (продуцент), Studio Hibari (анимация)

 

Резюме: Две години след като учи в Париж, шестнадесетгодишната сега Ичиго се завръща в Япония като професионален сладкар. Тя и приятелите й от Екип Ичиго трябва да изострят уменията си, но сега ще трябва да направят това разделени. Някои нови членове ще бъдат добавени в Екип Ичиго и те трябва да помагат в най-новата задача поставена пред екипа.

 

СВАЛИ

 

Лично мнение: Много сладко аниме. Правят торти, пасти, кейкове и разни други сладки вкуснотийки и въпреки че са нарисувани така ми се възбужда апетита от тях. :28558: В момента съм замразила гледането до 20 епизод, но не защото анимето не е хубаво, а понеже ми се догледа нещо с бг субки. Незнам дали някой го е гледал, но да обясня за онези малки летящи създания от постерите. Наричат се Sweets Spirits (нямам си и идея как се превежда) и си партнират с Ичиго и приятелите й. Те също искат да станат сладкари в кралството си. Та и от там идва фентъзито в анимето. :896767: Гласът на Ичиго отначало ми се стори познат и после като сверих в My Drama List се оказа, че същата актриса е озвучавала и Мадока. :lol2: Силно се надявам по нататък да не го развалят като Full moon wo sagashite хубава манга, но анимето  > - < То без филъри неможе де мангата съм я чела до 4-ти том и тя се покрива до 16 епизод някъде с доста епизоди, който ги няма в мангата.

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Това ми е едно от най най най-любимите анимета!!!!!Обожавам гооо!!!!!А с тези сладкиши....аххх как ми се яде като го гледам.....Толкова бях вдъхновена,че си записвах всяка рецепта от епизодите,за да си ги правя и аз нещата.Определено ми е е едно от любимите-много сладко,хубава история,герои,арт.Всички епизоди до един са много интересни.50+ епизода се гледат за отрицателно време.Много леко е за гледане.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×