Jump to content

Recommended Posts

Беше ми много интересно да видя Yoon Eun Hye в такъв образ след като бях изгледал вече "Goong" . Бях чел някъде коментари че този сериал бил провал за нея , но за мен тя обра точките с коренно различното си превъплащение. Изгледах го на един дъх , както повечето други сериали :) Този сериал остава при другите които са маркирани да не се трият от моя комп

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Свърших и с този, продължавам към следващия.

И сега като го изгледах ми се нарежда на второ място сред гледаните. Определено ми хареса. Да кажа за всеки по малко...

Хе На - ако говорим за дрехите и стила - мн добре я обличаха, хваща окото. Само че не мисля, че беше най-красивата. С дълга коса изглежда мн по-добре Ън Хье, но мн ме дразнеше как малката и опашчица и стърчи под късата коса. На моменти не личеше, ама все пак косата и е хубава на момичето. Супер красива беше на летището в последния епизод. Не съм гледала актрисата в други сериали, но тази грешка ще бъде поправен, доста добре се справи, само дето леко в повече ми дойде разглезената принцеса на моменти. И не беше зла, просто прекалено бойна :D

Другото момиче - Ъй Джу, така беше, нали :) Определено образа и ми стана любим още в началото. Толкова пряма, винаги беше позитивна, или само така ми се струва, и толкова вярно пазеше и защитаваше своя оппа :) голяма любов. И всички видяхме колко добре изглежда в изискана рокля - мисля, че ми харесва повече от Хе На като герой. Мн добре се справи актрисата, хареса ми играта й.

Истинската любов - асистент Со - голям образ, как още от началото не й цепеше басма на Хе На. Ама наистина ли има толкова добри мъже, каквито са в този сериал. Това как е страдал за майка си, какво е трябвало да направи, за да плати лечението, как благородно се откза от облога, как защитаваше своята принцеса като рицар на бял кон ( бял мерцедес беше в случая май). Изглеждаше добре и в униформа и в цивилни дрехи, ама във втория случай наистина странно, заради навика да го гледаме в костюмчето му. Обаче с едно нещо не можах да се примиря през всичките 16 епизода. Е тоя мустак, или подобие на такова нещо, не можаха ли да го махнат, мн ме дразнеше и със сиг актьора си изглежда по-добре без него.

Ох, накрая - Те Юн. Леле, мн ми хареса това момче. Само и косицата му да беше по-къса... Само че дали на мен ми се струва, или наистина е така - не изглеждаше като опитен актьор, сиг е нормално като го видях, че е '87. Просто на моменти някак ми беше леко изкуствен. Има време, ще се научи...

Спирам, че малко дълго стана.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

Любимец ми беше малчо..адски му се радвах,защото ми напомняше на Гу Джун Пьо (навярно заради косичката ;d)..

 

Лелееее, по-точно нямаше как да го кажеш! :blink: И на мен страшно ми харесва малкото генийче, но не знаех на кой ми напомня - а ти просто уцели десетката, точно Гу Джун Пьо (друг мой любимец :unsure: )

А иначе сериалът много ми харесва. Като почвах да го гледам си бях свалила първа серия на една флашка да си го гледам след работа (че в момента нямам интернет вкъщи) и още на 30-тата минута усетих че тоя сериал ще се гледа и запалих към работа да дръпна още серии :D След 6 изгледани серии - мисля, че върви страхотно. Тази Ън Хье не ми беше кой знае колко симпатична в Coffee Prince, но сега взе да се изкачва в личната ми класация :rolleyes:

 

P.S. При вече завършен сериал - пак да изкажа мнение. Това май ми е първият сериал, в който няма скучен епизод, постоянно нещо се случваше между главните герои, имаше и доста силни моменти на привличане между двамата, още като не бяха сигурни, че се харесват :wub: Страшно съм доволна, че тази глупост, как единият от главните герои заминава да учи в чужбина и след няколко години се връща, все още толкова влюбен, са я махнали. В доста сериали го забелязвам, не знам дали се опитват да поучават младите да се образоват, ама толкова е невероятно чувствата да останат след толкова месеци раздяла <_<

Малко наистина беше странен стилът на Ън Хе - голямо наблягане на рамената - то не бяха подплънки, не беше чудо, сигурно смятат, че са й много тесни :huh:

За първи път и на мен да ми харесат останалата част от четириъгълника - доста свежи млади актьори бяха и беше приятно да ги виждам.

Като цяло съм много доволна от сериала, препоръчвам го на всички фенове, на романтични комедии B)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хубаво беше сериалчето, наистина ми хареса. Самата история е доста изтъркана и на места ясно прозираше какво ще се случи в следващия момент, но актьорите бяха наистина много естествени и забавни. Беше ми много приятно и си го изгледах с удоволствие и на един дъх :D:P

 

За тези, на които наистина им харесва :) :

 

http://vbox7.com/play:d770d845

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Леле в момента го гледам сериала и умирам да се смея ,тя мацката направо го разпердушини тоя асистент от всякъде ,голям бой .Адвокатчето го гледам за пръв път, обаче ми стана любимец.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах го сериала, но не ме грабна.

Не усетих химията между артистите. Актьорите играха вяло... Е, имаше тук-таме някои проблясъци, но като цяло не успяха да ме впечатлят, освен ужасната прическа на Ън Хе. Толкова грозна и опърпана коса не бях виждала в корейски сериал.

Определено 16-те часа ги считам за изгубено време.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах го още миналата година, но след голямото му очакване сериала ме разочарова. Определено ми хареса заради Ън Хье и някои от другите актьори, но имах чувството, че нещо му липсваше. Историята беше хубава и имаше някои прекрасни моменти. Жалко, че не ме грабна толкова, колкото очаквах.

Ън Хье беше страхотна в ролята на Хе На. Обличаха я жестоко, характера и беше непредвидим. Много, много ми хареса. Не съм съгласна за косата и. Отиваше и, интересна беше. С асистент Со бяха невероятно луди :lol: Той също беше чудесен и ми беше фаворит пред Те Юн, който ме дразнеше със спокойствието и тишината си. Ън Джу също беше луда. Много ми беше забавна в пиянските сцени. :D

Братовчедката и гадното и семейство ми бяха страшно противни, но и с тях съм се смяла. Малкия беше сладур. Винаги ще го свързвам с Боф :rolleyes:

Каста беше подбран добре, макар че можеше по-добре. Радвам се, че за дядо на Хе На бяха избрали Lee Jung Gil. Страхотен актьор. Двамата мениджъри също ми харесаха :)

Сега като се замисля, сериала наистина не ме грабна толкова много, но пък имаше хубави моменти, заради които не съжалявам, че съм го гледала.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това беше една много приятна история. Ън Хъе се представи добре като богата глезла, свикнала да получава всичко, а изведнъж до нея се оказва човек,който уж и е подчинен ,а все я поставяше на място. Но пък и много и помогна .Хареса ми това,че тя се промени покрай него ,но още преди да се влюби .А пък иначе той самият-асистента беше голяма скица. Няма да крия, че в началото бях за адвоката ,исках той да е с Хе На. Но после определено минах към др. лагер, може би защото асистента беше по живнал персонаж, а и направи толкова неща за нея, изтърпя от нейна страна какво ли не и не я предаде.

Не мога да не спомена и ужасното семейство на роднините-толкова лукави хора ,ама пък как им се проваляше всичко. И само мен ли ме е дразнело момченцето, ужасно ми беше.

Колкото до стилът на обличане на Хе На, мисля че той беше като нея-уникален и различен. Нали поне тя се считаше за такава .

Сюжета като цяло не е нещо ново ,но пък е направено интересно и поне на мен ми хареса. Имаше си всичко-любов, драми,радост, сълзи, една много бойна глезла, един устат асистент, доста затворен по характер адвокат и една луда влюбена приятелка. И като споменах Ън Джу та се сетих за една сцена с нея и адвоката като се бяха напили и после в хотела :D :D

Редактирано от skofiild
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много яко сериалче - приятно и разтоварващо. Ън Хе е много сладка, както винаги и по мое мнение се справи чудесно с ролята си. :es: :es: :es: Феновете няма да останат разочаровани. Теглете смело! :panda-145: ОСТ- а също е много добър, всички песнички ми допаднаха :es:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах 1-ва серия и май не беше добрия избор на сериал след Witch Yoo Hee. Същата схема- богатата кучка и добрия самарянин, който я променя. Но нали съм си фен на романтичните комедии сигурно ще ми хареса, независимо колко клишета съдържа. Главния обаче хич не ми хваща окото, не ми е симпатичен нещо този актьор, чета тук мненията, че сте останали доволни от превъплъщението му в тази роля, така че продължавам със следващите епизоди, дано посвикна с него :unsure:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С него може да се свикне, но не и със мустачето му....

Иначе сериала е добър, има и хубавец :)

 

Стигнах до 5 епизод и свикване няма :wacko: Странното е, че в Secret garden не ми беше така антипатичен, но пък аз там и почти не го поглеждах, така се бях захласнала по Бини :blush:

За мустачето си права- голям дразнител и жалкото е, че ще е така до края :wacko: Повече ме е дразнел само мустака на главната в Дяволът зад теб :28558:

 

Продължавам с гледането, поне е забавно сериалчето, а и мацката е сладурка.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това е един от любимите ми сериали. Доста забавен, без излишни драми. Ън Хе е страшна актриса, такива физиономии и такова цупене на джуките само тя може да направи :D , а тоалетите и бяха страхотни( повечето от тях). Беша интересно да се види как характерът и се променя към добро, макар и на много тежка цена( трябваше сама да си изкарва прехраната :D )

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много приятно, леко и разтоварващо сериалче. Не бях виждала Ън Хе с тази прическа, поне да и бяха отрязали косата, а те до края на сериала я правеха изкуствено на изглежда по къса.

Тоалетите и ставаха, но някои бяха толкова изкелиферчени. Имаше и доста интимни сцени (по порейски критерий)- прегръдки, пошляпване по дупето, пък и още нещо.... :P

Хареса ми сериалчето, изгледах го най-вече заради Ън Хе и не съм разочарована.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тъкмо изгледах последната серия и мога да кажа че сериала много ми хареса. Ън Хье беше много сладка и си изигра ролята невероятно, постепенно превъплъщавайки се от дразнеща богата глезла в симпатична млада дама.

 

Бавно почва да се превръща в любимата ми корейска актриса а даже може и да и запомня името скоро :), до сега единственото име на корейски актьор което знаех беше Ха Джи Уон. Не мога да ги запомня тия техните имена и това си е въпреки че съм изгледал тонове техни филми. Сестрата на иконома също беше голяма сладурана докато адвоката ми беше анти през цялото време с изключение на самия край.

 

 

Имаше много запомнящи се сцени но любимият ми момент беше когато избягаха и живяха на брега на океана.

 

 

Сaундтрака също ми хареса, особено песента която самата Ън Хье изпълнява - Dash Girl

 

И понеже филма е корейски, до последната минута си нямах на идея как ще свърши и ме държа в неведение очаквайки всичко да се случи :).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Юн Санг Хьон е актьор, когото отначало може да не харесаш, но постепенно започваш да разбираш, че е много "огнен" мъж. Почти спираш да забелязваш външността му и започваш да виждаш само очите му :wub: . В Secret Garden не го харесах толкова, но в този вече нямаше накъде просто... Може да се каже, че той (макар и Ън Хе да си я харесвам много) придаде пикантност и живот на сериала. Ще ми се повече неща да бях гледала с него, но още сега ще се поразровя да намеря.

 

В началото драмата ми се струваше малко обикновена, без да блести с кой знае какво, но след няколко епизода (вече не си спомням колко, малко са :P) вече ме беше спечелил. И това е един от сериалите, в които любовта постепенно завладява сърцата на героите, а зрителят има удоволствието да види това. (В това отношение много си прилича с The Vineyard man - друг сериал с Ън Хе).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Mмм... приятно сериалче. Не е натоварващо с голяма и силна драма, нито пък с отличаващи се комедийни ситуации. Но определено е наслада да се види. Силна страна е, че липсват големите превземки от някои други продукции, както и безкрайното излъчване на вижте-ме-колко-съм-голям ( т.е. Те Юн-ши бързо осъзна ролята си в цялата история тъкмо когато започна да става досаден :D )

И сега ще коментирам малко някои детайли.

Интересно бе как на сцена с Йо Ъй Джу в близък кадър на лицето и..прелетя една муха! :D До сега не ми се бе случвало такава малка животинка да привлече вниманието ми от хубавото лице на актрисата. Ъй Джу-а бе много забавен образ. Всеки път, когато даваха кадър с нейно присъствие, си мислех как ако можех да избирам, бих искала да притежавам нейния силен и борбен характер и хубава и атрактивна външност.

Чонг Ил У е адски сладък - не отричам. Още от "Завръщането на Илжиме" ми допадна като актьор, но не мога да отрека, че там ми хареса повече отколкото тук.

Е, в началото на този филм бях адски заслепена, когато показаха кадъра му на коня... единствената ми мисъл бе колко сладък и мъжествен изглежда по едно и също време.

Очите му са един път, да не говорим за сладките физиономии.

Та, това, което не ми хареса е, че тъжните и ядосаните му физиономии много се препокриват и в крайна сметка докато страдаше за Хе На и се караше с Со Донг Чан излъчваше по-скоро ярост и.. лоши чувства. Откакто го видях да се качва по стълбите към представянето на колекцията на Су А ( не съм сигурна дали така и бе името ) разбрах, че с Ъй Джу накрая ще свършат заедно. И са адски сладка двойка с адски сладки усмивки и типичното цупене от страна на Ъй Джу :D

 

Хе На... Какво да кажа. Ън Хе ми е антипатична актриса - не я харесах в Гонг , нито в Кафе Принц. Но тук сякаш магически ми допадна - не блестеше с големи актьорски умения, но успя да ми се впише перфектно в ролята и антипатичните чувства прераснаха в маалко над безчувствени. Но не мога да не отбележа 2 факта - този кок го пусна 2 пъти ( айде, май бяха 3 ) пъти през целия път - в началото след банята докато бе с мокра коса и в края - в колата ии.. май на морето, ако не бъркам. Да не говорим, че на ухото с 2 дупки носеше голямата обеца на мястото за малката - може би такова е разбирането на корейците за носене на обеци?!

Особено когато асистент Со и каза да си пусне косата, защото така била по красива - и тя махна само фибата?!

 

Иии.. Сега за моя наслада ще споделя впечатления от Со Донг Чан... Чудя се с какво да започна. Способен актьор (Юн Санг Хьон) с атрактивна външност и силно излъчване. За мустака му - бе аз дори не му обърнах внимание, ако не бях прочела тук, че има, нямаше и да го забележа така; придава му още по - мъжествен и простоват вид. След "Тайната градина" ми бе трудно от звезда на първо място в музикалните класации да го смъкна до най-бедните слоеве на обществото. Привлякоха ме очите му - искрени и силни. Мисля, че успя да докаже уменията си.

 

Песента на Davichi - Hot stuff бе страхотен избор. Тази песен ми влезе под кожата ^^

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този сериал е доста недооценен според мен, свалих го на майтап без никакви очаквания като смятах само да прегледам няколко серии и най-вероятно да не се занимавам повече но той се оказа супер!!

 

От всички които съм изгледал този е единствения който все още е на диска ми (въпреки 23-те гигабайта от HD качеството но аз предпочитам да ги свалям такива въпреки големия размер). Все още от време на време си пускам някои сцени които са просто невероятни и много ми харесват. От това което съм гледал с Ън Хе това за мен е най добрата и роля като нейната Хе На е уникален персонаж в който просто се влюбих. Иконома също ми хареса ама той си ме кефеше още като Оска от "Тайната Градина". Мого сладка беше също и "сестрата"дето все защитаваше нейния "оппа" :).

 

Интересен факт - забелязал съм че жените рядко харесват женските персонажи но почти винаги се кефят на мъжките, докато при мъжете е обратното. Мненията за сериалите като цяло също се различават при двата пола.

 

Така че бих препоръчал този сериал с две ръце на мъж но не съм сигурен дали жена ще му се накефи толкова :) .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гледах го преди няколко месеца. Сюжета беше напълно познат, но филма си струваше! Главния беше уникален! Имаше я химията просто! asian.gif

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...