Jump to content

Recommended Posts

342Qs3tsCEQehSKf5Qo8lZMaopD.jpg

 

Angel Eyes

Страна: Южна Корея

Също така известен като:  엔젤아이즈

Период на излъчване: 5 април 2014 - 8 юни 2014

Време на излъчване: Събота - Неделя 21:45

Жанр: Мелодрама, Романс, Семеен

Канал: SBS

Епизоди: 20

Режисьор: Park Shin Woo

 

Участват:

Lee Sang Yoon като Park Dong Joo
Kang Ha Neul като младия Park Dong Joo
Koo Hye Sun като Yoon Soo Wan
Nam Ji Hyun като младата Yoon Soo Wan
Kim Ji Suk като Kang Ji Woon
Gong Hyung Jin като Ghi Woon Chan
Seung Ri (Big Bang) като Teddy Seo
Hyun Jyu Ni като Cha Min Soo
Jung Jin Young
Kim Yeo Jin
Lee Ha Yool

Shin Hye Sun

 

Резюме: Пак Донг Джу (Lee Sang Yoon) е хирург. В същото време Юн Су Уан (Koo Hye Sun) работи на спешния телефон 119. Тя е била сляпа като по-малка, но благодарение на трансплантация на роговица може да вижда отново. Влюбвайки се, двамата биват разделени заради тъжна семейна история. Въпреки това, те се срещат отново 12 години по-късно. Възможно ли е любовта пак да разцъфти?

 

 

С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ :subs:

С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ 2 :subs:

ОНЛАЙН С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ :subs:

С АНГЛИЙСКИ СУБТИТРИ + OST

С РУСКИ СУБТИТРИ

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

" ооо ...Готиния батко от "Наследниците"  " това беше първата ми реакция, като видях описанието. Сигурно ще следя сериала за да видя баткото как се справя. Само не мога да разбера какво толкова им харесва на тези корейци за толкова дълго време да ги разделят за да може накрая да се съберат.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Малеее, що трагедия наредиха само за два епизода :28558:

 

 

 

То не бяха майката и бащата, дето си умряха поначало, ами после и ослепялата девойка, убитата майка на лиричния герой, пък за капак и болното сестриче... А мацката се прояви като доста неприятно същество в началото, не знам оня защо толкова хлътна по нея. Ега ти грубостта, ега ти истеричните реакции. Не виждам защо трябва да обиждаш в лицето някого, който на два пъти ти е помогнал съвсем безкористно. Това, че си с ограничени възможности, не ти дава правото да се държиш като гъз с хората.

 

Издразни ме и редовния сюжетен номер с "иии, разделиха ги страховити обстоятелства през девет планини в десета, но след сто години пак се срещат"... Аман вече от тия дивотии:) Човек ще си каже, че междучовешките отношения сами по себе си са скучни, та трябва половината народ да измре, а другата половина да се разбяга по света.

 

 

 

Стабилно прекалиха с мелодрамата, отдавна не бях гледала нищо корейско (май съм изгубила тренинг) и ми се изсипаха като студен душ тия драматични клишета:) Ще му дам шанс де, да видим какво ще стане. :dunno:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съгласна с kcekce, почти не оставиха клише за после- как успяха да ги набутат в два епизода -не е за вярване, но не се съмнявам в тях,ще извадят още- колкото повече, толкова повече. :896767: 

Сега ,като се почне, тя не го знае как изглежда , а той я наблюдава, тя се чувствува предадена от изчезването му - нали бащата е скрил писмото(а), че и телефона.) После ,пък аха да се оправи, ще се разбере ,че докторът и е баща  и съмнения за смъртта,заради донорствотоКато спре да се съмнява той, ще почне тя.И така, иди си -ела си ,до последните 5 минути с хепи енда. Е, за разкош едно неизвестно- кой караше колата при ПТП-то

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мдааааааааа, това вече сме го гледали. :mad: Лавандула даде кратко описание на съдържанието на сериала, остана да видим колко точно ще е "хепи" ендът. Едно време бяха питали Тарантино дали е съгласен да режисира една серия от "Спасители на плажа". Той отговорил, че е съгласен, ако му позволят да убие половината главни герои. :282: Това, според мен, е добър подход за корейските сериали. Очевидно сегашните сценарни схеми вече са толкова изтъркани, че само дразнят публиката (поне некорейската), а нови не могат или не искат да измислят. Макар че, ако този род сериали на някой може да му  изглежда тъп и клиширан, то ако погледне някоя от всекидневните половинчасови помии, бълвани непрестанно по всички канали, ще се убеди че  при стандартните 16-20 серии нещата не са чак толкова лоши. Половинчасовите помии са върхът на малоумието и идиотизма като сценарий и режисура и могат да подтикнат към мрачни мисли и фатални действия и най-здравомислещия и устойчив психически човек.

Редактирано от dido100
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Mисля, че няма да открия топлата вода като кажа, че всичко вече е измислено и заснето отдавна. Не виждам как можем да се надяваме на изненада от корейска мелодрама и всякакви очаквания за липса на клишета са нелогични. Е, ако вкарат извънземни и роботи в историята, а може и някое зомби, то тогава няма да е клиширано и ще има изненади.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Oldboy, всичко вече е заснето отдавна, да. Но за мен "изненада" ще е да видя добре изградени образи, дълбоко психологическо развитие на тези герои и въздействащо заснемане на тези тъй обикновени неща. Което се е случвало и в доста добри корейски филми.

 

А в момента имам чувството, че следващите режисьори и сценаристи вместо да направят нещо ПАК стойностно и затрогващо се стараят да ударят всичките "доказано работещи" клишета на квадрат и на кубик, с идеята, че зрителите са претръпнали:) Ако през 90-те беше достатъчно един близък на главния герой да умре, то сега в корейските мелодрами избиват на месо, каквото видят, само за да започнат историята :28558: Малко е плачевно положението...

 

И отдавна съм си направила равносметката, че похватът "Ей с`я ще се срещнат пак 6-7-8 години по-късно" е запазена марка на безидейните сценаристи. Идейните сценаристи могат да ти покажат интересно какво изпитва човек и как се променя само за една седмица.

 

Лавандула - евала за резюмето :beer:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много си крайна, а са минали едва два епизода. Не знам, на мен ми харесва и ще го гледам, ей така. Това че мненията са 90% отрицателни, ме кара още повече да искам да го гледам. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Радвам се, че негативизмът ми те зарибява. С две ръце "за" съм хората да гледат повече азиатски продукции. Но тенденциите за развитие на корейските драми все така клонят към сълзливо зле...

 

EDIT: Аре малко позитивизъм - след 3 и 4 еп. мога да кажа, че за пръв път актрисата в главната роля (порасналата) ме кефи като образ :) Все ме дразнеше в предни продукции, даже ми отне 10-15 минути да я позная. Сценаристът обаче все така пее стари градски песни по стария начин...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

До 4-ти изгледан /излязъл епизод съм доволна. Дори да знам, че трагедията е в кърпа вързана  :28558: за финал пак ще си го изгледам с кеф. Ако успеят да извъртят нещата и да направят една "немалоумна" история, след 8-ми епизод, ще бъда още по-доволна.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Във Viki гледам че май са излезли всички епизоди, някой може ли да ме светне дали е истина.И ако е така бих помолил душичките които се трудят над превода да ни зарадват колкото може по-скоро с превода на всичките 20 епизода (без да ви притискам) и благодаря Ви за труда!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Класика в жанра, за любителите на мелодрамата-  от- до, по канона, съчетано  с добра актьорска игра, без дървеняци айдъли.Така, че, макар да не е нищо впечатляващо, като сценарий, поне, актьори има.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами не мога да кажа силна дума колко точно зле е, но общо взето зорлем го догледах:) То май причината за това не е, че самият сериал е лош, ами че "неочакваните обрати" в сценария за хората, погледали повечко такива продукции, са твърде очаквани още от самото начало. Някъде към средата, когато тръпката от първоначалния романс и удоволствието от възраждането му отстъпят място на "драматичните събития", остава само скуката и тегавото очакване "кога най-сетне ще стигнат до това, което от 3 епизода знам, че ще се случи"...

 

Няма да давам оценка "от 10", че ще взема да засегна нечие искрено възхищение:)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

При мен нещата не се получиха, спрях на 10-ти и точка. Какво пък толкова ще мъчат още 10 епизода, нямам време за губене  :896767: та затова приемам, че има някакъв хепи енд.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като чета резюмето малко ми напомня на Sad Love Story. Харесвам такива драми, но тази струва ли си да се гледа. Виждам, че отзивите тук не са много добри. Вече излезе превода на целия сериал и се чудя дали да го тегля.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Класика в жанра, за любителите на мелодрамата-  от- до, по канона, съчетано  с добра актьорска игра, без дървеняци айдъли.Така, че, макар да не е нищо впечатляващо, като сценарий, поне, актьори има.

lenida Гледай го мисля че няма да съжаляваш
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...