Jump to content

ZERO: Black Blood (2014)


Recommended Posts

spacer.png

 

ZERO ~ BLACK BLOOD ~

Държава: Япония:

Излъчване: 05 Март 2014 до 07 Март 3014

Епизоди: 6 по 30 минути

Сценарист: Кобаяши Ясуко

Режисьор: Канеда Рю

Опенинг: JAM Project - ZERO -BLACK BLOOD-

Ендинг: DUSTZScene Number Zero

 

Резюме: ZERO: Black Blood е спин-офф поредица на Гаро. Сузумура Рей, който играеше второстепенна роля в Гаро, сега е в главна роля. Минисериалът проследява разследването на Рей на ангелския хорър Ринг, който е създал комуна, в която хоръри и хора живеят заедно.

 

Участват:

Фуджита Рей като Сузумура Рей

Ририа като Юна

Такеши Наоки като Каин

Номото Кариа като Ио

Тейн А. Камус като Ринг

Гуадалканал Така като Бакура

 

Лично мнение: Не дочаках превода на останалите два епизода, а го изгледах, последните два без субки, ама неможах да изтрая повече. :) Радвам се, че направиха нещо със Рей, че в първия сезон на Гаро почти не го даваха. 

 

 

Рей работи сам, но тук трябваше да се обедини с Юна и Каин заради Ринг, който е убил бащата на Юна и сега тя търси отмъщение. Ринг е създал комуна, в която хоръри и хора живеят заедно това е неговата мечта. Но може ли вълкът и овцата да живеят заедно. Все някога вълкът ще изяде овцата. Хареса ми много ударно начало с битка. А Юна как се биеше с Рей в първа серия. :896767: Рей и Каин толкова различни характери са. Рей си обича сладичко даже аз дето обичам да си похапвам получих диабет докато го гледах как си слага захар в напитката. Каин пък обожава алкохола. Ию е мистериозна жена, която има ангелски глас. Няколко пъти Ринг спомена, че без нея мечтата му е нямало да се сбъдне. В трета серия се оказа, че тя е майката на Юна, която са смятали за мъртва. :swoon: Аз съм доволна щото в края на четвърта серия Рей си тренираше полугол, та имах възможност макар и само за минутка да се насладя на полуголото му потно тяло *hot*  :D

От останалите две серии не разбрах нищо щото ги гледах без субтитри. Има и спешъл, но той общо взето разказва за живота на Рей защото имаше сцени от първи сезон, също така няколко кадъра как е заснет Зеро и в края тримата главни бяха седнали и си говореха нещо. Надявам се и него да преведат. И за последно- и опенинга, и ендинга са много яки. :xaxa:

 

Сваляне с вградени английски субтитри:

 

Свали

 

Епизод 01-02

 

Епизод 03-04

 

Епизод 05-06

 

Тв Нихон

 

Свали с български субтитри

 

Онлайн с български субтитри :subs:

 

 

 

 

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Поздравления за темата! Справила си се чудесно!

Знаех си, че първа ще го изгледаш. Аз залитнах в друга посока, но Рей ще бъде видян, още преди появата на новите серии, надявам се.

Нямам търпение да излезе новата песен на DUSTZ!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Браво за темичката! Аз, уж, като най-големия фен на поредицата, и също на Рей Фуджита (навремето му пишех в блога, даже май ми беше отговорил веднъж-дваж XD) се очакваше, че трябва да съм го изяла с парцалите вече, ама не.. нещо не мога да се престраша да го гледам. Отделно, че в момента съм на английска и американска вълна, ама и японците ме разочароват тотално с избора си на предавания, които правят.. абсолютна липса на всякакви идеи вече, и циклене на едно и също нещо отново и отново.

 

Също така, с познати токуфенове, от един форум, с които си говорим, казват, че е най-скучното нещо от поредицата.. и съвсем ме отказаха да го гледам скоро ;/

 

 

 

PS: Мисля, че си объркала актрисата за Юна, не е Йошикава Ририа, а Баба Ририа, известна най-вече като Ририа. Нея я гледах в новия сентай, за епизодите в които видях, си беше абсолютна скука, дано тук да е различно. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за забележката за актрисата. Оправих я. Честно да си кажа на някои места я пишеха само Ририа, на други Йошикава та се чудех кое да пиша.

И още една хубава новина за нас Гаро феновете- видях в Уикипедия, че анимето на Гаро вече си има име Garo: Honō no Kokuin (The Carved Seal of Flames) и ще бъде продуцирано от студио Маппа. Ето малко инфо. В Тв Нихон Уики гледам че са сложили актьорите за четвъртия сезон и малко по детайлна информация, но все оше няма дата.

Укио-чан очаквам темичка за четвърти сезон. :D Но пък ако не ти се занимава драсни едно съобщенийце и ще я направя. ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ей, най-сетне изгледах втора серия. Доста по-добра от първа иии Рей започна да говори на френски... Можеше цяла песен да ни изпее.

Свалих парчето на DUSTZ - Scene Number Zero.

 

 

П.П. Бавна съм, но райдъри, Зеро, Гаро. Трудна работа. Само Джун Шисон и компания не съм подхванала (а така ми се иска да гледам Джин Хирамаки, който се справи блестящо в шестия каст на Сейгаку като Оиший семпай). Гайм определено става много интересен.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вече почти ви настигам. Изгледах го. Много добре развиха цялата история нататък. Имаше страхотно гостуване в лицето на Хассей Такано (не бях го виждала от втория сезон на Гаро, където имаше също участие в 1 серия). За два епизода, доволна бях.

Усетих бледи препратки към третия Гаро с отвлечената майка и използването й за целите на хорърите, но страшно ми допадна тази песен, която пееха двете с Юна. Дори на неразбираемия език, звучеше хипнозитиращо.

Хубаво се сетиха да направят и серии, в които да се съсредоточат върху Зеро. Видях и спешъла, в който имаше сцени от мейкинга. Уоу! Такеши Наоки колко различно е изглеждал на кастинга! Съсипали са му косата за целите на сериите.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Otanjoubi omedetou, Ray-Zero!


https://www.youtube.com/watch?v=mGAF95WQ4Yo


 


Сериите не са добавени в каталога


Редактирано от bealonenomore
Вече е сложен линк в каталога.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

О, Рейчо рожден ден имал. Да му е честит. Много ми е залипсвал макар да го гледах съвсем наскоро във Kamen Rider 555, въпреки че там играеше злодей и ролята му беше малка. Умирах да се хиля с погледа му и всеки път като казваше "Забавно ли е?".

Много искам да направят още един сезон на Зеро. Рей определено ми липсва. :)

 

П.П. Укио-чан имаш правописна грешка. Писала си omederou вместо omedetou.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Догодина се очаква нов проект по темата. Както изглежда, Рей ще се завърне на малкия екран, след като в последно време се подвизава основно на сцената.

tumblr_o7huuzoYRk1tvq8iko1_500.jpg

tumblr_o3n23gyNOc1ucuwvbo1_500.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добавила съм линк за онлайн гледане с български субтитри в първия пост. Втори сезон на Зеро се превежда в момента. Да се очаква и той. :D

Мисля че ми трябва нов сезон на Зеро. Много ми е залипсвал (нищо, че пак го гледам, заради превеждането). И 100 серии да гледам само със Зеро, пак няма да ми омръзне. :wub:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ками, страхотна си! Вторият не съм го гледала. Направо го позабравих.

Той Рейчо сега си играе в театъра, но виждам, че някакъв нов музикален проект има с групата. Наскоро беше рожденик. Да е жив и здрав!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Специално за Ками - календарът на Рей за 2022 година.

Връзката към клипчето с отделните месеци.

От миналата година Рей играе в стейджа Банана фиш.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...