Jump to content

Recommended Posts

Беше ми любопитно да изгледам сериала с един от най-високите рейтинги, да видя какво му харесват толкова! Да си кажа често Бини ми харесва повече преди от сега. Много е отслабнал напоследък, а и сега с тази казарма... Филма има добри заложени идеи, като цяло ми хареса, Ким Сун А не ми е една от най-симпатичните, но пък играе много добре, спор няма. Напоследък изгледах няколко филма с нея, та накрая ще вземе да ми хареса :) Много се смях на моменти, имаше много забавни ситуаций

особено в кенефа с тоалетната хартия, хареса ми и това с кръвните групи, хаха :) Накрая с презервативите беше яко.

Диалозите между двамата много ме радваха! ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Наистина колко бой изяде-то не бе майка му,не бе мацето-нямам думи.Доста свежо , доста забавно - нямаше много драма.Горещо го препоръчвам.Няма да забравя скоро момента,в който

взе да души плюшеното прасенце до кофата с боклук

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мда този сериал е супер все пак - Хю Бин=гаранция за качество! B) Хуморът е много свеж и добре направен мога да кажа, че докато го гледах наистина се забавлявах. Може би краят трябваше да го подоизпипат ама на фона на всичко останало си е бял кахър.

 

най вече ми беше смешно като се разправяше с прасенцето и го хокаше, дори си викаше сам на себе си oppa от негово име :lol:

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това беше "най-сладкият" сериал който съм гледал. Ще го запомня с това, че дори и на драматичните моменти, които не са много, можеш да се посмееш - е не на всички. :) Като гледах мацката как си похапва Тарт-татин и още 70 вида десерти, направо й завидях. Това е сигурно най-вкусният френски десерт, който съм опитвал някога. Силно впечатление ми направиха особено силните женски образи на фона на по-слабите мъжки, особено майките. Леле какви аджуми само... Съсипаха ги от бой. :) И много сцени имаше във WC-то, корема ме болеше от смях. И накрая съвсем не разбрах нищо, така се обърках с всичките тези сънища, че не знам кое е реално и кое не. Освен това, че му свири на пиано. :)

Не мислех, че след Тайната градина ще гледам нещо на което да му се изкефя и смея толкова, даже останах с впечатлението, че тук се смях повече. Уникален филм, гледайте не е за пропускане.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Един от най-свежите сериали, които съм гледала.

Много ме радваха актьорите, особено главните.

Ценното, което си отнесох от филма, е

 

че главната героиня беше тотален "пич" - човек, ходещ по земята, същевременно мечтаещ, същевременно държащ се супер адекватно в тежки ситуации, човек обичащ.

Ама много се биха бее - такива побои не бях гледала досега в подобно количество.

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А мен главната героиня много ме дразнеше. Сериалът не е лош, ама заради нея няма да го гледам 2 път.

И аз въобще не останах очарована от Ким Сам Сун, а самата история е една от най- неубедителните, които съм гледала.Сори :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Търся да сваля песента "Ah Reum da Oon Sa Ram" в изпълнение на Ким Сун А на пианото от самия сериал. Не я чувам тази версия в OST, на които попадам. Ако някой знае и помогне, предвалително :thanks:

Аз намерих това, не знам дали за него става въпрос

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

laugh.giflaugh.gifОчарователен сериал. На 7 ми епизод съм и съм изцяло пленен от чара на Сам Сун -чето smile.gif Актрисата е невероятна smile.gif Хъон Бин отново ме радва адски много,както в "тайната градина" . Е тия двамцата ми стигат за да се наслаждавам адски много на сериала. Почна с ударна доза смях,сега малко по малко почват да стават и някой по сериозни любовни мъки и нещица,но хумора се запазва все така свеж и хубав. А за втория епизод,смело казвам,че е най-великият,който съм гледал някога. Чак стомаха ме боля от хилене smile.gif Хайде продължавам сладкото пътешествие smile.gif

 

Изгледан :) Прекрасен сериал. Много смях,малко сълзи и едно прекрасно вътрешно чувство. Всичко,всичко в този сериал ми хареса. Само да кажа,че бях докаран до неистов смях ,когато си направиха домашно караоке в 14-ят епизод biggrin.gif

Редактирано от mi6lence
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Свежо сериалче с много интересни моменти,изгледах го само заради Бини ,след Тайната градина сам му почитателка,с тия трапчинки е уникален,направо ти иде да го схрускаш:PИначе като като ценарий много неубедително ми изглеждаше,чара на Сам Сун-чето някак си не беше много точен(поне за мен).Започвам да си мисля че корейците изразяват любовта си чрез бой ,толкоз бой изяде Бини че чак ми дожаля.Комичния момент и диалог лично за мен си остава сцената в WS-то :DСериалчето е добро за разпускане,самото участие на Бини е гарант за добро настроение:DБлагодарности за суб. и на всички работили върху сериалчето:D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериалът е истинско бижу. Стоя на компа близо половин година преди да се надъхам да го гледам и наистина голям пропуск, че не го направих по-рано. Очарователен и откъм сюжет и откъм актьорска игра. Ким Су-ната страшно щурава, напълни ми душата. За Бини и Даниел Хени какво мога да кажа, освен красота,чар,харизма отвсякъде. Със сигурност сериалът е от тези, които ще повторя поне още веднъж. Изцяло си е заслужил високия до тавана рейтинг. Оценка 10/10, не мисля че ще има разочаровани. Горещо препоръчвам!!! :yes: :yes: :yes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:yes: и аз го изгледах :) препоръчвам го, наистина е добро сериалче! Хьон Бин, съм го гледала само в "Снежната кралица" и " Тайната градина", там беше перфектен, тук също! :yes:

 

п.п. Може ли да препоръчате добра комедия?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Класика! :D Невероятен сериал! В топ 3 ми е.

Само колко пъти съм го гледала.....вече съм им изгубила бройката и всеки път се разбивам от смях. :lol:

Всичко ми хареса в него - историята, действието, героите, малкото драма и многото смях.^^

Както и невероятната музика! Оst-то е много добро, все пак това е Алекс. Още си слушам She is и Be my love.

Сериалчето е страшно забавно, емоционално, динамично, драматично, комично....с една дума - вълшебно!

Бини, както винаги е перфектен! Това беше първия сериал, който изгледах с него и тотално ме плени.

Май няма нужда да обяснявам колко добре се справи тук, а и по принцип. Няма равен!

Колко бой изяде...не е истина. Не знам как оцеля. :lol: А майка му какво страшилище беше.

Ким Сам Сун беше голяма сладурана! Много земна, забвана, луда, опасна мацка. И тя раздаваше добри шамари.^^

Да не забравяме и Даниел, макар и с второстепенна роля, но наистина страхотен!

И сестрана на Сам Сун беше опасна. Готвачът в чудо се видя и той. :rofl:

Толкова много комични моменти, които направо те разплакват от смях...

Както вече казах класика! Сериалчето си е балсам за душата. Задължителен за гледане. 10/10 :es:

 

Моментите, които са ме разплаквали от смях са много, но ето някои от тях:

Още от самото начало: Как му заби тортата в лицето.^^ И как се гонеха...;

Когато Бини отиде да я измъква от срещата и я питаше защо пие кафе, нали чакат бебе?! ;

И майка му била съгласна за тяхната връзка. Как се спогледаха всички.:282:

Когато прасенцето му говореше...^^ Счупих се от смях! А за него си беше истински кошмар.; :rofl:

Сцената и въобще цялата ситуация в WC-то.;

Когато се появи с фенерче в киното. :lol:

И още много други моменти...Въобще цялия сериал е невероятен!

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много добро сералче.... заслужава си . И въпреки , че съм влюбена в Хьон Бин , този Даниел нз си какъв , който играе Хенри е шоколадова бисквитка с бонбони отгоре !!! Само да го схрускаш. Много приятно за гледане - Много !!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз не знам защо ЧАК СЕГА га го изгледах този сериал :)

Ким Сан Сун с цапната уста и този "глас като на болна котка" /по описанието на свекърещицата/ ми допадна изключително много - сега се опитвам да съскам така в къщи.

Наистина е важно да бъдеш откровен - винаги

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Невероятен сериал !!! Единственият, на който съм се смяла с глас и забавлявала от сърце! Който го е пропуснал да бърза да поправи това, не мисля че тук ще има негативни мнения.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В тълковния речник на Драмаландия срещу понятията "еманципация, еманципирана жена" стои определението: "богата жена със завиден социален статус, която е абсолютна кучка, и поради ампутираната си съвест - тотално неспособна на емпатия". Най-голямото достойнство на Сам Сун е, че тя постига своята "независмост" без да отговаря на гореизброените стереотипи, затова и драмата е такъв революционен успех. Тя беше една обикновена жена, която се бореше достойно, за да защити чувствата и честта си, без да прегазва като валяк всичко по пътя си. Не беше и стандартната овчедушна и наивна героиня, с мнение за себе си, че струва точно 2 стотинки; способна на 100%-ово себеотрицание и жертвоготовност. Сюжетът наистина беше много балансиран и ми хареса колко правдоподобно бе изграден героя на Хюн Бин. Двамата са двойка без аналог и беше страхотно удоволствие да проследя на екран развитието в отношенията им.

 

Относно другата двойка на финала: Даниел Хени ми е рядко неприятен, ръбат и нереално "пластмосов", играта му горе-долу и тя "блести" със същите "достойнства". Добре че героят му беше един такъв "излишен" за историята, можеше спокойно да минем и без него.

Бившата сама си нацеди пачите яйца и не знам какво очакваше да се случи, когато се върна. Излишно си беше утежнила и без това нелеката ситуация с такова заминаване. Да не говорим с какъв акъл си беше помъкнала и "багажа" с нея при положение, че явно имаше намерение да се връща при гаджето си. Това ако не е жестоко, да разкарва така човека...не знам?! Приказките й бяха тип: "Дойдох (ни в клин, ни в ръкав), за да ти кажа, че съм добре (въпреки че ти никога не си знаел, че всъщност съм била зле някога). Съзнателно те заблудих и държах в невидение, но вече съм тук (за да ти вменя вина и отговорност), защото го направих заради теб. Искам да ти пожелая да бъдеш щастлив (ама все пак не мислиш ли, че най-малкото, което ми дължиш при това положение, е да се върнеш при мен от съжаление)." Вътрешната непоследователност в поведението й ме издразни толкова, че хич не можах да й симпатизирам и съчувствам.

 

Сетих се за драмичката покрай I do, I do. Препоръчвам я на тези, който не са я гледали, но ще следят новата драма на Ким Сун А. :up: И на всички други, де... :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хммм... да призная, сериала ме остави със смесени чувства. Трябва да си изкоментирам сцените, няма как ;) .

В началото доста ми приличаше на 'My Girl' като идея; устатата мацка, богатия наследник, договора за пари, драматичната история с бившата, която го наранила жестоко...Направо същото ми изглеждаше, чак ме издразни. Но постепенно ме потопи в собствената си история. За мен да гледам Бини е уникална форма на мега-висше естетическо наслаждение :P . Разбива ме просто, толкова е съвършен и убийствено чаровен. Както каза майката на Сам Сун: 'Откъде дъщеря ми е намерила тази прелест??' :P:blink: Та главно заради него ми хареса сериала. Иначе си мислех доста често, че е адски нереално - какви са шансовете такъв като него да тръгне с повлекана като нея (sorry!). Не че няма и в живота такива двойки де...страхотни мъже с доста грозни жени; даже са бая много. Но в този случай ми изглеждаше доста малко вероятно, не знам защо.

A мацката въобще не беше дебела според мен, съвсем нормално изглеждащо момиче, много сладка и даже имаше страхотни крака. Но тия размъкнати парцали и торбести тениски, в които я обличаха, я караха да изглежда като абсолютен мърляч. Абе, бяха се постарали много да я загрозят. А, като характер, много ми хареса как си държеше на своето и не му прощаваше простотиите. Само така!! С безумната екскурзия до Щатите, например - егаси задника, извинявайте! Много добре се държеше тя като се върна той. 'Къв си ти бе?? Не те познавам, я марш! :P Браво, мацка.

Но култовата сцена беше с пианото и целувката, разбира се. Оххх, майкооооо...що инфаркти получих. :rofl: Само за нея си струва да изгледаш целия сериал. :yes:

Но и американо-корееца беше убийствен, според мен. Мнооого секси. Но от двамата определено Бини държи първенството, много по-фини и красиви черти има, и най-вече уникален чар.

А и дъртия готвач си го биваше! Със сестрата бяха голяма двойка, страшно забавни.

Та така, като цяло имам много смесени чувства към сериала. Хем страхотни образи имаше в него, хем май ми беше малко блудкав. Но, заради Бини си заслужава и повторно да се види :yes: .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Как може толкова време да го отлагам тоя сериал.Това е първия сериал ,в който за мен нямаше и една скучна минута.През цялото време бях в историята и го изгледах на един дъх. НЕВЕРОЯТНА игра на актьорите ,страхотното удоволствие наречено Бини ,играта на думи в диалозите...абе определено ми е вече в Топ 3. Историята с прасето ,изпълнението в караоке бара...определено ще се гледа втори път и дори знам ,че тогава удоволствието ще е още по-голямо...всички знаете защо е така. :) Все пак ,въпреки ,че беше много забавно ,в много моменти те кара да се замислиш над въпросите ,които си задават главните герои.

Горещо го препоръчвам на хората ,които обичат да се забавляват и умеят да се наслаждават на красивите и ценни моменти. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ааах току що го изгледах.Направо ми подейства като десерт(като се има на предвид,че го изгледах след сестрите).Леле страхотен точно по мой вкус.Всеки си държеше на мнението и желанието.А Бини ех Бини да го схрускаш

.Много ми хареса филма и мацката толкова яка,ми беше много близка и аз като нея искам да отслабна и съм любител сладкар.Скоро не бях се забавлявала така истенски. :D :D .Толкова много му отива на Бини да играе комични роли.Главната я гледах за първи път,но определено ми допадна.Даже ми се искаше да има още 1-2 серии.Много бяха сладки ,ама колко бой изяде момчето чак ме беше жал и не разбрах само защо му беше да бие американчето :rolleyes:

Благодаря на преводачите за приятното изживяване.С най-голямо удоволствие бих го изгледала отново.Струва си да се изгледа.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...