Jump to content

Recommended Posts

Точно Маскарад е много готин филм. Внимавай откъде го сваляш, че на места беше качен друг релийз и субтитрите на mackova не съвпадаха. По-късно ги синхронизирахме и към него, но вече нямам идея къде как беше качен, та преди да гледаш първо прецъкай насам натам да видиш дали не се разминава текста.

 

Иначе какво ще гледам сега ли? Ами то никога не е само едно. От една страна е гот да зяпаш различни неща, но от друга е хубаво да захванеш една история и да си я завършиш, че да не забравяш кой за кво се бореше във всеки сериал. Обаче, такова нещо не ми се е случвало, за съжаление... :(

 

Тоя следобед ще проследя обърканите чувства, емоциите и високомерното поведение на Ма Ин Так от Can Love Become Money (2012), както и ще се нервирам на визията на главната актриса - едно, че я обличат кофти, второ изглежда доста стара, в смисъл, че играе 20-25 годишна, а изглежда на 45-50 по мои наблюдения и хич не я намирам за красива, нито пък другия персонаж - актрисата, която също не ми допада като визия... Но поне случките между тях са весели и не натоварват.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Буквално зарязвам всичко : задължения, хора, книги и докато не си изгледам сериалчето няма да мирясам. Много, много добър криминален трилър, с тънко малко цинично чувство за хумор и великолепни актьори

http://www.youtube.com/watch?v=TXwCoNwBSkQ

 

 

 

 

 

Еми режисьор японец :). Сериала е силен, но в един момент нататък твърде тягостно ми стана. Ако сте гледали 8 милиметра с Никълъс Кейдж ще разберете за какво говоря. Хубав филм, провокиращ, говорещ за неща за който всички обичаме да си затваряме очите, тягостен с „позитивен “ край, макар че както и да завърши цялата помия не може да се заличи.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма да е сега, но утре :) ще е Цар Плъх. С чиста съвест и ясно съзнание дърпам в момента филм от 1965 - май си търся повод да захвана книгата отново :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След невероятно топлия„ Като баща и син “ на Кореда  при острата необходимост от информационно затъмнение реших да не рискувам и да заложа на сигурното с Гордост и предразсъдъци, но без да искам попаднах на сериала от 1980 г и ще си го пусна, не знам до колко и колко ще го издържа преди да се прехвърля на моята си класика от 95 г. , но това ще зяпам сега :)

 

 3:25 толкова със старата версия. Колин Фърт и Дженифър Или

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кев, и аз така. В един период на безумно желание за нещо хубаво и с хубав край, изгледах вся и всьо

 на Остин. / чела съм нещата по-рано/ Ами Колин Фърт, и това е.

Той е Дарси. И никой друг.

 Кийра Найтли е перфектна, но станалото... Колин е висока топка. И като цяло, в новата версия, актьорският състав е до небето.

Ама пусто. Видяно първо, обикнато първо.

С  "Ема",  и там така." Разум и чувства", май само последната версия видях.

Гледай това: "Север и Юг", по романа на Елизабет Гаскел.  Пак поредица на ВВС, по романа й.

Почти същия период, същите драми, много-много хубаво.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Закъсам ли с японското ще прибягам до ББС, ако не си бях дала книгата щях към нея да посегна, ама я пласирах заедно с Кръстника на едно девойче...... Добре де, едно че си ми е първата любов този сериал, Колин и Дженифър, но не ми понесе старата му версия заради диалога. Едва преглъщам разминаването и липсите (а те са дяволски малко) във версията от 95 и толкова изкуствен, преплетен от различни моменти диалог и една , дребна ,злорада Елизабет - не можах. Хайде стига реклама на сериала, Дарси, Елизабет и книгата :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Иска ми се повторно да си изгледам една корейска черна комедия, която страшно много ме изкефи и се смях до припадък, но пусто да остане като не мога да си спомня как се казваше..... Само това се сещам, че беше квалифициран филма като ЧЕРНА  комедия и такъв си беше, сигурна съм, че на мнозина веднага ще им просветне лампичка, защото знам, че и на други бе любим филма. Ако ви дойде нещо на ум, пишете.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами спомням си, че действието се развиваше в някаква къща и жена посрещаше гости за някакъв празник, ама Коледа ли беше, рожден ден ли беше, май второто....хъъмммм :slap:  и идваха гости и в тарапаната стана убийство на някакъв мъж :)  То беше криене в някакви гардероби и нелепи ситуации и хем не искаш да се смееш, пък хем се пукаш от смях.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Време за реклама :) Най-много до пет минути ще си пусна Генезис, че да си излекувам разочарованието за неоткритият филм :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Време за реклама :) Най-много до пет минути ще си пусна Генезис, че да си излекувам разочарованието за неоткритият филм :)

 

Обожавам, обожавам, обожавам този филм и музиката му! 

 

Имала съм сън, в който сънувам, че се събуждам /но продължавам да спя/ Изживяването беше невероятно!  :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...