Jump to content

Recommended Posts

[imgleft]http://img706.imageshack.us/img706/875/xman.jpg[/imgleft]

За какво става дума в шоуто

Участниците в шоуто - звезди от музикалния и филмовия шоубизнес, се разделят на два отбора, чиито капитани са Kang Ho Dong и Lee Hyuk Jaek. Всички минават през един телефон, по който говорят с режисьора на предаването. Той избира произволно един от тях и му съобщава по телефона, че е "къртица" или Х-man. Никой от останалите участници или водещи не знаят какъв е изборът на режисьора. След което двата отбора се изправят един срещу друг в серия от игри. Задачата на Х-man е да провали своя отбор или да предизвика ситуации, в които неговия отбор да загуби, но без да предизвиква подозрения или да бъде разкрит. Само тогава мисията му би била успешна.

 

Още информация

Игрите в шоуто предизвикват невероятно голям интерес и стават много популярни със смешните ситуации, в които изпадат известните звезди. Най-популярна сред тях е "Of course", която изправя двама души един срещу друг, които трябва да отговарят на въпроса на противника, независимо какъв е той, с "Of course"/разбира се/, след което веднага да измислят свой въпрос, иначе губят играта. Целта е да предизвикаш другия да признае, потвърди или разкрие нещо, което в реалния живот никога не би направил. Звездите изпадат в много смешни, глупави и дори абсурди ситуации при този сегмент - жените например биват питани от мъжете с въпроси от рода на "Харесваш ли ме", "Хубав ли съм?"...

Участиници са били прекалено много звезди, за да бъдат изброени всичките. ;)

Водещ на шоуто е най-популярният комик в момента в Корея Yoo Jae Suk.

Предаването се излъчва от 2004 година за период от 2 години, след което е спряно и се появява наследникът му - Х-man 2.

ТУК може да разберете в отделните епизоди кои звезди вземат участие.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Шоуто е невероятно - не можеш да спреш да се смееш и винаги ти е интересно!

Да наистина водещите са върха!

За звездите в епизодите - можеш да ги потърсиш тук!

http://www.bloggang.com/viewdiary.php?id=jaoni&month=01-2008&date=21&group=7&gblog=3

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Предаването е невероятно забавно, макар че някои игри ми идват малко нанагорнище. Но от корейците може да се очаква абсолютно всичко. Обаче се натъкнах на проблем. На епизод 68 излиза описанието за 67. За съжаление в Soompi е същата работа. Та, дали може някой да помогне в издирването?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах вече 5 епизода и си умрях от смях Много са забавни. И много гот, че ги има и в youtube, та мога и в офиса да пусня, ако нямам какво да правя. Само да не се зачудят колегите на какво се смея ))

 

Edit:Много се зарибих по това шоу Жалко само, че много малко серии са с пълен превод - не само на това, което се говори, но и на надписите и коментарите, които пускат, те са адски смешни

 

Вчера с приятеля ми срещнахме група корейци до Халите в София. Той играе Старкрафт и много искаше да ги заговорим. Първо попита един възрастен мъж, а след това и едно младо момче - дали са от Южна Корея и след като и двамата потвърдиха, ги попита дали знаят Старкрафт. Реакцията и на двамата беше интересна - дядото каза, че знае, но си тръгна и само ни махна за чао, а момчето се стресна и каза, че не знае за какво говорим (въпреки че по реакцията му беше ясно, че е чувал за старкрафт) и също си тръгна хахахаа И двамата не ни обърнаха много внимание - докато говореха с нас дядото снимаше трамваите, а момчето слушаше гида им да разказва за минералните чешми и двамата нямаха търпение да спрем да им говорим

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Новата ми страст. За съжаление това само в тубата го гледам, а много ми се иска да го гледам с англ. субки (в смисъл всички епизоди) и с добро качество.

Толкова смях, такова зареждане. Тия хора са уникални. Никога не съм предполагала, че такъв тип предаване ще ми допадне, но е факт. Не, дори не мога да си представя нашите "звезди" в подобни ситуации и въобще в такъв вид шоу, много ги тресе звездоманията нещо.

Водещия е същия от тима на RM, нали не бъркам? Още не съм им разучила физиономиите, ама започвам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

X-men 24 ми е любим (с интригата и по-скоро любовен триъгълник между Ерик, Ън Хе и Ким Джонг Гук). На времето преди да затворят Мегата си го дръпнах и само него имам, дори съм си го превел с наличните английски букви. Много от действията не са преведени, но се подразбира за какво иде реч, и колкото и да го гледам винаги се счупвам от смях.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...