Jump to content

Recommended Posts

Страшна двойка са, направо да се вземат наистина, викам аз.  :28558:  Тя верно е печена, ама оня е отвъд всякакви класации. Направо не я знам понякога как успява да му отговори, а не е като да ми липсва сладкодумие и на мен. Разкошни са! :rofl:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Щом и коментаторите са без думи и припадат там по диванчето само, направо да се вземат наистина много си подхождат !!! От новите двойки те са ми най-любими,другите бледнеят

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Определено са двойка, която си струва гледането - тъжното е, че ги редактирали, защото предаването е 15+. Трябва да направят отделно за тях едно 19+ предаване и да си ги гледкаме :).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моя милост се регистрира преди малко само заради това предаване. Кажете ми, добри хора, някоя интересна двойка за гледане. Зарибих се аз със Со Ън и Дже Рим и сега се чудя коя друга двойка да гледам, докато излезе следващият епизод с тези двамата.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей, можеш да гледаш adam couple - бяха доста забавни, kwanghee и мацката от сикрет също си имаха моменти. Мен лично това ми бяха най-симпатичните двойки, макар че бяха по-скоро сладки отколкото влюбени. А тея добре се караха Jung Joon-young & Jeong Yu-mi . Ако търсиш нещо по-захаросанко, може Lee Taemin & Son Na-eun или Jang Wooyoung & Park Se-young.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

дали някой ще се наеме да го преведе това предаване :(  Английския ми не е много на ниво макар че разбирам доста ми е трудно да чета и да превеждам и ми отнема доста време :( А корейският ми ....... ами въобще го няма :(   Много ще се радвам ако някой реши да го преведе :) Незнам дали тук е мястото да моля за това ..... ама незнам къде другаде  :) иначе предаването е много забавно

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не го гледам от месеци това предаване, но днес обявиха официално влизането на двете нови двойки.

 

И Джонг Хьон от CN BLUE ще е в двойка с актрисата/ певица/ възпитаничка на SM Ent. - Гонг Сънг Йон, а Хенри Лау от Super Junior-M ще си партнира с Ким Йе Уон, от бившата вече женска група Jewelry.

 

Гонг Сънг Йон е трябвало да дебютира с Red Velvet, тренирала е с тях, но не е успяла да стане част от групата. В My Lovely Girl е била в ролята на една от изпълнителките в компанията на Рейн, но почти не й помня лицето, т.е бегло, нямам големи спомени, нито го гледах в детайли този сериал.

Дано девойчето осъзнава какъв голям късмет има сега - да я промотират в предаване и то редом с Джонг. Това момче е златно за мен.

Гледах преди малко и снимки от първия снимачен ден, който е бил днес в някакъв университет. Джонг е дошъл на срещата с букет цветя и китарата си, свирил е на момата. Всичко при него винаги е на ниво.

 

Първите епизодите с двете нови двойки ще се излъчат на 14 март.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да споделя първи впечатления от днес, а и от групата ми преведоха на английски всичко, което Джонг Хьон каза в първи епизод.

Малката, Гонг Сънг Йон, е симпатяга, но Джонг беше, като че ли малко повече притеснен, е, поне от обичайното, което познавам от него вече пет години. Личеше му, че се вълнува. Хубава двойка са. Той е кавалер, много мило момче и днес веднага си пролича. Дори да не харесва нещо, ще го приеме или ще го направи, само за да зарадва другия срещу него. Малката има късмет. Мисля, че ще имат отличен екранен брак.
Онзи ден снимаха и в Япония. Той беше на островите цяла седмица. Качиха снимки, били са в Осака, Нагоя и Киото. Джонг е израснал в Япония и е поискал да я заведе на познати за него места.  

Двойката Хенри и Йеуон - бива. И двамата са майтапчии, набори, паснаха си много бързо, ама то коя ли с Хенри няма да си пасне на екран - той, освен че сваля много бързо бариери, но и не спира да се майтапи и да забавлява.

Сега ще ги видим другата седмица, като си разменят партньорите. Джонг искаше направо да си изключи таймера. Симпатяга.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Едно време го гледах много, но това са първите 40-ина епизода. Още си ги пазя на дискове и ги преглеждам понякога. След това стана трудно за следене обаче. Като идея е забавно, а сега си имаме и подобно в България.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хенри и Йеуон са ми любимата нова двойка хахахаха Мисля че от Куони и Га Ин не съм се радвала така на двойка. Хенри си е луд за връзване, а Йеуон се включва във всичките му лудории хахаха Такъв е лигльо, а като почне да ги ръси едни....

 

Джонги милият само точи лиги по Сънг Йон, а тя едвам едвам дава признаци на живот хахахааха Ако чуя още няколко пъти колко е сладка и хубава, ще припадна хахахаха

Първо не мислех да ги гледам, но Хенри и Йеуон ме спечелиха и сега наваксвам с епизодите, които са излезли на айдолските двойки, от старата вече много съм опуснала, въпреки че Дже Рим гледам много го хвалят....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Че смее ли да му подаде пръст - а е дала и най-малък сигнал в положителна насока, а я е изял. :D Колко му е акъла на него, поне тя да се пази, че оня спирка няма, а главата хич не го слуша...

 

Хенри колкото е сладък, толкова ми иде да го наритам . Как да не го обичаш такова : D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми, захаросанко е, особено напоследък, ама ако ти се гледа сладка "любов" е приятно :).

В смисъл забавно ли е, има ли комедия? Сега ще пусна новия сезон да го видя.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В смисъл забавно ли е, има ли комедия? Сега ще пусна новия сезон да го видя.

 

Има симпатични моменти, ама като цяло е по-скоро романтично напоследък.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сиера, как се представя Сонг Дже?
Гледах само първи епизод, при запознанството им с Джой, но след това отново прекъснах епизодите. Следя обаче отвреме на време в събота, когато MBC качат откъси от новия епизод.
Дже е душичка, харесвам го. Предполагам, че се представя добре или?
Харесват ми като двойка с Джой, а и гледам, че и със скиншип-а го раздават много добре. Много е страхлив, тя го пази.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...