Jump to content

Recommended Posts

Дидо, за човек, който НЕ харесва сериала, чудно как продължаваш да го гледаш, коментираш и да четеш чужди коментари за него. Ако целта ти е да покажеш мнението си, смятам, че на всички им е ясно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тук разделянето на "харесвам-не харесвам" не е приложимо спрямо моите коментари. По-скоро  виждам не само хубавите страни, освен това давам и различни от моето мнение. Признавам си, че го гледам най-вече заради Jin Se-Yeon и Yoon Bo-Ra. Ако наистина "не ми харесва" обикновено спирам да гледам и доста точно обявявам какво мисля (виж "You're all surrounded" например).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А дано, че тя ми лази по нервите.

А най-много ме дразни факта, че сценаристите ни смятат за будали - а именно, че не помним какво казват в първите серии.

И толкова ми е невероятно Хан да е Дже Хи, че не е истина просто. От момента в Будапеща /че и после с майката на малката/ до това развитие на сериала са минали около 2 години. Не знам как някой може да стане велик анестезиолог за такова време /дори и нашите двама гении им е отнело многоооооо повече време/. Всъщност, в цялата ситуация, това ми е най-дразнещо. Свикнала съм всякакви сценаристи /и американски, и английски, и канадски, и корейски/ да ме вземат за будала, ама това па вече на нищо не прилича /особено ако човек е наясно колко е трудно и колко време отнема да станеш наистина добър анестезиолог/.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

страшно ми харесва,в началото има драматизъм;... поплаках с докторчето ... актьорската игра на Lee Jong-suk  е много добра, както и на другите актьори...

е малко страно толкова млад я вече толкова добрър хирург... и други такива абсурди, но вече им свикнах на корейските сериали...нищо не ме изненадва :),

1399297929_693208.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това ми стана един от любимите сериали :) имаше си всичко и политика, и история, и медицина, че и любов. Хареса ми, въпреки че вече гледам да избягвам медицинските им сюжети по разбираеми причини :), но този е най-близо до истината май. Целият каст са ми много любими актьори, така че удоволствието беше пълно.

Гледайте  :up:

П.С и поздравче за тези които все още се колебаят дали да го почват :

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Краят, ах краят :282:

 

На фона на всичките абсурди, логично ни сервираха  абсурдна  боза за край.. Бозата е голяяяяяма и сладка до умопомрачение, малката явно не би била достатъчна, според сценариститеЛошите си платиха, доброто възтържествува, задължителната годинка налице. :896767: .А как стана това премятане през моста, никой да не пита,как оживяха -също, как вместо да животоспасяват премиера си говореха 10 минути, кое правилно, кое не, но все пак го спасиха,след стрелбата почти от упор на професионалиста, как ги издири докторчето и още и още и още..., това са подробности :28558: Аааа, не -съдба. :896767:  

 

 

Киддо, Дидо,  

Все пак -един труп за наша утеха.Трябваше и той да падне с тях във водата, че да го спасят, я под вода,я в селската болница, ама на- нема късмет :28558: 

 

Нищо смислено-бозата без градус..Веселба- с една дума ,казано. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нямам никакво желание да коментирам всички нелогични и  нереални абсурди, които успяха да наредят в последния 20 еп., язък за хубавия сериал, все пак си остава един от най-любимите ми. Надявах се на някаква по-стойностна финална серия, но уви.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Даже не знам какво да кажа за сериала, за да не използвам всички нецензурирани думи, които ми се въртят в главата по адрес на същия. Ще започна с това, че добре вървеше до към 6 епизод. Дори може да се смята, че беше интересно. От там нататък обаче, само глупости. Не знам от какъв зор са искали да напълнят 20 серии с глупости. Даже сега си се чудя на себе си, как намерих сили да го изгледам целия сериал. Надявах се, може би, че ще се случи нещо интересно. Уви. Оставам със странното впечатление, че сериала е замислен и реализиран, само за да се даде шанс на неколцина звезди да се помотаят пред камерите и да напомнят на хората за себе си. Друго обяснение нямам. Сценария е писан явно в Петък след обяд, преди отпуска. Слаб, много слаб. И друго. Абе, във всеки сериал има поне 1-2 герои, които имат някакъв акъл заложен. Тук всички герои между ушите бяха във ваканция. А колко ме дразнеше Дже И, просто не е истина.

 

Толкова исках да я убият и да изчезне и да не заразява с тъпотията си всички. Ама не, тя имаше явно 9 живота. А Пак Ун може би беше по-глупав и от нея. Глупав чисто от емоционална гледна точка. Тая ми ти кокона толкоз го мота тъй и инак, ма той шарана лапнал здраво. От къде толкоз търпение в един мъж - не знам.

 

Края не ми хареса. Ама то какво ли и да ми хареса.

Никой от тях не заслужаваше да има някой до себе си, докато не порастне. :D Всичките уж големи жени и мъже, а като извдени от ученическа манга.

 

Та след това промиване на мозъка, не смея и да мисля за следващ порект, който бих гледала на същите сценарист/сценаристи. Нема нужда. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ех, Lawandula, какви сериали правеха корейците едно време, с какви финали! Труп до трупа, мила моя майно льо! А сега

само един, пък и той се самоуби, за да не е без хич!

Огромната слабост на този сериал е сценарият. Мешаница от много идеи и желания и накрая един  постен и невкусен тюрлюгювеч. 20 серии не им стигнаха, за да изградят серозни характери на героите и да придадат някакъв смисъл на действието. Много съжалявам за моята любимка Jin Se-Yeon, чиято героиня беше оставена докрай незавършена и необмислена, преднаначена само за емоционално помпане на рейтинга. Момичето направи каквото можа, да е жива и здрава и занапред да има по-успешни роли. То и другите герои не бяха някакви постижения на сценарната мисъл, затънала в шаблоните и изгубена в мъглата. Накрая изляха кофата със захарния сироп, по корейска традиция, но не е сладко, а нагарча.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериала е уникален! От началото не ми беше особено интересен, но с всяка нова сериа, ме превземаше все повече и повече. Джонг Сък, както винаги си играеше добре ролята. :3 Стана един от любимите ми сериали. ^_^ <3

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имаше хубави моменти, но като цяло не ми хареса сериала. Финалът

беше супер зле, толкова сладникав, че всичко съсипа.

 

Но пък музиката ми хареса... :) :) Най-фрапиращото си остава надговарянето между докторите, докато пациента бере душа. Болницата е всичко останало, но не и това, за което е предназначена. Имах определено по-големи очаквания за този сериал.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честно казано, това си беше един от по-интересните корейски сериали, с всичката му там драма, тръпка, интрига, тайни... И един от малкото, в които до края не бях сигурна кой в кого е влюбен. Вярно, на места трябваше да се правя, че не забелязвам мънички, ама трудни за преглъщане детайли, като...

 

...това, как девойката пада от моста в Будапеща, като в един кадър се вижда, че парапетът си е доста масивен, широк и й стигаше над кръста. Човек взема да се замисля дали не се е покатерила нарочно, та да падне за ефект. Но за драматичността - браво на нея.

 

 

Иначе най ме радваше песента на Боби Ким - "Stranger", доста носталгична и силна. Дето се казва - песента ми изпълни сериала. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Малко са прекалили с гениалността на доктора, но бива, гледа се. Докторчето имаше и ясновидки способности, като рентген определяше нараняванията.

Най-ми хареса, че диалога е смислен. Няма празни приказки, няма повтаряния на думи от единия герой на другия, няма малоумия.

 

Като цяло не е лош сериала, държи в напрежение.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чудесна идея, но неразвити способности на доктора, а характера му при такова обучение се съмнявам, че ще е като на клоун,

историята беше меко казано смешна, а края нереален. Сценаристите и режисьора трябва да ги изпратят в Северна Корея за назидание.

Актьорите бяха удачни, такова са им дали това играха.

От тази история с гениален доктор от Северна Корея дори на мен ми хрумват 2-3 по-добри идеи.

Ужасна работа. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Лично мнение:

Пълно разочарование :no: :no: !!

Къде съществува такава любов, За Бога?! На мен ми се изчерпа търпениято да я гледам таз Дже Хи, а за нашичкия направо не знам.

ДЖЕ ХИ, направо здравето ми все(Hua-nyang-nyon...). - мисля че изпитвам някакъв неприязъм към нея...Идеше ми да вляза в монитора и аз да я гръмна :nunchako:.

2 пъти да паднеш от мост с огнестрални рани и да си жив - това може само корейците да го измислят. (очевидно).

Филма ми беше интересен до 16 серия и до там! После стана "боза"!!(пълна загуба).Последния епизод беше просто "NO COMMENT" , аз лично се обърках много. Очаквах края да е много силен и различен, и най-вече ясен. Исках Ун да е с д-р О - изглеждаха супер яки. [ ох, като се сетя се ядосвам :28558: ].

Пълна загуба на време и нерви. *смее се* Все пак благодаря на екипа за темата, за филчето + субсите. :kissy:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Силен, интересен и динамичен сериал! Въпреки всичките кусури и нелогизми, много ми хареса! Можеше да се развие и много по-хубаво и задълбочено, разбира се...ама, айде сега! :D И на това съм доволна.

Много, много хубави актьори, интересни персонажи, много медицина и страхотна история. Игледах го на един дъх и с удоволствие. Щеше ми се да не се налага да преглъщаме грешки, разни недомислици и прекалено забързан сюжет на моменти - но всички те ми отнеха много малко от цялостното удоволствие. 

Ролята на главната беше по-сложна и на моменти доста дразнещ, идеше ми да я удуша. Но все пак по основателни причини, така че й простих ;). Много добре направен край, поне според мен. В началото много ме беше яд, че Канг Со Ра не е в главната роля, но и така беше супер и много ми хареса. На Lee Jong Suk страшно му отива да бъде секси, шантав доктор непукист-перко. Тук и в Пинокио най-много ми хареса. :inlove:

Като цяло според мен абсолютно си заслужава гледането! Особено ако обичате медицински драми. 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...