Jump to content

You're All Surrounded (2014)


Recommended Posts

spacer.png

 

Всички сте обградени

 

Страна: Южна Корея

Период на излъчване: 7 май 2014 - 17 юли 2014

Време на излъчване: сряда и четвъртък 21:55

Епизоди: 20

Режисьор: Yu In Сик
Сценарист: Lee Jung Sun

Жанр: екшън, трилър

Канал: SBS

 

Участват:

Lee Seung Gi - Eun Dae Koo

Cha Seung Won - Seo Pan Seok

Go Ara - Eo Soo Sun

Ahn Jae Hyeon - Park Tae Il

Oh Yoon Ah - Kim Sa Kyung

Park Jung Min - Ji Kook

 

Сюжет: Драмата се върти около полицейския участък Кангнам и екип от млади полицаи: Со Пан Сок (Cha Seung Won) -  лидер на екипа, Ън Де Ку (Lee Seung Gi) - красив, но безцеремонен герой с коефициент на интелигентност 150 и с фотографска памет, и О Су Сон (Go Ara) - единствената жена в екипа, взела приемния изпит за полицай от петия път...

 

 

Свали с български субтитри :click: :click:

Онлайн с български субтитри :click:

Свали с български и английски субтитри :click:

Свали с руски субтитри :click:

Онлайн с руски субтитри :click:

 

Личен коментар: Какво нещо се задава само, двама от любимите ми артисти заедно (определено ще стана разногледа)...

Тези корейци не играят честно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

О, Сънг Ги в нова драма. Браво, че след семейство Гу съм се затъжила за него. А и друг любимец гледам на снимката :896767: Определено ще се гледа. Сънг Ги май не е участвал в екшън досега време му беше. :es:

 

П.П. Спомних си епизодичното участие на Сънг Ги в Greatest Love. С тях двамцата много се смях. :lol2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мх и аз им се смях ... надувковци .... Да май и аз не съм го гледала в по сериозни роли , но и тук ще има същото очарование на цапнат в устата ...момата не си я спомням да съм гледала някъде , но Cha Seung Won няма да му е първата по- сериозна роля ... въпреки че на мен лично много ми хареса в " Greatest Love " и като цяло това бе и първата роля в която го гледах (наскоро дори си го припомних сериалчето и пак ме заля онова хубаво усещане ) .. тук сега ще ми е интересна комбиняция м/у тях двамата в по дълъг период ..... очертава се добро сериалче

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След прочетеното в описанието, защо ли си мисля, че се задава поредния сериал, в който има мъж, който е master във всичко (готин, умен, умее всичко и т.н), мацка, която 5тия път едва е успяла (веднага се сетих за О Ха Ни), така че мисля, че ще някаква тотална шматка, която ще прави смях и ще обърква всичко. И още един готин мъж, който ще помогне за да има любовен триъгълник. 

Дано ме изненадат ама знаейки корейците и това, което по принцип правят едва ли ще е по различно. ;д 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе знаели човек ... аз се радвам ,че пак ще слушам бисери и остроумия от Lee Seung-Gi , много му ходи ... всички те му роли които съм гледала досега са били такива на леко цапнат в устата .... от друга страна искам да видя и Cha Seung Won как ще се превъплати в ролята си на полицай гонещ справедливостта ... така не съм го гледала досега ...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Як първи трейлър в комикс вариант, чуваме Металика, виждаме интензивно бягане, очакванията се завишават и заради каста, както писах. Дано си струва - ще гледам! Премиера - 30 април, по SBS.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Втори тийзър на хоризонта, постер..дори от SBS са пуснали и зад кадър заснемането на постерите и малко инфо за персонажите.

Виждам доста сериали ще ме атакуват за внимание скоро...

ecec6aa796e290aace5847171787411b.jpg

 

Ха ха..

feat14.jpg

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Освен актьорите, които някои са плюс други минус за мен, със сигурност ще го гледам, защото е полицейски. Обичам сериали на полицейска тематика, само дано има интересни случаи, а да не е само мелодрама някаква.....


 



Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И сега какво се оказа, че почва чак другата седмица. Таман се бях наточила и него да гледам, три текущи сериала за мен си е направо чудо, ама немога да се сдържа (Сънг Ги все пак) :896767: , и те какво вземат и го местят на 7 май. <_< 

Чакам с нетърпение екип Сънг Ги и Сънг Уон. И аз искам отделни случаи да разкриват, както правят в японските мистерии, а не само един (като Фантом например). Ох хайде по-скоро да идва 7 май, на 8 и втора, таман на рождения ми ден страхотен подарък. :lol2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах първа серия, добре започна и актьорите ми харесаха.

 

Малката Ок Рьон от Inspiring generation тук ми допадна много, не знам Го А Ра как ще е по-нататък. Даже да бяха оставили същата девойка може би нямаше да сбъркат, акцентът много ми хареса, не че правя голяма разлика между сеулски и масански, но емоционалните изблици направо ме разбиха, дори да преиграва :)

 

 

Най-комичната сцена за мен - как всичките обърнаха полицейското управление в сцена за позиране. Голям смях. :D

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първа серия изгледана - историята ме заинтригува. Редуването на много смях, това, че не всичко изглежда да е така както предполагаме, и тъгата, също ми допадат. Както си казах, самия жанр, екшън комедия, много въпросителни ми носи, но и видима забава. Определено имам и очаквания..без да съм верен фен на Сънг Ги, точно от него имам..Не ме питайте защо - още не знам  :28558: . Но един поглед от него бе красноречив, че младежа ще е гневен и ай дано ми покаже характер..Дай Боже да изгледам първия си сериал с него, целият! Мисля, че Сънг Уон ще допринесе за последния ми ред от думи..  :896767: 

Две думи за двете хлапета - младите версии на главната ни двойка, бяха много добри в емоции, акцент, присъствие...пак да се помоля и големите им събратя да се откроят и паснат на образите. Подкрепям мнението за Го Ара, малко преигра в две сцени..или е остатъчен ефект от Reply-a, но и малката бая "досаждаше", предполагам да ни "дразни" и нас, зрителите.. :) 

Последно, 4-ката новобранци са видими шестаци, но за корейска (сериалска) полиция са май баш целнати.. :lol2: 

Мисля, че ще се опитват да ме опровергаят..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Втората серия е все толкова приятна за гледане, интересна и наситена, да не говорим за смехориите :)  

Сложно се подрежда всичко, и постоянно остават въпроси за доразбиране. Убедително е обаче :)

Преводът върви равно бързо и на руски и на английски, което е много добре.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първите два епизода бяха много добри. Умело преплитат комедия и драма, а и бой. :D Типично по корейски

главния е с тежка травма от тийнейджърска възраст и търси отмъщение от полицая отговорен за смъртта на майка му.

Главния толкова мълчалив и едва обелва една-две думи, очилаткото е такава шматка :lol: а момата налита на бой и все бърза да се оправдава. Шефчето и той голяма шматка ма и той с някаква травма ми се струва, но ми е на акъла,

че не той е виновен за смъртта на майката на главния и според мен го използват.

 

Сънг Ги тук прави толкова различна роля. Свикнала съм да го гледам в роли, в който все играе някаква шматка и не спира да бърбори, а тук е толкова мълчалив и безчувствен. Все едно не е той. :28558:

Надявам се да продължат така все така сериала ту комедия, ту драма, а не да ни поднесат само драма накрая и горчив вкус в устата.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След трите изгледани епизода определено казвам, че ми харесва, забавен ми е, тъжен и най-важното искам да знам какво ще се случи след края на всеки епизод, държи ме под напрежение :) За мен това е много важно нещо в една драма. Харесвам играта на всички и се забавлявам с тях. Ще ми се само вече да започнат да работят в екип, че като гледам все да се карат не им помага.

По тази причина убиха и милото момиче в трети епизод, как ме хвана яд само и двамата бяха виновни....

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...