Jump to content

You're All Surrounded (2014)

Recommended Posts

You_Are_all_Surounded_BG_poster_verson01

Всички сте обградени

Страна: Южна Корея

Период на излъчване: 7 май 2014 - 17 юли 2014

Време на излъчване: сряда и четвъртък 21:55

Епизоди: 20

Режисьор: Yu In Сик
Сценарист: Lee Jung Sun

Жанр: екшън, трилър

Канал: SBS

Участват:

Lee Seung Gi - Eun Dae Koo

Cha Seung Won - Seo Pan Seok

Go Ara - Eo Soo Sun

Ahn Jae Hyeon - Park Tae Il

Oh Yoon Ah - Kim Sa Kyung

Park Jung Min - Ji Kook

Сюжет: Драмата се върти около полицейския участък Кангнам и екип от млади полицаи: Со Пан Сок (Cha Seung Won) -  лидер на екипа, Ън Де Ку (Lee Seung Gi) - красив, но безцеремонен герой с коефициент на интелигентност 150 и с фотографска памет, и О Су Сон (Go Ara) - единствената жена в екипа, взела приемния изпит за полицай от петия път...

Свали с български субтитри :click: :click:

Онлайн с български субтитри :click:

Свали с български и английски субтитри :click:

Свали с руски субтитри :click:

Онлайн с руски субтитри :click:

Личен коментар: Какво нещо се задава само, двама от любимите ми артисти заедно (определено ще стана разногледа)...

Тези корейци не играят честно.

• Like 1
  • Thanks 1

О, Сънг Ги в нова драма. Браво, че след семейство Гу съм се затъжила за него. А и друг любимец гледам на снимката :896767: Определено ще се гледа. Сънг Ги май не е участвал в екшън досега време му беше. :es:

П.П. Спомних си епизодичното участие на Сънг Ги в Greatest Love. С тях двамцата много се смях. :lol2:

Мх и аз им се смях ... надувковци .... Да май и аз не съм го гледала в по сериозни роли , но и тук ще има същото очарование на цапнат в устата ...момата не си я спомням да съм гледала някъде , но Cha Seung Won няма да му е първата по- сериозна роля ... въпреки че на мен лично много ми хареса в " Greatest Love " и като цяло това бе и първата роля в която го гледах (наскоро дори си го припомних сериалчето и пак ме заля онова хубаво усещане ) .. тук сега ще ми е интересна комбиняция м/у тях двамата в по дълъг период ..... очертава се добро сериалче

След прочетеното в описанието, защо ли си мисля, че се задава поредния сериал, в който има мъж, който е master във всичко (готин, умен, умее всичко и т.н), мацка, която 5тия път едва е успяла (веднага се сетих за О Ха Ни), така че мисля, че ще някаква тотална шматка, която ще прави смях и ще обърква всичко. И още един готин мъж, който ще помогне за да има любовен триъгълник. 

Дано ме изненадат ама знаейки корейците и това, което по принцип правят едва ли ще е по различно. ;д 

Абе знаели човек ... аз се радвам ,че пак ще слушам бисери и остроумия от Lee Seung-Gi , много му ходи ... всички те му роли които съм гледала досега са били такива на леко цапнат в устата .... от друга страна искам да видя и Cha Seung Won как ще се превъплати в ролята си на полицай гонещ справедливостта ... така не съм го гледала досега ...

Як първи трейлър в комикс вариант, чуваме Металика, виждаме интензивно бягане, очакванията се завишават и заради каста, както писах. Дано си струва - ще гледам! Премиера - 30 април, по SBS.

Втори тийзър на хоризонта, постер..дори от SBS са пуснали и зад кадър заснемането на постерите и малко инфо за персонажите.

Виждам доста сериали ще ме атакуват за внимание скоро...

ecec6aa796e290aace5847171787411b.jpg

Ха ха..

feat14.jpg

Освен актьорите, които някои са плюс други минус за мен, със сигурност ще го гледам, защото е полицейски. Обичам сериали на полицейска тематика, само дано има интересни случаи, а да не е само мелодрама някаква.....

И сега какво се оказа, че почва чак другата седмица. Таман се бях наточила и него да гледам, три текущи сериала за мен си е направо чудо, ама немога да се сдържа (Сънг Ги все пак) :896767: , и те какво вземат и го местят на 7 май. <_< 

Чакам с нетърпение екип Сънг Ги и Сънг Уон. И аз искам отделни случаи да разкриват, както правят в японските мистерии, а не само един (като Фантом например). Ох хайде по-скоро да идва 7 май, на 8 и втора, таман на рождения ми ден страхотен подарък. :lol2:

Олееее много добре почва, яко хилене и много агресивно се влиза в историята :)

Много ми е забавно, и се кефя.

Изгледах първа серия, добре започна и актьорите ми харесаха.

Малката Ок Рьон от Inspiring generation тук ми допадна много, не знам Го А Ра как ще е по-нататък. Даже да бяха оставили същата девойка може би нямаше да сбъркат, акцентът много ми хареса, не че правя голяма разлика между сеулски и масански, но емоционалните изблици направо ме разбиха, дори да преиграва :)

Най-комичната сцена за мен - как всичките обърнаха полицейското управление в сцена за позиране. Голям смях. :D

Първа серия изгледана - историята ме заинтригува. Редуването на много смях, това, че не всичко изглежда да е така както предполагаме, и тъгата, също ми допадат. Както си казах, самия жанр, екшън комедия, много въпросителни ми носи, но и видима забава. Определено имам и очаквания..без да съм верен фен на Сънг Ги, точно от него имам..Не ме питайте защо - още не знам  :28558: . Но един поглед от него бе красноречив, че младежа ще е гневен и ай дано ми покаже характер..Дай Боже да изгледам първия си сериал с него, целият! Мисля, че Сънг Уон ще допринесе за последния ми ред от думи..  :896767: 

Две думи за двете хлапета - младите версии на главната ни двойка, бяха много добри в емоции, акцент, присъствие...пак да се помоля и големите им събратя да се откроят и паснат на образите. Подкрепям мнението за Го Ара, малко преигра в две сцени..или е остатъчен ефект от Reply-a, но и малката бая "досаждаше", предполагам да ни "дразни" и нас, зрителите.. :) 

Последно, 4-ката новобранци са видими шестаци, но за корейска (сериалска) полиция са май баш целнати.. :lol2: 

Мисля, че ще се опитват да ме опровергаят..

Втората серия е все толкова приятна за гледане, интересна и наситена, да не говорим за смехориите :)  

Сложно се подрежда всичко, и постоянно остават въпроси за доразбиране. Убедително е обаче :)

Преводът върви равно бързо и на руски и на английски, което е много добре.

Първите два епизода бяха много добри. Умело преплитат комедия и драма, а и бой. :D Типично по корейски

главния е с тежка травма от тийнейджърска възраст и търси отмъщение от полицая отговорен за смъртта на майка му.

Главния толкова мълчалив и едва обелва една-две думи, очилаткото е такава шматка :lol: а момата налита на бой и все бърза да се оправдава. Шефчето и той голяма шматка ма и той с някаква травма ми се струва, но ми е на акъла,

че не той е виновен за смъртта на майката на главния и според мен го използват.

Сънг Ги тук прави толкова различна роля. Свикнала съм да го гледам в роли, в който все играе някаква шматка и не спира да бърбори, а тук е толкова мълчалив и безчувствен. Все едно не е той. :28558:

Надявам се да продължат така все така сериала ту комедия, ту драма, а не да ни поднесат само драма накрая и горчив вкус в устата.

След трите изгледани епизода определено казвам, че ми харесва, забавен ми е, тъжен и най-важното искам да знам какво ще се случи след края на всеки епизод, държи ме под напрежение :) За мен това е много важно нещо в една драма. Харесвам играта на всички и се забавлявам с тях. Ще ми се само вече да започнат да работят в екип, че като гледам все да се карат не им помага.

По тази причина убиха и милото момиче в трети епизод, как ме хвана яд само и двамата бяха виновни....