Jump to content

Secret Love Affair (2014)


Recommended Posts

Аааа, баница е обещала Злати и боза! За козунак - някой друг да почерпи ;)

Злати, специално за теб сцената как си държат ръцете. Мисля, че на последното гифче не само ти, но и аджумата се изчерви, като взе да й мята белтъци момъка :emote_kiss3:

tumblr_n47dxmseAC1r7i2rko4_r1_250.giftumblr_n47dxmseAC1r7i2rko5_r2_250.giftumblr_n47dxmseAC1r7i2rko7_r1_250.giftumblr_n47dxmseAC1r7i2rko6_r2_250.gif

cr: ihyuni 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм още на  4-та, но съм изчела всички коментари, за баници, баби, суперлавити, държене на ръчички, и т.н. и т.н, и чак сега ще отивам да зяпам... :nunchako:

Благоуханна, така си е, знайш, който го раздава по свободно-държание, голота и пр. всички го налита и се стремят да го накацат,

па дано успеят да се пооблажат. Мадамата може да е стилна и всичко, но за мен си е малко грозноватичка,,, но на мъжете това хич не им пречи...

И все ми се струва, че нашето момче си е куснало вече от медеца, което страшно много им помага за пресъздата точната атмосфера,т. е.присъстваме на истинско нахъсване, бе филм, който пресъздава реалност. Ще има много пушек и дим, около този сериал. За мен Юн А е катализаторът, той предразполага лелката, но още не съм догледала, може да променя мнението си. На снимката с ръчичките, тя ми изглежда нещо, като ощипана, що тъй?

И. Благоуханна, да не забравиш, че имаш за мен имен ден, някои баници точат, аз искам шампанско :beer: . <_<:wub:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Коментари и бурни отзии като тези пробудиха  в silent reader  като  мен желание да изляза от черупката си,да запретна ръкави и оставя някой друг ред вълнения и впечатления.. (което си е цяло постижение,поздравление !!!)

За мен ''SLA '' преди всичко е находка ,заради невероятно въздействащия начин по който е заснет - нямате ли усещането ,че гледате игрален филм ?! 

Клишираните ситуации и фрази са заместени от кратки ,но съдържателни диалози,провокиращи  душата и сетивата, а емблематичните Ost- включвания от вечна опияняваща класика и нежен пиано ритъм..

Динамика и емоционална наситеност  струи от всеки кадър,а сладко горчивата тръпка от тепъра предстоящото на моменти  опиянява и подлудява..

През призмата на две  копнеещи души се пречупва магията на любовта, в ритъма на две силно биещи едно за друго сърца ,отдадени на едно от най-великите изкуства на всички времена - музиката..

Забележителна актьорска игра - след всичко споделено- единственото което трябва,мога и ще добавя !!!

И преди да съм се впуснала в още по-обстоятелстени словоизлеяния,с които да ви обрека на сигурно отегчение (зачезвам обратно в черупката..)

До следащо знайно и незнайно включване !!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Стига с тоя silent treatment, казанова, че и Джи Ди заплака вече от липсата ти :)

 

Иначе за мен това е най-впечатляващата драма от 2014 до момента - наистина си е като да гледаш филм.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хайде, да не заспите от скука, докато си чакаме поредната доза, ето едно видео за истинската история, която вероятно е вдъхновила сериала:

 

 

Гениалният пианист Иво Погорелич на 18 г. предлага брак на учителката си по пиано, която е с 21 г. по-възрастна от него, женена и с едно дете. Тя му се изсмива в лицето, но накрая той успява да я спечели. Забележете как си движи пръстите той като свири - явно Ю А Ин също е гледал това видео, и имитира движенията на ръцете му страхотно!

 

Ето ги и двамата влюбени:

982460481_96020a01_zps38de9e85.gif

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хей, темата съвсем отишла във втора глуха - едва я намерих!

11 и 12 епизод - Боже, колко мъка има по тоя свят...

 

Добре, че има и няколко целувки за утеха...

 

:kiss2::wub:

 

ЮАИн е невероятен актьор! Страхотно е влязъл в ролята! Ще го запомня със сигурност точно с тази му роля! Надявам се да му дадат наградата, за която е номиниран, защото наистина я заслужава! Както и целият сериал - трябва да вземе приза!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Каква наглост,когато мъжът изневеря е герой,а когато е жената е 'кучка'...Въпросният съпруг ,невероятен мижитурко

цял живот си го е развявал с благословията на всички лицемери около него,абдикирал изцяло като съпруг...и изведнъж решава ,че все пак има жена и трябва да я ревнува и да се прави на мъж.Оная па простовата девойка с присъщата за невежите и не особено интелигентни хорица ,нищо че в прав текст младежа и каза ,че не е за него,но тя не,та не

като си е наумила и това е,и господ да слезе няма да я убеди ,че е е безкрайно неподходяща и да остане да си квака в блатото на собствената си ограниченост.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чингулинка, много интересно това за Иво Погорелич.Може и от това да е взаимствана идеята.

Не съм гледала последните две серии , но предвкусвам удоволствието.

Сериалът набира все по-голяма популярност и за предстоящите,  The 50th Baeksang Arts Awards 2014,  на 27 май,  е номиниран в 7 категории.Успех!Заслужават го.

 

Най-добра драма

най-добър режисьор- Ан Пан Сок

най-добър сценарист-Чон Сон Джу

най-добър актьор-Ю А Ин

най-добра актриса-Ким Хи Е

награда за популярност-мъж-Ю А Ин

най-добра млада актриса-  Кьон Су Джин(малката фръцла)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Въпросният съпруг ,невероятен мижитурко

цял живот си го е развявал с благословията на всички лицемери около него,абдикирал изцяло като съпруг...и изведнъж решава ,че все пак има жена и трябва да я ревнува и да се прави на мъж.

Ааааа, ти не си разбрала - той не ревнува жена си, ами генийчето, защото то му е паспорта към славата и го е страх да не му го вземат. Без майтап - чинча! Гледай 12 епизод и ще видиш на какво се нерви мухльото! Аз като разбрах щях да падна!

 

А на жена си мухльото пише следния смс, като знае, че тя е на любовна екскурзия: Приятно прекарване! Забавлявай се!

Каква ревност, какви пет лева! Хич не го е еня за нея, ами си иска славата на професор на гений!

 

 

Лавандулке, всичко е така, без номинациите за актриса и млада актриса. Поправиха се, че Ким Хи Е има номинация за най-добра актриса, но не за този сериал. И малката фръцла не е номинирана. Но другите номинации са така и аз стискам палци да спечелят, защото го заслужават!

Най-добра драма

най-добър режисьор- Ан Пан Сок

най-добър сценарист-Чон Сон Джу

най-добър актьор-Ю А Ин

най-добра актриса-Ким Хи Е

награда за популярност-мъж-Ю А Ин

най-добра млада актриса- Кьон Су Джин(малката фръцла)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Браво на тях, продължават добре.IВсичко правят с мисъл и го изпипват.Ето например, включването на песента е съвсем на място, а и текста...(жалко, че не мога да я сложа от серията)

 

 

Наистина Ю А Ин прави незабравимо участие- направо да му повярваш, че е влюбен.

Каката много гладна нещо- взе да ми става съмнително, но тук поне няма да има намесен  корейски щъркел :896767: .А най -якият момент, като отговори на аджумата в кръчмето-  "ние сме двойка", без колебание и свян.Голям контраст с михлюза съпруг.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:slap: Така ,така Чингулинка хич не съм ги доогледала нещата с мижитурестия съпруг,трудно се пуска билета към славата...

Те с каката в някакво съпружеско съдружие странно си живеят,грам ревност няма,non floci facio за жената!И щом на филм са го отразили вероятно и в  реалността си го има...пъстър свят :28558:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Lawandula, ето заповядай - песента от сериала

 

 

За щъркела не се знае - всичко може да се случи и да ни изненадат - корейски сериал е все пак ;)

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изшмърках 12те серии на един дъх и сега съм като наркоман в абстиненция - снощи изгледах и последната, макар и без превод!Сериалът е много, много нива над филмовата продукция, която бълват корейците и е истинска наслада и за очите, и за ушите. Екранната двойка е истинско попадение-химията между тях е един път!Любовните сцени са изключително премерени,страстни, но без никакъв намек за пошлост.Като под любовна сцена разбирам и онази, където свиреха заедно !

Неслучайно младежът каза, че не е сигурен, кога са правили любов за първи път! То това си беше истински секс с едновременен оргазъм :)

Определено сюжетът изисква по- зряла аудитория, най-малкото заради сериозността на засегнатите проблеми,а и за да могат да оценят красотата на тази любов, без да се влияят от някакви предразсъдъци. Младежът го знам от Fashion king-там ми разби сърцето направо,Очаквах добро представяне и тук, но той надмина очакванията ми! Или е израснал много като актьор , или партньорството с мадамата му се отразява изключително плодотворно.Даже и това, че явно умее да свири на пиано, много ме радва-поне не се налага да търпя някакво неадекватно поведение над клавишите.Актрисата е като огън, покрит с лед( извинявам се за клишето, но си е точно!)-изключителна класа и стил!Честно казано очаквам трагичен финал, то май друго няма как да стане.Много се надявам да си останат верни на себе си до края,какъвто и да е той,но сериалът е доста реалистичен и такъв финал не му подхожда. Очаквам единият,притиснат от обстоятелствата, да предаде другия или да го изостави- за негово добро, естествено. И сега отивам да гриза нокти в очакване на другите серии! И само като си помисля, че можех да пропусна този сериал....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чингулинка- мерси. :)

Ето 13 епизод  за нетърпеливите - топъл, топъл на руски в тракера, тук и онлайн вконтакте тук, а на английски  онлайн тук. Приятно гледане! :)

 

Краските стават все по-тъмни.Дори и да са взели за идея историята на Иво Погорелич, краят ще е "корейски", натам вървят нещата.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След изгледани 13 и 14 епизоди само да кажа, че тоя лигав плужек мъжа на главната ми иде да го размажа с 15 сантиметрово токче!

Всички лешояди, които се насъбраха около горката главна са отвратителни, но плужека бие всички по гадост, защото поне от него малко вярност и загриженост очаквах, ако не друго - толкова години е живял на неин гръб и сега нито капка благодарност! :nunchako:

Противно на черногледата Лавандулка, аз мисля, че след толкова много трудности накрая ще дойде нещо хубаво - нали знаете, като стигнете дъното единственият път е нагоре. Смятам, че в 15 епизод ще стигнат до дъното, за да може до края на 16 да изпълзят нагоре.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...