Jump to content

Secret Love Affair (2014)


Recommended Posts

Спийди86, по въпроса кой кого отраква може да има различни мнения - като гледам младежът е много напорист, а аджумата е срамежлива.

Злати, къде ни е баницата??? Цяла сутрин я чакам, прегладнях!!!

lquj.jpg

 

7tsf.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

    :emote_kiss3: Любов и кашлица не можело да се скрият...

 

kak успяха да я изловят и нашта кака,и председателшата и простоватата девица дето се натягаше да се жени за младежа.
Ама и той толкова директно я отряза,че не била жена за него..и което си е ,си е,никакви допирни точки ,изключая възрастта.
Но тук се включва прочутата корейска упоритост ,ти ме не сакаш,ама я си те искам..
Много самоунижаващ ход той я отрязва,но тя продължава да се представя за негова приятелка пред съперницата и ефективен ,за колко?!

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Nike, това за благодарност, дето я спасил от гангстерския живот! Като я гледам сега каква е, представям си ако беше останала в бандата какъв ужас щеше да е! Тая Дами е заплаха за обществото! Не е нормална - тая агресия плаче за психиатрия

 

Ти остави как се държи със СонДже и любимата му, там да речем, че е от ревност, ами как се държа в днешния епизод с другия им приятел и гаджето му! Няма да завърши добре това момиче, само да не повлече и СонДже със себе си!

 

 

Speedy86, за днешния епизод само валидолче няма да те оправи - търси нещо по-силно, че е мноооого горещо и напечено във всякакъв смисъл :inlove:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Въй, въй, въййййййй.... Мазалото става пълно!

 

А Ин че е яко нахъсан, така е, но и каката не е като да не си го търси. :D Обаче и мъжа й изобщо не го разбирам - наистина ли я е взел само за патерица в кариерата? Толкова ли няма грам самоуважение и гордост - ако не мъжка, то поне музикантска? Иначе не мога да схвана как няма да реагира съвсем...

Малката фльорца е ясна - присъства в сериала само за да създава главоболия. И като споменах главоболия - като виждам накъде отиват нещата, се замислих за края - всичко това просто няма как да свърши добре. Но пък и не знам какво друго би му ходило, освен един чисто корейски хепиенд. Или за по-садистично - полу-хепиенд - да се гътне само единия, а другия да остане да се гърчи. Като предполагам това ще е каката.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Спиди, душа, ти сън не си спала с тоя сериал :28558:

Не разбрах сега каката според теб ще се гътне, или ще остане да се гърчи? Аз викам, тя да се гърчи, а? Момчето е прекалено добро за този живот...

А мъжът колкото е мъж, толкова е и музикант - мухльо и мижитурка!   :mad:  

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Явно доста народ е зарибен- преводът излиза светкавично  -тук 

И аз си мислих за края.Хепиендът,  за Корея, е  пълен абсурд, даже и илюзия не може да има.Ако ни изненадат, ще ги линчуват :896767:

Варианти много, а при наличие на откачената приятелка, още повече.

Мисля си, че най- резонният вариант е( дано не го изберат ) , аджумата , за да не му пречи , да се откаже, ако, разбира се, не я затрие и откаже откачалката, защото тя тепърва ще се развихря.В тоя салон,  научава много тайни и ще държи скрити козове срещу всички.

Бонбонът е толкова наивен, че с това неговото  "прелюбодейство", се смях, колкото и аджумата, но него определено го терзае, та и това е вариант, чувството му за вина да надделее и да се откаже, или да изпуши, още повече, гениите никога не са били съвсем редовни.

Край, ала " Ромео и Жулиета"- не вярвам, чак до там да стигнат, но знаеш ли ги целомъдрените корейци- като нищо са ги наказали и двамата "грешници", но пък няма да страдат- не става.

Единият затрит, другият  да се гърчи, може би най-правдоподобно...като за Корея

 

А, няма как да не отбележа  пак, страхотна актьорска игра.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Какво сте се наточили на моята баница? Казах, че ще ходя в Корея лично да я занеса :28558:  Но още не съм гледала 10 еп., та да видим дали ще остана доволна.

Сега за финала -

понеже вече в драмите никой не умира по желание на феновете :) , а и на мен никак не ми се иска да затрият когото и да е от двамата, най-вероятно ми изглежда да изпратят младия виртуоз някъде в чужбина, примерно към Европата, да се учи и да показва майсторство, а мацката да остане да се погърчи малко, щото без това няма да се мине.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И какъв бъзик само си правят с операцията за двоен клепач- първото условие по звездния път :28558:  и веднага се сещам за Рейн и разказите му, по тоя повод..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чингулинка нещо ми е обягнало това гангстерско минало на досадната девица,но определено си е опасен персонаж :nunchako:

Предполагам и така и ще и се развива ролята,нели си няма майчица орлица,тя явно ще я замества достойно...

 

Хе Вон вече започнаха да я пресират,първо председателшата,нели си е хитра лисана,и на всяка крачка явно ще и намеква,първо нали бил нейния шедьовър,че и за капак реши
да разпита приятелката и,тия корейци..всичко да знаят,най вече тайните един на друг.После па и мъжа и се се сети ,че и е мъж и истеряса напълно.То мъжете
не можеш ги разбра,когато те изневеряват и не преброяват жените си за нищо,не е проблем,ама леле ако жената кривне,много ги заболява.Чуждото общо,моето си е само мое
и да си се гърчи до края на дните си.
Е и най накрая стана по горещо,страхотна беше сцената на диванчето след концерта,въпреки разликата,изглеждаха като половини на едно цяло.За пореден път невероятна игра и на двамата.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Я да се впиша и аз тук. Четох ви, четох ви, пък накрая не издържах и загледах сериала, пусто любопитство :D.

Руснаците писали, че е римейк на японския филм Tokyo Tower, ма дали е вярно, не намирам другаде подобна информация. Но ако е вярно, кой знае колко ще се движат по него или са взели само основната идеята, защото като ги гледам тук как затриха майката на Сон Дже още в началните серии и започвам да се опасявам speedy86 да не излезе права за финала :lol:.

Иначе  японският филм имаше неочаквано добър и задоволителен край.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нищо общо няма сериалът с японския филм, освен, че и във филма имаха голяма възрастова разлика. Да се надяваме тогава, че в края ще си приличат и

аджумата ще напусне мъжа си и ще отиде да живее в Париж при любимия си, въпреки че не знаят какво ще стане след 20 години с тяхната връзка.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:28558: хе та това нели е мнооого  революционно за корейците,ако беше филм да,ама то сериал,по скоро ми отива ,че тя няма да рискува статуса си ,няма да издържи на натиска и ще се откаже хем за негово добро.

Те такава революция в конфуцианска Корея не виждам как ще се случи,поглеж им забранили сериала. :896767:  

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Спомнете си ,какво каза Ю А Ин в интервюто, което бях сложила преди- цитирам

Що се касае за края, Ю А Ин, не мисли много за това, как ще завърши"Аз мисля, че любовта не е задължително да свършва със сватба.Ако Хе Вон успее да разкрие душата си, а Сон Дже  да опознае света чрез любовта, това би бил отличен финал"

 

Малко вероятно,да надскочат себе си, корейците.А защо не и отворен финал- по-добре ,пред  ограничено-корейски.

Май сложихме каруцата пред коня, на средата, финала нищим  :28558:  

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еми сори, че дадох такъв завой на темата, но ме гложди. :) Във всеки случай се радвам, че нямаше директни кадри от вечерта в стаята с мишките, че сега нямаше да ви пиша. :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е и най накрая стана по горещо,страхотна беше сцената на диванчето след концерта...

 

Не знам за вас, но аз леко се изчервих... :blush::rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не знам за вас, но аз леко се изчервих... :blush::rolleyes:

Ееееее, Злати, това официално признание ли беше? Печеш ли баницата? :na2:

Ами те нищо не правеха на диванчето - само си държаха ръцете...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...