Jump to content

Recommended Posts

Hotel_King_BG_poster_version03.png

 

Hotel King / Кралят на Хотела

호텔킹

 

Страна: Южна Корея
Жанр: мелодрама, романтичен, отмъщение
Тв канал: MBC, събота и неделя 21:45 ч. корейско време
Период на излъчване: 5 април 2014 г. -  27 юли 2014 г.
Епизоди: 32
Режисьор: Kim Dae Jin, Jang Joon Ho
Сценарист: Jo Eun Jung (Feast of the Gods)

 

В главните роли:

Lee Dong Wook като Cha Jae Wan

Lee Da Hae като Ah Mo Nаe

Im Seulоng (2AM) като Sun Woo Hyun

Wang Ji Hye като Song Chae Kyung

Lee Deok Hwa като Lee Joong Goo

Kim Hae Suk като Baek Mi Nyeo

 

Jin Tae Hyun като Roman Lee

Gong Hyun Joo като Cha Soo An

Alex Chu като Yoo Joon Seong

Kim Sun Hyuk като Hong Joon

Go Yoon като Park Do Jin

Jung Suk Yong като Go San

Park Chul Min като Jang Ho Il

Cha Hak Yeon (VIXX) като Noah

Seol Hyun (AOA) като Lee Da Bae

Kim Ye Won (ex Jewelry) като Yoon Da Jung

Kim Sun Young като So Moon Jung

 

Сюжет: Ча Дже Уан (И Донг Ук) е млад мъж, който работи като главен мениджър в хотел. Отгледан само от своята майка, след като баща му изоставя семейството си, Дже Уан крие в себе си дълбоките рани от детството си. Трудният живот, който е имал, го е превърнал в суров и амбициозен мъж до момента, в който не среща наследницата на хотела А Мо Не (И Да Хе) и се влюбва в нея.

 

 

Свали с  :subs:  :click:  :click:

Онлайн с български субтитри :subs:  :click:

С английски субтитри  :click: 

Онлайн с превод на английски  :click:

  Свали с руски субтитри  :click:

 

[2014.07.25] Hotel King OST

Свали

 

 

 

1. Hotelier - Various Artists
2. It Hurts - Kim Jin Ho
3. Waiting - Melody Day
4. Telling You That I Love You - Lee Chang Min & Jung Jin Woon (2АМ)
5. Because It's You - The One
6. Same Place - Vanilla Acoustic
7. Lovesick (Original Ver.) - Lumin & T.O.  of M.Pire
8. It Hurts (Acoustic Ver.) - Kim Jin Ho
9. Same Place (Acoustic Ver.) - Vanilla Acoustic
10. Lovesick (Drama Ver.) - Lumin & T.O.  of M.Pire
11. 보이지 않는 운명 - Various Artists
12. Secret - Various Artists
13. Shadow - Various Artists
14. It's Just Me - Various Artists
15. Run - Various Artists
16. Kiss of Promise - Various Artists
17. 나를 닮은 너 - Various Artists
18. 눈물은 말한다 - Various Artists
19. 시간의 운명 - Various Artists

 

 

Link to comment
Share on other sites

Горкият Онг, ще свири втора цигулка, нещастно влюбен в главната героиня и ще бъде съперник на Донг Ук. Поредният "новаторски" корейски сериал и разиграване на мелодрамата по линията "Богат-беден".
Ще погледна някой от епизодите само заради Онг, от чисто 2АМ-любопитство, за повече нямам сили и желание, въпреки и главната роля на Донг Ук, който много харесвам. Пожелавам успех на Хак Йон от VIXX, това ще е първата му роля. Гледам и Йе Уон е тук, както и една госпожица от АОА, Онг също. Много айдъли, много нещо, винаги има и време и за някое камео-участие - могат да включат примерно Хонгбини, като най-добър приятел на Хак Йон, служител в хотел, примерно пиколо, с няколко секундно участие.

Link to comment
Share on other sites

а аз се чудех от къде ми е познат в " лични предпочитание" ,а той бил поредният певец с наченки на артист ... от кога чакам сериалче с така добре познати и любими физионимиии ... немам търпение вече ... :) 

Link to comment
Share on other sites

Днес разглеждах снимки от снимачната площадка в провинция Гангуон (горе, в планината, при минус-не-зная-колко градуса, там където живее и една баба, на един макарон). Рядко се изказвам за корейски актьор с определението, че е невероятен, освен ако не се казва само и единствено Чо Ин Сонг, но И Донг Ук така са го изтупали, че очите ми останаха в него. Невероятен, ако искам да си пълня очите, ще трябва да погледна някой от епизодите, за повече - не. То ясно, че този сериал ще е My Girl 2, само че сега с разменени роли - този път тя богата, а той служител в хотела й.
Онг, милият и него го видях. В ролята на портиер, верният служител в хотел Ciel, влюбен в богатата наследница. От към мъже, главните герои около, които ще се развива историята, ще има какво да се види, за останалото - бедна ми е фантазията, какво ще измислят сценаристите в тези 32 епизода.

Link to comment
Share on other sites

От кога чакам някой да си изкаже мнението.. :) ще го почна само заради Хакьон, понеже Викс са ми любима група..надявам се да не изгубя много :) но ще изчакам да се преведе почти напълно и тогава..щото не ми се чакат седмици. Радвам се на този положителен коментар..мотивира ме.

Link to comment
Share on other sites

За актьорския състав няма да коментирам друго освен, че е страхотен. Lee Dong Wook е хладен и много мъжествен. Lee Da Hae е сладка, луда и ми се струва, че ще извади някой заек от шапката в следващите епизоди. :)

Има доста мистрия и интрига... дори и само един епизод да съм изгледала. Направо ме гризе, че го започнах още с първото излъчване. За пореден път ще трябва да чакам за нов епизод, но пусто му любопитство.... хахах. 

Link to comment
Share on other sites

 

 

Има доста мистрия

Хубаво е че има мистрия, но още по-добре ще е ако има и хоросан, и тухли. :282: Иначе ще се получи голяма мистерия. Наистина става като  обърнато наопаки My Girl 2, но откакто И Да Хе си направи пластична операция лицето й ми изглежда като пластмасово. :mad: Преди беше по-красива и естествена.

Link to comment
Share on other sites

Да, и на мен ми е много пластмасова в тоя сериал специално. Засега по-скоро ми е хаотичен отколкото мистрийчен :), но да се надяваме, че ще вземе да влезе в някакви релси. 

Link to comment
Share on other sites

Оооо, вярно много изкуствена И Да Хе,но и другата Wang Ji Hue   ,също ми изглежда да е минала през някой пластичен хирург,не можах в първия момент да я позная. :swoon:

Иначе драмичката сега за сега ми е интересна,задържа вниманието ми,ще видим по- нататък какво ще измъдрят.

Link to comment
Share on other sites

Попревъртях тук -там още на втори епизод, в повече ми дойде  хубавицата, ай -досада.Какви ще ги мъдрят 32 серии, след като единственото неясно в цялата ситуация е кога ще разбере Шефчето, че

не са брат и сестра и кой е баща му и отмъщението да смени посоката към инвалида.

А...ще е подпряно с на пръв поглед невъзможна любов.Що ли ми идва скучновато. банално и дълго... :unsure:  Ще му дам шанс, поне още 2 епизода, може пък да съм се заблудила.

Link to comment
Share on other sites

Много чакан от мен сериал..Но..

Направо занемях, виждайки И Да Хе.Снимана от някои ъгли е неузнаваема.Как го е пилила,тънила и не знам какво още правила тоз нос, ама е прекалила- няма и грам от предишната й магнетичност.Студена безупречна кукла..

Последно гледах "Чуно", "Мис Риплей" и "Ирис " с нея, ми нямам спомен да е изглеждала така изкуствена.

И Донг Ук го захаресвах след " Усещане за жена", много ми е "хамелеонест" в добрия смисъл- направо е неразпознаваем в отделните си роли.

Ще продължа да гледам, благодарности за превода.

Link to comment
Share on other sites

На мен тежичък ми идва, рядко гледам толкова нагнетени неща. С всяка серия става все по-мрачно и главният затъва все повече. може това да е целта на сценаристите - 5-6 серии да върши безумия, за които после да се разкайва другите 25 серии :slap:

И Да Хе не ми е неприятна, просто е станала една от многото, но пък и така играе отлично. 

 

Второстепеният герой е пълна изненада - в повечето драми втората цигулка е богат, успял и красив и главната почти докрая се измъчва, че е пълна тъпачка да не му обърне внимание. А тук - портиер ли е, пиколо ли? Сладък е и нямам предразсъдъци, ама тя какво ще види у него? :dunno: Освен да й спаси живота още 20 пъти, за да я заслужи.
От първа серия имам едно подозрение - не показаха какво се случи с малкия, дето го пребиха в Америка. Умря ли, оправи ли се? Да не е станал портиер? :na2: 

 

Link to comment
Share on other sites

Линкът за Замунда води към съвсем друг филм. 

 

Ще му хвърля едно око на този сериал. И Да Хе е една от най-красивите актриси въобще и ми е интересно как ще се справи тук.  Освен явните природни дадености, тя си е добра актриса. Ще видим буквите дали ще станат за някой нормален релийз, или ще си ги синхронизирам, защото 750 мб. файл не си заслужава въобще. 

Edited by mrnkaloto
Линкът е оправен.
Link to comment
Share on other sites

Четири изгледани епизода- продължава да не ми допада,  продължава да ми е тягостно и скучно.Като на забавен каданс ми върви.И Да Хе, толкова безизразна и изкуствена,не мисля,че ролята и се получава, определено ме дразни, което за мен е рядкост да се дразня от актьор.Всичките странични, без "Хитлер", допълват скуката.

Link to comment
Share on other sites

Има нещо такова. язък и за лицето просто - беше толкова изразителна, сега имам чувството, че някой е хванал и й е опънал кожата като маска в/у лицето.

Link to comment
Share on other sites

На мен пластиката не ми прави впечатление. Въпреки всичко си остава добра актриса и това е по-важно за мен. Историята ми се струва интересна... още нямам идея как ще се развият нещата точно, което за мен си е достатъчно условие да гледам сериала. :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...