little_angel Posted February 20, 2014 Share Posted February 20, 2014 Hotel King / Кралят на Хотела 호텔킹 Страна: Южна Корея Жанр: мелодрама, романтичен, отмъщение Тв канал: MBC, събота и неделя 21:45 ч. корейско време Период на излъчване: 5 април 2014 г. - 27 юли 2014 г. Епизоди: 32 Режисьор: Kim Dae Jin, Jang Joon Ho Сценарист: Jo Eun Jung (Feast of the Gods) В главните роли: Lee Dong Wook като Cha Jae Wan Lee Da Hae като Ah Mo Nаe Im Seulоng (2AM) като Sun Woo Hyun Wang Ji Hye като Song Chae Kyung Lee Deok Hwa като Lee Joong Goo Kim Hae Suk като Baek Mi Nyeo Jin Tae Hyun като Roman Lee Gong Hyun Joo като Cha Soo An Alex Chu като Yoo Joon Seong Kim Sun Hyuk като Hong Joon Go Yoon като Park Do Jin Jung Suk Yong като Go San Park Chul Min като Jang Ho Il Cha Hak Yeon (VIXX) като Noah Seol Hyun (AOA) като Lee Da Bae Kim Ye Won (ex Jewelry) като Yoon Da Jung Kim Sun Young като So Moon Jung Сюжет: Ча Дже Уан (И Донг Ук) е млад мъж, който работи като главен мениджър в хотел. Отгледан само от своята майка, след като баща му изоставя семейството си, Дже Уан крие в себе си дълбоките рани от детството си. Трудният живот, който е имал, го е превърнал в суров и амбициозен мъж до момента, в който не среща наследницата на хотела А Мо Не (И Да Хе) и се влюбва в нея. Свали с Онлайн с български субтитри С английски субтитри Онлайн с превод на английски Свали с руски субтитри [2014.07.25] Hotel King OST Свали 1. Hotelier - Various Artists 2. It Hurts - Kim Jin Ho 3. Waiting - Melody Day 4. Telling You That I Love You - Lee Chang Min & Jung Jin Woon (2АМ) 5. Because It's You - The One 6. Same Place - Vanilla Acoustic 7. Lovesick (Original Ver.) - Lumin & T.O. of M.Pire 8. It Hurts (Acoustic Ver.) - Kim Jin Ho 9. Same Place (Acoustic Ver.) - Vanilla Acoustic 10. Lovesick (Drama Ver.) - Lumin & T.O. of M.Pire 11. 보이지 않는 운명 - Various Artists 12. Secret - Various Artists 13. Shadow - Various Artists 14. It's Just Me - Various Artists 15. Run - Various Artists 16. Kiss of Promise - Various Artists 17. 나를 닮은 너 - Various Artists 18. 눈물은 말한다 - Various Artists 19. 시간의 운명 - Various Artists Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rie Posted February 20, 2014 Share Posted February 20, 2014 Горкият Онг, ще свири втора цигулка, нещастно влюбен в главната героиня и ще бъде съперник на Донг Ук. Поредният "новаторски" корейски сериал и разиграване на мелодрамата по линията "Богат-беден".Ще погледна някой от епизодите само заради Онг, от чисто 2АМ-любопитство, за повече нямам сили и желание, въпреки и главната роля на Донг Ук, който много харесвам. Пожелавам успех на Хак Йон от VIXX, това ще е първата му роля. Гледам и Йе Уон е тук, както и една госпожица от АОА, Онг също. Много айдъли, много нещо, винаги има и време и за някое камео-участие - могат да включат примерно Хонгбини, като най-добър приятел на Хак Йон, служител в хотел, примерно пиколо, с няколко секундно участие. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abador Posted February 20, 2014 Share Posted February 20, 2014 а аз се чудех от къде ми е познат в " лични предпочитание" ,а той бил поредният певец с наченки на артист ... от кога чакам сериалче с така добре познати и любими физионимиии ... немам търпение вече ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
little_angel Posted February 25, 2014 Author Share Posted February 25, 2014 Снимки от първото им четене на сценария Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaharchee Posted February 25, 2014 Share Posted February 25, 2014 Пак ще се залага на известните имена... Ще му хвърля един поглед, но 30-ината серии допълнително ме отказват. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rie Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 Днес разглеждах снимки от снимачната площадка в провинция Гангуон (горе, в планината, при минус-не-зная-колко градуса, там където живее и една баба, на един макарон). Рядко се изказвам за корейски актьор с определението, че е невероятен, освен ако не се казва само и единствено Чо Ин Сонг, но И Донг Ук така са го изтупали, че очите ми останаха в него. Невероятен, ако искам да си пълня очите, ще трябва да погледна някой от епизодите, за повече - не. То ясно, че този сериал ще е My Girl 2, само че сега с разменени роли - този път тя богата, а той служител в хотела й.Онг, милият и него го видях. В ролята на портиер, верният служител в хотел Ciel, влюбен в богатата наследница. От към мъже, главните герои около, които ще се развива историята, ще има какво да се види, за останалото - бедна ми е фантазията, какво ще измислят сценаристите в тези 32 епизода. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MidNight Posted April 6, 2014 Share Posted April 6, 2014 Love it! Началото беше доста силно. Малко hard ми дойде на моменти, но има хляб в драмата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silence~ Posted April 6, 2014 Share Posted April 6, 2014 От кога чакам някой да си изкаже мнението.. ще го почна само заради Хакьон, понеже Викс са ми любима група..надявам се да не изгубя много но ще изчакам да се преведе почти напълно и тогава..щото не ми се чакат седмици. Радвам се на този положителен коментар..мотивира ме. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MidNight Posted April 7, 2014 Share Posted April 7, 2014 За актьорския състав няма да коментирам друго освен, че е страхотен. Lee Dong Wook е хладен и много мъжествен. Lee Da Hae е сладка, луда и ми се струва, че ще извади някой заек от шапката в следващите епизоди. Има доста мистрия и интрига... дори и само един епизод да съм изгледала. Направо ме гризе, че го започнах още с първото излъчване. За пореден път ще трябва да чакам за нов епизод, но пусто му любопитство.... хахах. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dido100 Posted April 10, 2014 Share Posted April 10, 2014 Има доста мистрия Хубаво е че има мистрия, но още по-добре ще е ако има и хоросан, и тухли. Иначе ще се получи голяма мистерия. Наистина става като обърнато наопаки My Girl 2, но откакто И Да Хе си направи пластична операция лицето й ми изглежда като пластмасово. Преди беше по-красива и естествена. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sierra Posted April 10, 2014 Share Posted April 10, 2014 Да, и на мен ми е много пластмасова в тоя сериал специално. Засега по-скоро ми е хаотичен отколкото мистрийчен , но да се надяваме, че ще вземе да влезе в някакви релси. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
roslava Posted April 10, 2014 Share Posted April 10, 2014 Оооо, вярно много изкуствена И Да Хе,но и другата Wang Ji Hue ,също ми изглежда да е минала през някой пластичен хирург,не можах в първия момент да я позная. Иначе драмичката сега за сега ми е интересна,задържа вниманието ми,ще видим по- нататък какво ще измъдрят. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lawandula Posted April 11, 2014 Share Posted April 11, 2014 Попревъртях тук -там още на втори епизод, в повече ми дойде хубавицата, ай -досада.Какви ще ги мъдрят 32 серии, след като единственото неясно в цялата ситуация е кога ще разбере Шефчето, че не са брат и сестра и кой е баща му и отмъщението да смени посоката към инвалида. А...ще е подпряно с на пръв поглед невъзможна любов.Що ли ми идва скучновато. банално и дълго... Ще му дам шанс, поне още 2 епизода, може пък да съм се заблудила. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragonfly12 Posted April 13, 2014 Share Posted April 13, 2014 Много чакан от мен сериал..Но.. Направо занемях, виждайки И Да Хе.Снимана от някои ъгли е неузнаваема.Как го е пилила,тънила и не знам какво още правила тоз нос, ама е прекалила- няма и грам от предишната й магнетичност.Студена безупречна кукла.. Последно гледах "Чуно", "Мис Риплей" и "Ирис " с нея, ми нямам спомен да е изглеждала така изкуствена. И Донг Ук го захаресвах след " Усещане за жена", много ми е "хамелеонест" в добрия смисъл- направо е неразпознаваем в отделните си роли. Ще продължа да гледам, благодарности за превода. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rossi Yankova Posted April 13, 2014 Share Posted April 13, 2014 На мен тежичък ми идва, рядко гледам толкова нагнетени неща. С всяка серия става все по-мрачно и главният затъва все повече. може това да е целта на сценаристите - 5-6 серии да върши безумия, за които после да се разкайва другите 25 серии И Да Хе не ми е неприятна, просто е станала една от многото, но пък и така играе отлично. Второстепеният герой е пълна изненада - в повечето драми втората цигулка е богат, успял и красив и главната почти докрая се измъчва, че е пълна тъпачка да не му обърне внимание. А тук - портиер ли е, пиколо ли? Сладък е и нямам предразсъдъци, ама тя какво ще види у него? Освен да й спаси живота още 20 пъти, за да я заслужи.От първа серия имам едно подозрение - не показаха какво се случи с малкия, дето го пребиха в Америка. Умря ли, оправи ли се? Да не е станал портиер? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oldboy Posted April 13, 2014 Share Posted April 13, 2014 (edited) Линкът за Замунда води към съвсем друг филм. Ще му хвърля едно око на този сериал. И Да Хе е една от най-красивите актриси въобще и ми е интересно как ще се справи тук. Освен явните природни дадености, тя си е добра актриса. Ще видим буквите дали ще станат за някой нормален релийз, или ще си ги синхронизирам, защото 750 мб. файл не си заслужава въобще. Edited April 13, 2014 by mrnkaloto Линкът е оправен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuparowa Posted April 13, 2014 Share Posted April 13, 2014 (edited) Линк към другия тракер. И към споменатия по-горе, с редактиран линк. Edited April 13, 2014 by mrnkaloto Линковете са добавени. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lawandula Posted April 15, 2014 Share Posted April 15, 2014 Четири изгледани епизода- продължава да не ми допада, продължава да ми е тягостно и скучно.Като на забавен каданс ми върви.И Да Хе, толкова безизразна и изкуствена,не мисля,че ролята и се получава, определено ме дразни, което за мен е рядкост да се дразня от актьор.Всичките странични, без "Хитлер", допълват скуката. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sierra Posted April 15, 2014 Share Posted April 15, 2014 Има нещо такова. язък и за лицето просто - беше толкова изразителна, сега имам чувството, че някой е хванал и й е опънал кожата като маска в/у лицето. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MidNight Posted April 15, 2014 Share Posted April 15, 2014 На мен пластиката не ми прави впечатление. Въпреки всичко си остава добра актриса и това е по-важно за мен. Историята ми се струва интересна... още нямам идея как ще се развият нещата точно, което за мен си е достатъчно условие да гледам сериала. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts