Jump to content

Recommended Posts

 

 

Best time (2013)

Страна: Китай

Също така известен като: Zui Mei De Shi Guang

По новелата на: Tong Hua – „The Most Beautiful Time”

Период на излъчване: 20 ноември 2013 - 22 декември 2013

Време на излъчване: понеделник - неделя 19:30 - 20:20

Жанр: Драма, Романс

Канал: Hunan TV

Епизоди: 47

Режисьор: Tsang Lai Chun

Субтитри: Aнглийски

 

 Участват:

Janine Chang - Su Man

Wallace Chung - Lu Licheng

Jia Nailiang - Song Yi

Catherine Han - Xu Lianshuang

Jiang Yijia - Lin Da

Xiang Jin - Chun Ni

Jiang Kai - Mike

Liu Ying - Xu Qiu

Jiang Yijia - Lin Da

Mou Xiangying - Helen

Liu Ling - Mrs. Xu

He Jiang - Xu Zhongjin

 

Резюме: В драмата се разказва за млада жена, отдадена на кариерата, която се оказва въвлечена в любовна авантюра с мъжа, по когото си пада в продължение на години, и с друг, когото среща наскоро...

 

Торент

 

Свали

 

Свали с руски субтитри

 

Онлайн с английски субтитри

 

Онлайн с руски субтитри

Редактирано от mrnkaloto
Тагове
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отначало информацията, която намерих за този сериал, не ме накара да кажа от раз "Ей това ще се гледа". Но тъй като не можах да си намеря нещо друго китайско (което д е преведено цялото), реших да му дам шанс. Първото, с което ме спечели беше, че тези много според мен 47 епизода са от по 25 - 30 мин. и докъде да видиш си изгледал серията. Започнах да гледам сериалчето и то взе та се оказа забавно даже. На моменти така съм се хилила - особено на "сблъсъците" между Su Man и  Lu Licheng :) Все чаках момента, в който тя ще разбере, че е влюбена в него, а той ще си признае пред себе си, че я обича...... И така както си чаках дойде повратния момент и настъпи пълна драма. Колко нещастия се изсипаха върху главната, но тя успя да преживее всичко и да стигне до финала. А финала е представен в два спешъла, които са след тези 47 епизода. За желаещите давам и малка информация за двата спешъла, т.е. за финала

 

спешълите са два, защото сериала е с два варианта за финал - феновете са искали противоположен финал от този, който е в новелата, затова сценаристите правят един финал, с който да уважат авторът и друг, с който да зарадват феновете. Честно да си призная това е първият китайски сериал, за който се радвам, че има алтернативен финал :)

 

 

Ето и една хубава песен от сериала

https://www.youtube.com/watch?v=viqRvF1RaWQ

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

vivivan, сериите са кратки, защото са доста урязани. В рутракер преводачката се е заела да сглобява целите епизоди, но ще стане много бавно, така че на лято, ако е готов, може да го гледам с руски превод. Но сега с тези два алтернативни финала ме замисли дали си струва, пак ще се ядосвам като с Sealed with a kiss, разкажи повече за тези финали, сигурна са с 3-4 мин продължителност и с двама различни финалисти.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

andi11, финалите са си съвсем нормални епизоди, с малко ретроспекция в началото. Аз разбрах информацията за тях чак след като ги изгледах и двата и ме беше яд, че не съм знаела по - рано, щот щях да си изгледам само тоя дето на мен щеше да ми хареса. Но катo цяло финалите са си съвсем нормални и не провалят сериала както при Sealed with a kiss.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериала се оказа много добър. Сигурно защото е по книга. Общо взето жена на средна възраст среща отново ученическата си любов, за която е мечтала в последните... май бяха 10 години, и зарязва всичко за да го спечели. Постъпва на работа в същата компания като него, макар и на доста нисък пост. Но един от шефовете там се оказва мъж, с който неотдавна е имала няколко дребни сблъсъка и двамата стават като котка и куче  :) Не знам обаче коя нормална жена ще продължи да е толкова вкопчена в някакъв ученически блян дори след като преживя толкова страхотни моменти с Лу Ли Ченг. Но и той ми се стори прекалено пасивен, макар че уж беше агресивен CEO :р С малко повече усилия и директност си мисля, че можеше да й го избие от главата набързо.

 

 

Малко ме притесняваше това, че финалите са два, защото всичко си сочи към един ясен финалист и не ми бе съвсем ясно как така феновете ще искат нещо друго. В крайна сметка се оказа, че книгата има кофти финал.

 

 

Сериала го има в youtube с английски субтитри. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е, най-сетне бе, най-сетне го намерих - сериала, който да ми грабне вниманието още от първите пет минути и да ме кара да чакам с нетърпение всяка следваща серия. От колко време се лутам: почвам, зарязвам, оставям за по-нататък, но с този нещата се получиха. И какъв мъжки каст само, да се чудиш на кого да симпатизираш повече :)

 

 

488f11443c.jpg?x=b&a=0x0&s=590x330&q=h&e

            Secrets+Hidden+by+Time_8_Seoulinlovenow.

 

 

Дано се задържи все така интересен до финал. онлайн с руски суб тук.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Та аз къде съм се разписала относно този сериал?

Сериалът докъдето гледах с руски, до към средата-Уолас Чун е невероятно страхотен,

два коренно различни стила на работа,

но аз си харесвам и баскетболистчето, и явно не само аз...  

Елегантен мъжки каст  с  изпепеляваща страст. :kissy:  :yes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

andi, да ти кажа, въобще не съм се чудила на кой да симпатизирам - от първия момент си бях за Уолъс :D Онзи другия хич не ми грабна вниманието и на моменти даже ме дразнеше. Chinese+Drama_Best+Time_Wallace+Chung_Ja

 

За сериал - вкараха малко повече драма във втората половина, можеше и без нея да минат, но...  А за финала - зависи от симпатиите - единия или другия спешъл :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

vivivan, аз също съм за Уолъс, още от преди да почна сериала. Просто не ми беше известен другия актьор и не очаквах, че китайците ще ме изненадат отново с някой неизвестен за мен чаровник. Но те са си специалисти в това отношение и винаги успяват да го направят. Хубав е баскетболиста, но прекалено се е вживял в миналото и е някак вял, липсва му живец, но по-нататък може бе ще се посъвземе.

После като стигна до спешълите ще кажеш кой от двата е с Уолъс, че да мина направо към него.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Tук стигнах до 33 еп. и субтитрите свършиха (руските), а с тях и желанието ми да гледам по-нататък, такова размотаване и разтягане на историята са направили, че чак са са забравили. Вярно, много добре започна, но до 26 еп. нямаше никакво развитие във взаимоотношенията в нито една от двете посоки, после разгеле се появи, после пак изчезна и така. Прекалено много внимание са отделили на разните му фирмени въпроси и инвестиционни проекти. Обаче Уолъс е отново страхотен, с това ще го запомня сериала и може да погледна финалния еп.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

andi, тегава е втората половина на сериала, особено като вкараха и семейната драма с главната. Предлагам ти направо спешъла да гледаш - в него и без това си има ретроспекция на по- интересното :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Малко съм закъснял, но се загледах. Напоследък взех да търся китайски сериали, които

са направени по литературно произведение и така попаднах на този.

За играта на Уолас Чунг мога само хубави неща да кажа. Главната героиня малко ме поизнерви.

Spoiler

 

За мъж се тръшка, че едва не умря,

а за смърта на майка си намери сили да се държи добре.

 

Подгласниците на главните бяха много зле. Актрисата си беше тотално бездарна,

а актьорът стоеше насред екрана като цвете в саксия. Никакви емоции.

Като цяло сериалът е добър. Гледа се леко и бързо. Има доста хубави моменти,

заради които си струва и най-вече заради Уолас Чунг. Ще потърся още драми с него.

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...