Jump to content

Американската версия на BOF


Donet

Recommended Posts

Не че е танцьорка, а иска да става такава. :D Ако ще и на пилон да се върти като пумпал от нея искам да хока здраво американската версия на Тсукаса и да успее да тргоне зрителите, когато от f4-та и дадат жега с червеният картон. В това отношение може да научи доста от корейската си колежка тя беше страхотна или поне на мен ми хареса. Между другото аз съм гледал само японската и корейската, другите просто няма как да стане понеже са от държави от които ама никога не бих гледал нещо!!! Може наистина да са по добри, но аз съм доста краен човек с предразсъдъци и понеже един сериал ме беше ядосал от тайванските си казах, че освен корейски и японски продукции няма да припаря повече до други азиатски сериали и от тогава съм ги игнорирал тотално. От двете версии невероятно наистина понеже в голям процент при такива дублиращи се сюжети обикновенно оценявам по достойнство японците, които макар и по скромни се представят по добре, но конкретно за тази манга някак си корейската беше по интригуваща и имаше по силен заряд. Може би точно заради това леко неугледно и дребно корейче, което обаче направи страхотна Макино или Джан Ди както е тука или иначе казано тя беше коня дето дърпаше каляската. Повечето хора асоциират корейският BoF с Мин Хо и Ким Хьон Джунг, но за мен истинската звезда от тук е Хе Сън или както там се произнасяше. Другото беше добрите декори, реквизит и операторска дейност, които действително показаха какво е да преминеш от света на църковните мишки при паралиите. Затова и се натискам за стабилен бюджет..за някои неща да се получат просто трябва да кихнеш здраво няма как! А този сайт действително е съмнителен даже бих казал обезпокоително съмнителен! :D Абе ще се види в последствие то като гледам и тея с питанките от другият линк и те горките за запазване на оригиналната история пледират..знаят как стават работите!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първата японска, втората тайванска, третата е Боф - корейската. Що си сложила въпросчетата? Не те кефи или не се сети кой е сериалът? :)

 

Въпросчетата са защото не съм гледала китайската и не мога да кажа дали е по-зле от корейската. Мисля че съм писала мнение в темата. БОФ беше първият ми корейски сериал и след него дълго не посягах към втори. Много боза, шарения, глезотия, дървена игра... Едвам го догледах, единствено от любопитство как са омазали края.

 

Няма лошо да направят американска версия. Мнозинството от тях и без това дори не знаят, че из останалата част от планетата също се снимат сериали. Трябва да им го адаптираш на "хамерикански", иначе ще си останат в пълно невидение. И това при наличието на Интернет и сателитна телевизия. Всъщност мисля, че напоследък те са по-силни в ТВ продукциите си, отколкото в киното. Много добри кино актьори започнаха да се изявяват предимно по телевизията. Обаче за този проект нямам големи надежди. Първо пише, че ще следва плътно оригиналната историята в мангата, после, бам, Макино става танцьорка. И бюджетът им явно ще е никакъв. Е, ще видим, де!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Американците не могат да пресъздадат азиатската душевност и култура. Не бива и да се опитват. Не отричам американските сериали, но съм адски преднамерена към този. Дълго се чудих защо БОФ ме развълнува толкова много въпреки несъвършенствата и се досетих за онази сцена когато Джан Ди оставя чадъра над цигулката. Тези малки жестове понякога са толкова объркващо бъркат в душата ти, че не можеш дъх да си поемеш. Несъзнателно всички ще сравняват и убедена съм няма да е в полза на американците. Нужен им е шедьовър за да е иначе.

Колкото до  Ким Хьон Джунг, не съм специалист за да анализирам актьорските му способности но за мен направи невероятен образ. Играеше с поглед и с движения, и аз му повярвах.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За каста на американския BOF незнам да се смея или да плача. Откъде ги изкопаха тия?  Младежа за ролята на Jun Pyo има хубаво тяло и дотам. Прекалено дълго и несъразмерно лице, никакъв чар. Този в ролята на Ji Hoo ми напомня натрапчиво на Мариус Куркински в по-младите му години )))))))))))))). Останалите двама не ми се и коментират. С тази версия съм дотук. И без това не очаквам американците да постигнат в сериал (във филмите го умеят) тази чувственост и романтизъм, които ми носят тръпката в корейските сериали. Затова и отдавна спрях да гледам американската тв продукция.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Значи повредата не е само при мен. Огледах американските актьори и си викам "Баси недодяланите ръбове, толкова блудкави, безлични, че и... негра набутали, пф". Не че не умирам от любопитство и ще му метна едно око, ама не съм убедена, че ще издържа дълго (както едва издържах тайванската версия с тия старовремски дрехи и прически, че и кастът хич не ме кефна; японската леко ми досади и то точно Огури. Стоеше ми като пън. Дамьоджи скачаше като някакъв кривокрак петльо метър и 20. :28558:  За двамата от пълнежа - кои бяха тия дрътляци?!) А на тези им намерих кусури, още преди да е почнал сериала... Леле!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тази новина се въртеше из интернет преди няколко месеца. Че изтръпнах - изтръпнах, но това е защото въобще не виждам как тази история ще се вмести в амриканския калъп на тийн сериали. Е, как, със зилион ''адаптации'' след които я останала оригиналната конфигурация тип любовен триъгълник. Къде е проблемът: още когато излезе ''новината'' самия продукт изглеждаше меко казано съмнителен. Някакви хора (твърдящи че са фенове на историята) бяха обявили че искат да снимат американска версия...и бяха започнали набиране на средства. Поставената за цел сума беше 5000 долара, ако не ме лъже майдрамалист, мисля че там се обсъждаше. Според коментарите на други потребители явно не е посочена продуцентска къща, нито е изяснен въпроса с правата, нито с дистрибуцията. Накратко, цялото нещо беше заклеймено по един или друг начин.Сега, възможно е някоя телевизия междувременно да е харесала проекта и да си направи нещата както трябва. Но аз лично не съм убедена дали цялото начинание няма да се окаже нискобюджетно и не особено професионално. Естествено, малкото финансиране не определя по никакъв начин стойността на един продукт. Но тук говорим за тийн приказка с блясък, богати сърдитковци и бедни девойчета. 
Аз лично не съм доволна от американските тийн сериали - вярно е че азиатските са наивни и невинни, понякога до твърде голяма степен, но пък американските прекаляват в другата посока. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нещата отиват от зле на по-зле. Американците са били засипани с обиди, натяквания и всякакви коментари от загрижени фенове. Затова сменили името на Between Boys And Friends, за да запазят съкращението BBF. Отделно има изявление, че и те са фенове и ще се придържат към историята, но пък им трябват още само :dunno: 250 000 хиляди долара да започнат снимките на 16-те серии

 

Добавям интервю с "продуцентите" /още не мога да ги приема сериозно/

  :click: 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еми щом няма парички значи няма и щастие! cigarl.gif n'besides щом си оцапал гащите само защото някакви лумпенизирани фенчета като мен ти мелят на главата значи, къде си тръгнал на първо място?! То щом нямат смелостта да поемат тежеста и отговорността на оригиналното заглавие означава най малкото, че сами не си вярват. Ама от друга ако знаеш, че ще се издъниш по добре поне да не излагаш оригинала. Тея дето направиха игрална версия на xxxHolic примерно дори и това не направиха поне от кумова срама и орезилиха не само себе си ами и първоизточника, а това си е тежък грях за който ще се пържат в ада на провалилите се продуценти и режисьори..ако има такъв! Жалко, наистина се зарадвах като чух, че американци ще го римейкват ама за такива църковни мишки даже и моя оптимизъм си има граници. deadhorseo.gif

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като гледа човек каста направо нямам думи :28558: , а и как нагло си променят нещата главната каква танцьорка какви пет лева, много се смях на интервюто. Особен когато го пита за любовните моменти...а пича отговори че ще бъде като американска двойка с много целувки държене за ръка и спря сигурно го досрамя да каже много секс  :282: ами мацката може да спи и с двамата по Американски и накрая да се чуди кой да си избере. Корейската версия не ми е най любимата предпочитам Японската ма това което чета ще е голяма гавра чак ми се ще да се откажат, а и още два сериала са замислили да римейкват кои ли ще са ц ц ц... :slap:

 

 

usa_flower_boys_copy.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За американската версия гледам, че  е коментирана тука. Пълна гавра с якия сериал. Реших да хвърля едно око да видя кво са направили американците и първите 10 мин бяха кошмар превъртях напред - пак същата работа. Не си губете времето. По хубаво си пуснете  корейския вариант и го изгледайте отново или японската версия отколкото, това на американците. :х

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може ли някой да ми прати линк за америкамската версия ,много ми е любопитно

 Заповядай :) ---> http://www.youtube.com/watch?v=NoXPPNuoCQY

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря ти наистина много ,за това ,че си потърсила заради мен .В момента съм на може би 10-15 мин ,но с мойте знания по езика нищо не разбирам :D благодаря много все пак.Не искам да ставам нахална ,но ако случайно го видиш някъде с бг субс може ли да пишеш :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мен по-скоро се опитват да направят пародия, за което мога да кажа, че и то не им се получава... Нямам думи просто :X По-отвратителна игра не съм виждала досега, а аз попринцип съм много толерантна откъм актьорски умения... Абе въобще пълна подигравка с историята.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз изгледах до 3 серия и мисля ,че този филм щях да го харесам ,ако не бях гледала корейската версия ,гледах го без суб.и бях изненадана от себеси ,че разбирах ,явно не съм толкова зле.:D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Свършиха ли им се красивите американски мъже, че са сътворили подобна черно-бяло мешавица от безлично-неприятно изглеждащи "младежи". Не търсех copy and paste с някой от азиатските варианти, но беше неизбежно сравнение - определено не в полза на американската версия ! Спирам с мъките и си оставам с хубавите спомени от азиатските поредици :asian:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах и 4 серия ,е не ми харесва много са грозми, мислех ,че съм се повредила от гледането на корейски филми ,но явно не съм само аз на това мнение ,че са ......:)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...