Jump to content

Recommended Posts

my-little-bride.jpg


Моята малка булка

 

Режисьор: Kim Ho Joon
Държава: Южна Корея
Година: 2004
Жанр: комедия, драма, романтичен
Времетраене: 115 мин.


Актьорски състав:

Kim Rae Won

Moon Geun Young

Ahn Sun Yeong

Shin Se Kyung

Ryu Deok Hwan

Jin Kyung

Резюме:
Бо Ън е обикновена гимназистка, влюбена в звездата на баскетболния отбор - Джонг У. Но един ден дядо ѝ заповядва да се омъжи за Санг Мин, понеже преди много години е дал дума на неговия дядо. Бракът е факт, както и тайните ѝ срещи с Джонг У. Но какво ли ще стане, когато съпругът ѝ започне да преподава в гимназията?

 

:essub:

 

 :subs: С български субтитри: :click: :click:  

:subs: Онлайн с български субтитри: :click:  :click:

С английски субтитри: :click:  

С руски субтитри: :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Страшно забавно филмче!! Разбиха ме двамата главни.. големи сладурии... Moon Young беше супер сладка в тази си роля и се справи много добре.. Само ме хвана жал за готиното бейзболистче.. толковаа беше секси, а тя... тцтц :D

Едно ме учуди..

 

знам, че в Корея има традиция да се уреждат бракове още преди да са се родили малдоженецът и младоженката,...ама пък не знаех, че е възможно момиче на 15 да я оженят за сигурно 10 години по -голям от нея.. Мислех си, че си имат определени норми там... не трябва ли все пак да е пълнолетна?? :huh:

 

Големи благодарности на desjer, без чиято помощ нямаше да мога да гледам филмчето.. :P

:asian:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:lol: Гледах го отдавна , но щом си го спомням, значи ми е харесало. Много весело филмче, посмях се доста, забавлявах се на ситуациите, оплакнах окото с Rae-Won Kim /май че съм изгледала доста негови неща :blush: /, който ме изненадва колко различен може да бъде и какъв късметлия е щом получава и различни роли, в които да покаже таланта си. Определено е много различен от "Sunflower". С нетърпение чакам да излезе от казармата и да ни предложи нещо ново... Да не би вече да е излязъл :unsure:
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако ви се намира свободно време и желание да гледате нещо свежо,неангажиращо и приятно,заложете на това филмче..

 

Историята е разказана с лекота,героите са големи сладури,забъркват се в куп лудории по пътя към и след олтара,очарователни са и роднините им,особенно дядото,които благодарение на завидните си актьорски заложби и доза хитринки съумява да постигне своето...

 

Приятно гледане :rolleyes:

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много сладко филмче.Наистна ме разсмя,което рядко се случва :lol: героите са уникални шматки ,а как само се караха :lol:Най-обичам като се карат и бият като котка и мишка :lol: Филма е забавен,лек и интересен.Няма да съжалявате :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много, много ми хареса. Отдавна се каня да го гледам, но изчаквах българските субтитри, за които страшно много благодаря.

Страхотен филм! :D

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много ми хареса. Супер сладка комедия смях се от сърце на доста моменти от нея. Даже в момента усмивката не слиза от лицето ми, което доста рядко ми се случва :) .Препоръчвам го с две ръце, който не го е гледал е време да го направи.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много лек и приятен. Първата част ми беше много забавна, имаше много добри комични сцени. Втората, в коята се разбра, че и двамата имат чувтсва един към друг, ме просълзи... Големи сладури са. :)

А Rae-Won Kim е един от любимците ми. Не се забравя ролята му в Sunflower.

 

 

1184894088_2.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това е едно от любимите ми филмчета, много приятно и забавно :lol:

Благодарности на милите момичета, които са се потрудили върху българските субтитри :kiss2:

Сега с удоволствие ще го изгледам пак :es:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Голяма мъка беше последно време, да гледам азиатско. Не знам дали им се пренаситих, но този филм за мен е свежия въздух, който отново ме накара да преоткрия азиатското.Романтичен и забавен, точно такива филми харесвам много! :lol::lol: :lol: Ще ви донесе усмивка на лицето - гарантирам! :D

 

П.С. благодаря и за превода :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

При мен има пренасищане на сериали.. Имам поне 5 започнати и вече всички започнаха да ми се струват еднакви(

Добре, че има нови преводи на филми, а също и по-стари, които не съм гледала..

Това е едно много свежо филмче, с добра актьорска игра.. Тези двамката са много мила двойка.

Историйката не е нищо особено, но филмчето е разтоварващо и определено си струва гледането..Препъръки за почитателите на жанра "романтична комедия"..

Ким Ре-Уон го гледам за втори път и мога да кажа, че със сигурност в скоро време ще си дръпна и сериал с него. Много, много го харесвам!!! А сладката дребосъчка.. какво да кажеш - прекрасна актриса и чакам с нетърпение да я видя в новата драма с Гън Сок. Сценария определено е интересен, а и каста също..

 

Благодарности за превода!!! :wub:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Един от най-хубавите и забавни филми, които съм гледала. С удовоствие го изгледах и като че ли не се сещам за момент, в който да ми е било скучно. Много разтоварващо филмче, което с удовоствие се гледа. Geun-Young Moon съм я гледала в Mary Stayed Out All Night и ми хареса още повече след този филм. Rae-Won Kim бе наистина голям чаровник :lol: Нямаше сцена, в която да не съм се смяла. Двамата взаимно се разиграваха, погаждаха си номера... беше много забавно. Учителката, която си падаше по главния, беше уникална. Ясно ми стана защо е останала неомъжена. :282:

 

 

Тя накрая като разбра, че човекът, когото той обича, е тя... беше красиво.. даже се просълзих. А когато пред всички призна чувствата си беше много сладко как я целуна по челото и я прегърна! :wub:

 

 

Много хубав филм! Препоръчвам горещо! :yes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Страшно сладурско филмче... с много комични ситуации,които те карат да се смееш с пълно гърло :lol:

Края беше страхотен... гледайте,съмнявам се да останете разочаровани :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Повечето от вас са го казали: забавно, разтоварващо.... точно така е. Аз подходих с малко предубеждения, теглейки този филм, но ми беше много приятен.

Филмът е идеален, ако сте пренатоварени и изнервени от хора - конфликтите се случват нестресово, има положителната нагласа между героите, не се дълбае във висши тематики и няма драматични емоционални катаклизми...:)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди малко изгледах филмчето :) Толкова приятен и ненатоварващ филм не бях гледала скоро. От сърце се смях. Дори сега продължавам да съм нахилена! В началото главната ми се стори някак... не много симпатична и само 15 минути по-късно вече я смятах за очарователна, миличка, сладурана. И двамата бяха образи. :) И дядото в началото... :D . Бих го гледала отново след време.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Любимия филм на сестричката ми. Супер много се смяхме като гледахме този филм, особено когато актьорите се караха ;д Забавно и разпускащо филмче ако не сте го гледали гледайте го няма да съжалявате за отделеното време :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

сладко и шантаво филмче ... каста е много добър и филма е забавен .... без суперлативи просто го гледай те и на сутринта ще се събудите с усмивка ....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...