Jump to content

Park Hyung Sik (Пак Хьонг Шик)


Recommended Posts

Park Hyung Sik

spacer.png

 

Име: Park Hyungsik (박형식)

Дата на раждане: 16 ноември 1991 г.
Височина: 183 см

Кръвна група: АB

Семейство: Родители, по-голям брат

Главен вокал на ZE:A

Дебют: 2010 г.

Компания: Star Empire Entertainment
@ZEA_Hyungsik

 

Сериали:

[2024, JTBC] Doctor Slump - Yeo Jung Woo
[2023, JTBC] Strong Girl Nam Soon - An Min Hyuk (eп. 3)

[2022, tvN] Our Blooming Youth - Lee Hwan

[2022, Disney+] Soundtrack #1 - Han Sun Woo

[2021, tvN] Happiness - Jung Yi Hyun

[2018, KBS2] Suits - Go Yeon Woo

[2017] Strong Woman Do Bong Soon - An Min Hyuk

[2016-2017, KBS2] Hwarang: The Beginning - Sam Maek Jong

[2015, SBS] High Society - Yoo Chang Soo

[2015, Mnet] Perseverance, Goo Hae Ra - гост

[2014, KBS2] What Happens to My Family? - Cha Dal Bong

[2013, SBS] The Heirs - Jo Myung Soo

[2013, tvN] Nine: Nine Time Travels - Park Sun Woo

[2013, KBS2] Sirius - Eun Chang / young Shin Woo

[2012, KBS] You Who Rolled In Unexpectedly - гост

[2012, MBC] Dummy Mommy - Oh Soo Hyun

[2010, MBC] Gloria - гост

[2010, KBS2] Please, Marry Me - Гост

[2010, SBS] Prosecutor Princess - гост

 

Филми:

[2019] Juror 8

[2018] Two Lights: Relumino

[2011] Ronin Pop

 

Телевизия:

[2015, SBS] Law of the Jungle: Indochina

[2013-2014, MBC] Real Men

[2013, tvN] The Romantic & Idol

 

Мюзикъл:

[2013-2014] The Three Musketeers

[2013] Bonnie and Clyde

[2011] The Temptation of the Wolf

 

Видеоклипове с негово участие:

[2015] V.O.S - Someday

[2009] JewelryS - Date

 

Дискография:

 

Дигитални сингли:

[2015.07.27] High Society OST Part.4 (You're My Love)

Свали

 

Галерия:

 

spacer.png

tumblr_nop204IWuJ1r3hs1eo4_540.jpgtumblr_nop204IWuJ1r3hs1eo5_1280.jpg

 

Награди:

2013 - MBC Entertainment Awards - Best Male Newcomer in a Variety Show (Real Men)

2014 - KBS Drama Awards - Best New Actor (What Happens with My Family)

2014 - KBS Drama Awards - Best Couple: Park Hyung Sik & Nam Ji Hyun (What Happens with My Family)

2015 - SBS Drama Awards - Excellent Actor Mini Series (High Society)

2017 - (1st) The Seoul Awards - Best Popular Actor (Strong Woman Do Bong Soon)

2018 - KBS Drama Awards - Netizen Award (Suits)

2019 - Blue Dragon Awards - Popularity Award

Редактирано от bealonenomore
Обновена филмография.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И Шики си има самостоятелна тема, а и заслужава с ролите, които направи през изминалата 2013 г. и с отличното си представянето в епизодите на риалити предаването A Real Man. Като те бъзна леко и как бързо работиш и се стараеш с темите, хаха. Аригато, а и Шики го заслужава.

Говоря много за него в темата на групата му, но си му трябваше и лична тема, за да се споделя повече, защото актьорската му кариера наистина потръгна, изобщо Шиуан, Шики, Донг Джуни и Куанг Хи са отлични като актьори. Далеч съм от музикалното им творчество, но момчетата са страхотни във всичко останало, което правят - като водещи на предавания, участия в различни формати и присъствие на екран.

След ледените приключения на Шики в епизодите през декември и в началото на януари на A Real Man, вчерашният епизод, който се излъчи по MBC, беше може би един от най-добрите до тук, а гледам редовно всяка седмица, от включването на Шики в средата на месец юни 2013 г. Определям го като най-интересен, защото вчера техният малък отряд от седем души (Шики, Ким Су Ро, Чанг Хьог, Рю Су Йонг, Сам Хамингтън, Су Гьонг Сок и Сон Джин Йонг) бе изпратен на обучение с войници от американската армия (от военните бази на американците в Корея). Говореше се в повечето време на английски (за мен беше перфектно, не се чудех какво говорят), някой поне се опитваха да свършат някое изречение, но пък и Сам Хамингтън превеждаше всичко, докато Шики, милият той е жив зян с английския, хаха (много се смях с него), но успя все пак да се представи с няколко думи и да обясни, на сержант Кенеди, че е изпълнител.
Общо взето реагира на командите на американците, но не разбира нищо от това, което му казват, клати само одобрително глава и се усмихва в знак на съгласие, а американците и Сам Хамингтън умират от смях, аз също, хаха. Голяма е скица. Този епизод (а и следващата седмица ще продължат отново с американците), беше като комедиен, Чанг Хьог е той е същата скица, не отбира нищо на английски, но най-добре се представиха Рю Су Йонг и Су Гьонг Сок. Дано да продължат обученията им с американците, а и Шики бе много развълнуван, защото за първи път (едва ли и ще му се отдаде повече в живота) летя на Sikorsky UH-60 Black Hawk. Направо си участва в сцени от американски боен филм с това, което преживя и стрелбата (учението) след това.

Ще споделя и представянето на Шики пред американците, защото лично за мен беше впечатляващо и сълзи ми потекоха от смях.

Шики (пред сержант Кенеди): "Името ми е Хьонг Шик."
Сержант Кенеди (клати одобрително с глава)
Шики: "Корейска възраст... Ммм, 24."
Американският войник отново поклати одобрително с глава.
Шики: "Айдъл, айдъл. Айдъл група."
Тук вече Сам Хамингтън реши да спре мъките на Шики с английския и да му помогне с представянето.
Сам Хамингтън: "Аз съм певец в Кореа, от много известна група."
При споменаването на "famous", Шики погледна към Сам с усмивка и му показа с жест да смали малко, хаха, а Сам каза: "От не толкова известна мъжка група."
Шики: "Йе, йе."
Сержант Кенеди завърши представянето с думите: "Харесвам к-поп. К-поп-ът е добър."

И в американската армия се слуша к-поп, хаха, спокойна съм.

Всъщност като се замисля, открих Шики миналата година по това време, когато изгледах първият сезон на The Romantic and Idol, тогава може да се каже, че се превърнах в негов голям фен, щом дори изтърпях само заради него корейския сериал Dummy Mommy.
Страхотен е Шики, освен че е и голяма душа, момче с много приятен и забавен характер, а и го опознах, особено в епизодите на A Real Man. Може да не е бил в казарма, да е най-малък от всички в групата, които участват в предаването, но нито за момент не усещам колебание от него, нито в изпитанията, в ученията, суровите условия при, които протичат снимките на това предаване. Не се оплаква, стиска зъби и се държи като истински мъж, а и той самия за мен се промени много, със сигурност възмъжа и се научи на още по-голяма дисциплина и ред.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да се разпиша аз, че има новини около моето момче, а не съм се отчитала и как върви казарменият му живот.

 

Изгледах преди малко новият епизод на Real Man. За съжаление следващата седмица участието на Шики в това риалити предаване ще приключи след 1 година и 3 месеца престой в корейската казарма. Днес той се обади и на Чанг Хьок, чуха се по телефона. Много приятно ми стана, зарадвах се, а и дадоха кадри с двамата от епизодите от миналата година. Много си обичаше хьонг Хьок неговият Шики - кадрите и моментите между двамата, когато си помагаха, когато хьонг го подпрепяше, а Шики го слушаше за всичко, следваше съветите му... Много емоционални моменти. Двамата влязоха заедно в предаването, през май 2013 г., Чанг Хьок напусна през февруари тази година, но Шики остана. Мъчно му е, усетих го и днес, разплака се на финал. Следващата седмица ще участва отново и очевидно вече ще напусне, макар и да не му се иска. Снимките обаче на новият му сериал What Happens to My Family?, ще попречат на по нататъшното му участие в Real Man, няма да успее с графиците и затова макар и трудно за него е взел решението да се съсредоточи върху актьорската си кариера.

Шики може само да се гордее със себе си и представянето в предаването. Не е бил в казарма, никога не беше държал оръжие в ръце, но въпреки това не се предаде. Бореше се наравно с хьонговете си, не се оплака, справяше се с всички изпитания, въпреки че и по-слаб физически, държеше се изключително мъжки и на положение. Много съм доволна от представянето му, макар че не съм се и съмнявала в него.

След тази година и 3 месеца направо си изкара повече от половин служба, а след няколко години, когато наистина дойде и неговият ред, ще е напълно готов, нищо няма да го изплаши и притесни.

Паметни за мен ще останат моментите му в казармата с Чанг Хьок и Рю Су Йонг. В тяхно лице Шики си спечели приятели за цял живот. Дано, пожелавам му го, да има щастие да играе скоро и с някой от двамата на екран.

Паметно за Шики ще остане и пребиването на екипа на предаването във Филипините, когато помагаха на жителите на тази страна, да се справят с последствията от унищожителният тайфун. Много тежко му беше тогава, но и наистина гледката трудно се издържаше (и на мен самата ми беше много тежко).

Всеки един ден в това предаване по време на снимките, както каза и той, са му дали много, научили са го на много, помогнали са израстването му като мъж.

Мъчно ще ми бъде, че няма да мога да го виждам и аз вече в епизодите, но няма как.

 

Следващата събота, на 16 август започва сериалът What Happens to My Family?, който ще бъде от общо 50 епизод и ще се излъчва половин година. Забавна история се очертава, поне що се отнася до героят на Шики и този на Со Канг Джун. Двамата ще бъдат съперници, ще си погаждат номера и ще се борят за сърцето на една жена. Не съм убедена, че ще го следя редовно, но със сигурност ще хвърлям по едно око на епизодите точно заради Шики и участието на Канг Джун, а и още повече, че тези двама симпатяги ще бъдат и съперници.

 

75d124091750cf7b.jpg

 

704c0be6318f6525.jpg

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди малко изгледах и трети епизод на What Happens to My Family? и ако не друго, то поне този нов корейски сериал с участието на Шики е забавен. Горкият му герой, какво ли не му се случи и днес, а и очевидно ще се забърка в много неприятности, но все пак на финал ще се вземат с героинята на Нам Джи Хьон. Ще се гледа, поне засега и заради Шики.

Миналата неделя (бел.ред 17 август) бе и последното участие на Шики в епизодите на Real Man. На 16 юни 2013 година "постъпи" в корейската казарма (тогава излъчиха първи епизод с него, а снимките стартираха през май) и "излезе" официално на 17 август 2014 г. Общо година и два месеца. Не е малко, свикна и самият той, а на финал му беше много мъчно, че е принуден да изостави бойните си другари.

Со Канг Джун с Шики...

84a93d8e9f22f56b.jpg

... и Шики с Нам Джи Хьон.

7fd2390d0871dca8.jpg

Малко снимки с Шики на новата марка дрехи, която рекламира заедно с Нам Джи Хьон. Много са симпатични двамата и са страхотна двойка. Героят на Канг Джуни обаче е съперник на Шики за сърцето на младата госпожица. Шики или Джуни? Ехх, да ги взима и двамата, защото изборът наистина е много труден.

adcb9912fb5ffe3c.jpg

f00bf7a1b9f86027.jpg



И още малко рекламни снимки само на Шики.

fe0d12e3a1be39e0.jpg

4cabfd82e53df04b.jpg

2ac6ffc12c8a04f6.jpg

0fbd00f199ae988a.jpg

e8d6a0739b44f854.jpg

4c52331255a1bc1d.jpg

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Шики беше един от водещите на вчерашното MBC Entertainment Awards...


tumblr_nhctgl2c8M1u0obzbo5_1280.jpg


 


Част от каста на What Happens to My Family са били гости на предаването Happy Together...



 


Малко снимки от фотосесии


tumblr_nhe637TEAb1r3hs1eo5_500.jpg


 


tumblr_nhe637TEAb1r3hs1eo6_500.jpg


tumblr_nhe61cpOyK1r3hs1eo3_1280.jpg


tumblr_nhcvwxclni1r3hs1eo7_r1_1280.jpgtumblr_nhe637TEAb1r3hs1eo9_1280.jpgtumblr_nhe637TEAb1r3hs1eo1_1280.jpgtumblr_nhe637TEAb1r3hs1eo2_1280.jpg


 


 


И малко празнично настроение хехехеххе



Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С две награди си тръгна Шики от 2014 KBS Drama Awards.


Best New Actor (What Happens with My Family) и Best Couple: Park Hyung Sik & Nam Ji Hyun (What Happens with My Family)


tumblr_nhrgmshsGH1r3hs1eo4_1280.jpg


 


tumblr_nhrgmshsGH1r3hs1eo1_1280.jpgtumblr_nhrgmshsGH1r3hs1eo5_1280.jpg


 


 


Изпълнението им с Нам Джи Хьон беше и сладко и смешно хахахха горката тя защо я карат да пее.....


https://www.youtube.com/watch?v=kohQge8vc_Q


 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Противно на всички спекулации Хьонг Шик няма да пуска соло, а участва в новият проект на V.O.S. Слагам тийзъра за клипа, който ще излезе, а когато това се случи целият в тяхната тема....


 



 


tumblr_nkuvso9ofo1r3hs1eo10_r1_1280.jpg


 


tumblr_nkxs0eobIB1r3hs1eo3_1280.jpg


tumblr_nkxs0eobIB1r3hs1eo1_1280.jpgtumblr_nkuvso9ofo1r3hs1eo9_r1_1280.jpgtumblr_nkuvso9ofo1r3hs1eo8_r1_1280.jpgtumblr_nkxs0eobIB1r3hs1eo2_1280.jpgtumblr_nkuvso9ofo1r3hs1eo7_r1_1280.jpg


 


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Off Topic

 

Хайде малко военен ъпдейт на темата :D. Тренировачния лагер завърши, започва службата. Хайде, да е лека и безпроблемна.

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

О, забравих да поздравя и Шики с вчерашния му рожден ден. Да е здрав, да му е лека службата и да се върне готов за нови изяви, на които да се радваме.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нашия войник изненада с появата си на 40-те филмови награди „Blue Dragon“ по време на военната си служба, носещ униформата си!

Той е спечелил Popular Star Awards, заедно с Girls' Generation's YoonA, Lee Kwang Soo и Honey Lee.

 

Off Topic

 

jung-hae-in-park-hyung-sik.jpg

 

 

 

75550400-3144043555622010-84101931183552 park-hyung-sik-1.jpg

 

76182764-3144043202288712-53117822061196

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Малее, как е загладил косъма:lol2: Явно в казармата ги хранят по-добре отколкото агенцията му преди това, пък и стресът изглежда е по-малък:D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 9 часа, debil4e написа:

Малее, как е загладил косъма:lol2: Явно в казармата ги хранят по-добре отколкото агенцията му преди това, пък и стресът изглежда е по-малък:D

 

Ами то и Уки, и Канг Ха Нъл изглеждаха по - добре нахранени в казармата; всички сме наясно, че агенциите ако можеха да ги държат вечно гладни, веднага щяха да го направят; всички помним как на Уки му се наложи скоростно да сваля килограми за новия си сериал.  :28558:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нашичкия може да е в казармата, но японско списание го е изтупало на първо място в класацията:

Топ 10 най-горещи актьори от драматична корейска селекция, избрани от водещото модно списание в Япония.

 

JJ Magazine, едно от най-популярните лайфстайл и модни списания в Япония, миналия месец публикува списъка на топ 10 най-горещите корейски драматични актьори на официалния си сайт. Списъкът включва най-чаровната и добре изглеждаща елитна група в Корея, които хората обичат да гледат на екран.

 

1.Park Hyung-sik

2-1-7.jpg

 

"Park Hyung-sik  първоначално е бил певец. След това той се появи в много популярни драми и привлече вниманието на широката публика. Той е добре изглеждащ млад мъж със сладък образ и красиво тренирани мускули. Няма съмнение, че ще имате освежаваща усмивка, когато го гледате. "

 

Към цялата класация: :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ай я, каква новина видях преди малко.

Остава му около месец и половина и ще каже чао, чао на военният живот.

На 4 януари 2021 г. би трябвало живот и здраве да се уволни. Супер. :es:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 4 януари приключва официално военната му служба, но следвайки новата политика заради Ковид 19 днес той е излязъл в последната си отпуска и няма да се връща повече във военнната си база. Та, кой се завърна...(е, почти)..:wub:

Туитър...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...