Jump to content

Bride of the Century (2014)


Recommended Posts

spacer.png

 

Bride of the Century (2014)

Страна: Южна Корея

Също така известен като: Baeknyeonui Shinboo

Период на излъчване: 22 февруари 2014 - 27 април 2014

Жанр: Романс, Фентъзи

Канал: CSTV

Епизоди: 16

Режисьор: Yun Sang Ho

 

 Участват:

Lee Hong Ki (F.T. Island) - Choi Kang Joo

Yang Jin Sung - Doo Rim / Yi Hyun

Lee Hee Won - Lee Roo Mi

Sung Hyuk

Choi Il Hwa

Kim Seo Ra - Kim Myung Hee

Shin Eun Jung

Lim Byung Ki    

 

Резюме: В драмата се разказва за едно обикновено и с нищо незабележимо момиче от малко островче и претенциозен богаташки син, който крие в сърцето си болезнени спомени от миналото. Но като наследник на корпорацията "Теянг" той не знае, че семейството му крие старо проклятие – първата съпруга на първородния син ще умре от неестествена смърт...

 

С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ

С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ 2

ОНЛАЙН С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ

С АНГЛИЙСКИ И БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ

С РУСКИ СУБТИТРИ + OST

OST

 

Не мога да не постна новата драма на моя любимец Хонито, за радост времето приближава и след спънките се снима усилено. Та чакам с нетърпение.... :28558:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Таза драма няма как да бъде пропусната. Веднага я отбелязвам в планирани :i love this: Само че от постера не разбрах кое е незабележимото момиче :28558:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Оф, тоз красавчик ще се справи повече от добре,  Тая с бялото, трудно  ще я асимилирам, но ако ще и да остане бяло петно,

в който и да е смисъл, все мий тая, има кого да гледкам, иначе русолиндо с черна коса сега, ми стига за всички.

И поздравче, лекичко да си припомним  :slap::28558:с кого аджеба, ще си имаме работа.  

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Те двете не са ли един и същ човек , на мен ми прилича на момата от  "  shi is wow "  която беше болна и в последният момент и отказаха трансплантация ? Ако е тя на мен лично ми харесва , много е сладка :)



хах познах тя е , аз съм доволна ....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хонгки си има нова драмичка и това няма как да се изпусне. :wub:  Трябваше му нещо ново след 5 години чакане. :28558: You're Beautiful беше уникална драма, тази предполагам също ще бъде . Веднага започвам да следя темата и с нетърпение очаквам превода на сериалчето. Файтинг! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериалчето съвсем наближи, само 1 седмица до началото, и рекламните клипчета заваляха.

Хонги започва ударно с 2 целувки още от първи епизод, но като се има предвид богатия му опит с каки сигурно ще има още по-добри в следващите серии :emote_kiss3: .

Още едно клипче...

 

 

 

Иначе Хонги ще играе 29-годишен, което ми е малко странно... Да беше 19-годишен сякаш щеше да е по-убедително :28558: . Като гледам актьорския състав има още двама от FNC. Jung He In - сладурчето от клипа на AOA - Moya, които пък, още по-странно, ще играе по-малкия брат на Хонги, след като е 2 години по-голям и му личи, че е батко. И също Sung Hyuk, който хем ще е шурей на Хонги, хем съперник в любовта, хмм...

Покрай сериала Хонги ще се сдобие и с още една "майка", която го обожава (освен Рейко Такашима). Jung SoRa, актрисата, която играе майка му, не спира да сипе похвали за "синчето" - от това че има най-красивите очи сред актьорите, до това, че има най-прекрасния глас сред певците и как всички го обичат :yes: .

Yang Jin Sung не съм я гледала никъде и ми е много любопитно как ще се справи и то в двойна роля. Красавица е, много бяла кожа, големи очи, че и кака, май точно типа на Хонги. Дано да не ме разочарова.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще се гледа, надявам се да не ме разочароват, :up:

Главния с тази визия повече ми харесва, отколкото в You're Beautiful.

Успех!

 

c_719.jpg

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А аз точно с тази визия не мога да го възприема .... хипер различен ми е според мен русото повече му ходеше ... Ох залагам много на този сериал , колкото повече му гледам трейлърите толкова повече губя търпение и темата никак не е лоша ...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много новини около "Булката".

Вчера беше и пресконференцията на сериала. Yang Jin Sung супер секши, явно защо Хонги е толкова щастлив и даже предпочете Jin Sung пред Park Shin Hye (защото обича секси каки :28558: ).

От пресконференцията стана ясно и че Хонги, малко доброзорно, се е съгласил да пее OST за драмата.



И няколко снимки от пресконференцията

Красивият CEO Choi Kang Joo

Bg6SagpCYAAkMln.jpg

 

Bg0V0WQCUAEJ4JS.jpg

 

Секси пепеляшката Doorim

Bg0UBQuCIAA73KL.jpg


CEO Choi Kang Joo и баща му

Bg0OE8_CIAEL5xx.jpg


Цялото семейство Choi

Bg1O4LdIMAAPujD.jpg


Хонги щастлив обичан от две жени B)

Bg0YjxsCEAABnh9.jpg


Само щастливата двойка

Bg0Nk4ZCMAEPyrT.jpg

Bg0Sm4GCAAAMXUI.jpg


Хонги джентълмен

Bg0P4UpCcAAT0g0.jpg

 

source on pics

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След изгледани 1 и 2 епизод мога да дам и мнение за самия сериал и играта на актьорите. Откакто разбрах, че Хонги ще се снима в нова драма вече знаех, че ще се гледа. Дори да не струва като продукция, само заради него, щях да го гледам. Но сега убедено мога да кажа, че сериала си струва! Не само заради сладкото личице на моето бебче, а и заради самата история, заради начина, по който е направен сериала, ще го гледам с удоволствие.

Всъщност историята като стил много ми напомня Тайната Градина. Направо изглежда като от същата авторка. "Булката" много повече от "Наследниците" отива на авторката на "Градинката". Същия много свеж, лек, естествен хумор, съчетан с ненатрапчив приказен (да, по-скоро приказен, отколкото фантастичен) елемент, който само да служи като двигател на историята, но без да се прекалява с него.

Сериала може и да не блести с невиждана оригиналност, но и не е толкова изтъркано клише, както вече почти всички продукции последните 1-2 години. Липсва (поне за сега, което вече си е постижение) "любимият" напоследък конфликт между поколенията и конфликта бедни-богати. Макар че става въпрос за чебол и бедно момиче, драмата не се върти по така изтърканата вече плоча "много та искам, ма тати не дава, щото си бедна". Без да има кой знае какво напрежение, велика интрига, или сърцераздирателна драма, историята те зарибява да я гледаш и очарова със свежест и приятно настроение. Препоръчвам този сериал на всеки, който е харесал Тайната Градина и иска да се забавлява с една разтоварваща и увлекателна приказка за възрастни. Не очаквайте чак шедьовър на изкуството, но и не го пропускайте.

Тъй като стана дълго, за изпълнението на актьорите ще коментирам по-късно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Относно играта на актьорите. Това е още една причина да се гледа сериала. Актьорите са ми непознати, но са подбрани много подходящо според възмоностите и типа излъчване, които имат, за да паснат на ролята си. Затова всички са много естествени и убедителни, образи с пълнеж, а не кукли, които се чудят какво правят на снимачната площадка, или преиграват от напъване да блеснат.

Янг Джинсонг се справя наистина добре и с двете роли. Като богаташка беше убедително надменна, изтънчена и разглезена (но без да е злодейка), а като бедна селянка  е простовата, нескопосана, но очарователна и мила. От корейските сериали вече съм разбрала какво мога да очаквам от образа на бедно, селско момиче (което за нас може да изглежда малко странно, но явно в Корея точно така се държат) и Дорим е възможно най-малко дразнещата селянка, която до сега съм гледала.

И накрая, но не по важност, а просто за десерт - любимото ми Хонги. :wub:

BhOok-VCQAARqBJ.jpg

(cr. on pic)

 

Знаех си, че е страшно талантлив, че е роден артистичен талант, нещо, което не се учи, а просто се раждаш с него. И макар че го очаквах, пак успя да ме впечатли. Страхотен е! Лесно е просто да играеш роля, да наизустиш реплики и да ги кажеш пред камерата, но повечето актьори, дори и опитни актьори, имат определено амплоа, комфортна зона, от която не излизат през цялата си кариера. Колко е трудно за един млад актьор да смени напълно амплоато си, но дори и още по трудното - да смени напълно същността си, за да влезе в даден образ и да се слее с него. Точно това е постигнал Хонги, нещо което дори много по-опитни актьори от него се затрудняват. Лудото, весело, живо идолче Джерами е много различен от мълчаливото, затворено в себе си и сърдито съседско момче Минха от "Норико", а тези двамата нямат пък абсолютно нищо общо с безупречния, изтънчен, арогантен, студен (и мъжествен ;) ) наследствен богаташ Чой Кангджу.

BhNFAFLCMAAIx6y.jpg

Тук Хонги напълно е променил стойката си, маниерите, езика на тялото, излъчването, дори тоналното звучене на гласа си (както в пеенето може лесно да преминава от много високи на много ниски тонове, така е успял на модулира и много характерния си глас като говори). Наистина браво на Хонки! Именно за това и получава много похвали за играта си.

 

Много хваля Хонги, защото само него познавам от актьорския състав. Хубаво ще е, ако някой се интересува и може да каже добри думи и за другите актьори.

 

С нетърпение очаквам и ще следя сериала нататък. :yes: Между другото, някой да е започнал превод на сериала?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само не разбрах 

как за бога братът може да си хареса бедната девойка. При все че е едно към едно със сестра му.

Аз лично го виждам повече - със "сестричката" да не са въобще роднини и той да си пада по нея. Може да съм проспала някой детайл обаче, първи епизод едва го избутах, на втори стана по-вълнуващо.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Относно брата и сестрата,

още в описанието на героите е написано "полу-брат" или "доведен брат", а и той е напълно наясно, че Дорим даже не му е полу-сестра/доведена сестра, а съвсем чужда. Е вярно прилича, но да не забравяме, че някой може да се влюби в един близнак, но съвсем да не може да понася другия близнак. Т.е. не физическите черти на лицето са тези, които събуждат чувствата. Между другото, Янг Джинсонг си играе двойната роля толкова добре, че дори е успяла да заблуди някои зрители, че са две различни актриси, които даже не си приличат толкова, че да ги сбъркаш! :yes: Явно историята не иска да каже, че те са абсолютно идентични, а просто, че с повечко грим и разчитйки на това, че Кангджу и семейството му още не я познават толкова добре, може да мине за другата.

 

На мен сериалчето, наистина все повече ми влиза под кожата, постоянно ми се въртят разни въпроси и хипотези. Гледам си го в троен размер - на корейски, англииски и испански, ако го има и на български, после и на български ще си го изгледам, просто за кеф. И все повече намирам сходство с Тайната Градина, дано наистина да не изкофтят забавния и свеж сценарий и да не зациклят или да го натъпчат с мелодрами.

Бих помогнала с превода, ако има кой да ми прати файла със субтитри на английски или испански, но нямам програма за рип-ване на суб. Но може би вече има някой, който се е заел с превода, не знам...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен също ми хареса,ще си го гледам с удоволствие.Чудно ми е само,

къде се дяна И Кьонг,засичали са я как се разхожда,тя нямали да види,че друга се представя за нея,ще имат интервю,естествено е,че много хора ще го видят,както и тя.

 

За "брата" както виждам оттук,се разбира коя ще си харесва.

 

323px-People_01.jpg

 

P.S Сега видях,че вече има и бълг.превод.Благодаря много ще го изгледам още веднъж . :thanks:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хвърлих му и аз един поглед. Получава им се химията между двамата, но Хонг Ки ми е изключително странен, твърде мек е и за мен не успява да придаде необходимата арогантност на героя си. Само в моментите, когато се разчупва заради мадамата, изглежда нормално, защото си личи игривостта. 

 

А плакатът към драмата е леко странен. Хонг Ки като младоженец е между двете двойнички, но защо ми се струва, че булката е богаташката? Така ли ще стане накрая?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нее, моят проблем с този елемент от историята по-скоро е, че 

полу-брат все пак е брат. Доведен- по-добре, но не става дума за човек, който е влюбен в една близначка, а не понася другата. Ако някой изглежда точно както сестра ти, с която се предполага че сте отраснали заедно, и към която имаш изцяло братски чувства, как точно можеш да се влюбиш?(Без да си Ланистър нали)
Затова се чудя ако все пак тръгнат в тази посока дали ще го извъртят, че той никога не е имал братско отношение (нито кръвна връзка) с истинската Yi Kyung, или просто ще ни спестят любовния многоъгълник, понеже и без това засега за Хонгстар има цели три кандидатки, от които едната не е на дневен ред засега.    

 

 

Иначе нещо забавно, възрастта на героя на нашия човек ми напомня на опита на "Мидас" да изкара Но Мину на 31. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е то се знае ,че актрисата е

една и съща още от афиша

завладяващ първи епизод , много ми хареса и вторият ... нищо ,че към него още няма титири и къде разбрах какво става къде не  ... започвам да събирам сериите ...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...