NETI88 Posted July 11, 2016 Share Posted July 11, 2016 Хората от екипа с които съм имала честта да комуникирам са отзивчиви и приятелски настроени. Вярвам, че и всички останали са така. Освен това тук има много неща свързани с азиатското кино, бита и културата им. Има и много зони за забавление, където можеш да разпуснеш и да намериш нови приятели. Така, че от мен 100 точки за екипа и форума. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Рали Posted July 11, 2016 Share Posted July 11, 2016 Екипът е страхотен! Много съм благодарна, че Ви има и сте събрали толкова много различни култури заедно. Бих казала, че има за всеки по нещо и тук всеки любител на определен жанр и култура може да намери всичко. Благодаря! 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
automatisch.Engel Posted January 5, 2017 Share Posted January 5, 2017 Не знам дали тук е правилното място да го напиша, но от доста време забелязвам как тематично променяте логото и много ми харесват всичките, които сте слагали до момента. И днеска това със снега много добре се получило. 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aurora-chan Posted February 11, 2018 Share Posted February 11, 2018 Мисля, че това беше първият източник, от който разбрах, че и на тази земя, майка България има група от хора споделяща същите интереси като моите. Много съм доволна от форума, модераторите както си личи са отговорни и се грижат сайта да изглежда добре и да е достъпен. Благодаря Ви, че сте създали място където можем да изказваме мнението си и да питаме въпроси, които ни вълнуват. 1 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Color Posted February 26, 2018 Share Posted February 26, 2018 Група хорица си дават труда да осведомят незнаещите що се случва на изток - похвално. Учевидно в България всичко се случва с доброволчески труд. Радвам се да видя, че това е нашият начин да покажем, че ни интересува случващото се там. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matrim Posted February 26, 2018 Share Posted February 26, 2018 Място уютно и приятно, понякога връхлита сприхав вятър - идва и заминава Да влизам Тук се превърна за мен в необходимост. "Мека" дрога? 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aretka Posted March 7, 2018 Share Posted March 7, 2018 Мястото, което не пропускам от година(/две+ ) насам да посетя всеки ден..., с изключение на едни две седмици, в които съм на италианска вълна **много ме радват навременните промени във вида на форума, ей НА, сега сакурата отгоре ми топли душата и ми става по-пролетно, като добавим и днешните ВЕЧЕ 17 градуса във Варна усещането е съвсем пролетно Off Topic мъжа ми вика, че ще ми се срастнат ушите от гледане на корейски сериали.., на мен много ми прави впечатление, че болшинството от актьорите са с такива ушиЧКИ 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lenazai Posted December 28, 2020 Share Posted December 28, 2020 Сайт, без който не мога. Правя кавото правя и хоп в него. Вече доста години. Благодаря на модераторите и им пожелавам много успехи в тяхната дейност. Благодаря за удоволствието от този сайт. 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
siska_5 Posted September 21, 2021 Share Posted September 21, 2021 Обичам сайта както и всички който превеждат в него . Добре че го има за да гледам нещата който харесвам. 6 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts