Jump to content

Cunning Single Lady (2014)


Recommended Posts

Много свеж и хубав сериал.

Главните са такива сладури, че направо да ги изядеш.

Изгледах го на един дъх. Даже последните два епизода ги минах с английските субтитри, че не ми се чака. :D

Чувството, което ми остана след сериала, доста наподобява това на "Emergency couple", с разликата че тук ситуациите бяха логически издържани.

Няма да забравя и изкуствения смях на Джонг У, много добре му се получаваше.

Просто не е за изпускане... сериалът, де :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз се присъединявам към хората, които харесват този сериал.Изгледах  го на един дъх.Остави в  мен много положителни емоции, нямаше големи драми и типичната за корейските сериали " след 1,2,3 години".Главните бяха изпълнени с много енергия и позитивизъм въпреки всичко.Второстепените персонажи също бяха много забавни и през целия сериал не спрях да се усмихвам. За мен между главните имаше химия ,която си пролича от самото начало.Само директорката ме изнервяше с детинското си поведение и способността да намира "чувства" там , където няма.Въпреки , че момента с нейната история беше доста непрятен , но беше нещо ново за сериал.За разпускане е есупер сериалът!!! :up:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз го изгледах на един дъх, много леко сериалче, кара те да се усмихваш. Още в началото си пролича, че г-н Директор все още я обича, въпреки че в неговите очи тя направо си го заряза заради недоимака и именно това ме накара отново да плувна в сълзи, защото такива взаимоотношения едва ли ще се намерят в днешно време.

 

Химия между главните имаше голяма, много красиви и харизматични герои. Мисля, че трябва да бъде само романтичен, защото комедията малко отсъства, а за драма няма как да стане дума, тъй като няма любимите корейски смъртни болести или зла, маниачка готова на всичко за любовта си.

Препоръчвам, ще се заредите само с положителни емоции. :up::wub:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В момента гледам сериала и има нещо което ми е много интересно 

Той разбира ли за спонтанния аборта който е направила?Защото съм до 12 серия,а той не дава признаци да знае, а тя не дама признаци че ще му казва.А вече не съм сигурна и дали ще се съберат,че останаха 4 епизода. :D

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хахахаха, mig2, не обърквай хората :D С хепиенд завършват основно романтичните комедии/тийн сериалите също/. При другите винаги има шанс накрая някой от главните да го блъсне автобус... 3 пъти при това :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абсолютно произволно го избрах за гледане, но определено не съжалявам. :)

 

+ лек за гледане, почти няма драма

+ главната актриса на мен лично ми хареса, абсолютна сладурана

+ предвидима, но въпреки това приятна история

- твърде малко действие и в даден момент става трудно да доглеждате епизодите ("не грабва")

- изборът за главна мъжка роля можеше и да е по-добър, не усетих химия между двамата

- за съжаление отново се залага на любовни триъгълници-квадрати, не е много отблъскващо, но ги има

- някак посредствен завършек и доста от страничните истории си останаха с по една сценка от 1-2 мин.

 

 

Да призная почнах го с нулеви очаквания и надежда да няма много много разхвърляни чувства. Сюжетът е много простичък, но въпреки това историята е приятна и ако харесвате романтични сериали няма да ви разочарова. Самите актьори като визия не са лоши, но не долових особена химия между главната двойка. Тя ми хареса много! Беше сладка и женствена без да достига до "детински" прояви.Той обаче според мне не става за главна роля в романтичен сериал. Може би трилър или нещо историческо, но някакси не ми хареса като неин партньор тук. Оформлението е ОК, нищо особено, но и не стои евтино. Сериалът не успява за съжаление да създаде атмосфера и да ви грабне. Изглеждат си сериите, но нямате много мерак да видите и следващата... Просто още от началото е ясно какво ще стане и опитите на сценаристите да размътят водата в даден момент мен почнаха да ме дразнят. Защо въобще им трябваше да залагат за кой ли път на любовни триъгълници? Не мога да обясня. Издразних се на няколко пъти, но като цяло успях да изгледам всички 16 серии. Може би причината е, че действително сериалът се гледа лесно и някак не ви натоварва по никакъв начин. Прилично сериалче за убиване на някой-друг час, ако нямате нищо друго за гледане... На тези от нас, които залагата на романтиката, вероятно ще им допадне. :)

 

 

6/10 от мен

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това сериалче го бях гледала отдавна и въпреки типичния сюжет и вечните похвати в този тип сериали на мен ми хареса. Допадна ми много, защото не  натоварва има много забавни моменти, хареса ми и историята на двамата главни герои, които се справиха страхотно с ролите си. :) Много свеж и лек за гледане без излишна драма, която винаги присъства по един или друг начин. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гледах с интерес и удоволствие - въпреки предвидимия сценарий, клишета и търпимо захаросания финал! ;)

Главната ми е любимка! Голяма чаровница!

 

П.С. Прочетох по-горе и се присъединявам - имаше повече химия между главната и младежа! ;)

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Приятно сериалче, нищо особено, но приятно. Директор Ча беше много готин, но когато беше влюбен и лигав - не ми хареса. Нямаше никаква химия между главните, но все пак бяха естествени и ненатрапчиви. Не бих казала, че е голям пропуск, ако не се гледа :) А младежа беше сладур, наистина.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Започнах да го гледам и стигнах до 3-та серия. Само не разбирам проблема на главната?  За какво му се сърди?

Off Topic

Тя го изрита. Той извади 300000$ и ги даде за издръжката след брака. Той какво е виновен, че тя не ги взе и брат и ги отмъкна? Мисля ,че са справедливо плащане за нейната грижа към него.  И разбира се като вземеш пари е нормално да подпишеш разписка за тях. За мен до тук само тя е виновна.

Ще видим по нататък. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах го, в началото беше по добре след това взе малко да изпростява.  Харесват ми такива сериали за разведени, за невидимата връзка между двама която другите не забелязват. И от там доста от редовните клишета за такъв сериал.

Off Topic

Главния герой се държеше детски на моменти.  Тя за мен беше една интересчийка и нищо друго, типично за корейска жена.  При най малкото съмнение си плюеше на петите и бягаше. Може би най-несигурният в чувствата си женски образ в сериал.  Така ,че за каква химия и любов да говорим тука? За мен Emergency couple е по добрият сериал с разведена тематика. И в двата сериала мъжете бяха тия които обичаха, а жените доста се колебаеха. Не бих искал да имам до себе си жена подобна на главната героиня тук, няма как да и се довериш просто. Както писах по горе повечето проблеми идваха от нея. Не казала на мъжа си ,че е бременна? Плащала дългове за които той не знаел? И как иска да и се помогне като не споделя нищо? После е лесно да обвиняващ незнаещият за всичките проблеми. Възприемаше се като мъченица, но не беше поискала и никаква помощ. Детето го беше загубила от глупост, коя бременна ще работи навън в студа???  Щото толкова двамата не можеха да се принесат при родителите и? И да помага на топло в ресторанта,  там гладни нямаше да останат?  От нейната глупост явно той загуби и баща си. 

Единственото запомнящо се тук беше Lee Min Jeong. 

Редактирано от gig911
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, сюжетът е предвидим, но това не е непременно лошо нещо. За мен този е от добрите сериали за отношенията след развод, при това без да изпадат в излишни драми. Това, което ми хареса е как всеки от двамата пречупваше случилото се в края на брака им през собствената си болка и разочарование. И всеки пазеше в спомените си съвсем различна картина, сякаш не ставаше дума за един и същ брак и развод. И двамата бяха наранени, че в най-трудния период партьорът им не им е помогнал и подкрепил. Затова при първите им срещи всеки дълбоко в себе си очакваше другия да покаже по някакъв начин, че се чувства виновен за раздялата им или да покаже някакво съжаление. И тъй като това не се случи реагираха емоционално и нелогично. После с течение на времето, което прекарваха заедно започнаха да изплуват и другите спомени, които им напомняха какво ги е държало заедно, а не само това, което ги е разделяло.

На мен актьорите ми допадаха и го изгледах с удоволствие.

Между другото Emergency Couple, който споменават по-горе в коментарите също е много хубав и го препоръчвам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Става, но с уговорката човек да не очаква кой знае какво. Клишетата бяха доста, финалът- очакван. Не е загуба на време, но смятам, че може да се гледа с прехвърляния (вероятно не съм бил на "правиланата" настройка, някой друг сигурно ще се влючи в този сериал?)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...