Demetori <3 Posted November 30, 2015 Share Posted November 30, 2015 Hello Bitches ще се надува, клипът ме радва. Daddy е забавна. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snowwhite1711 Posted December 2, 2015 Share Posted December 2, 2015 Комбекааааааааааааааааааааааа в МАМА 2015,супер бяха :wub: :wub: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sierra Posted December 2, 2015 Share Posted December 2, 2015 Много се радвам, че са заедно най-накрая! Надявам се да пуснат някоя нова песен. Ако намериш по-добро видео, пускай, че тука са като супер Марио. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snowwhite1711 Posted December 2, 2015 Share Posted December 2, 2015 Това беше първото качено , толкова бях щастлива и по бързах да го споделя ))) ето по добро качество Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dido100 Posted December 2, 2015 Share Posted December 2, 2015 Само на тяхното изпълнение микрофоните бяха прецакани! И въпреки това, дори и със стари песни, откраднаха шоуто на останалите женски групи и ги направига просто зрители-да гледат и да се учат! Жалко, че не показаха лицата на "конкуренцията"! Но няма и нужда да се казва кои са най-добрите! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daneto Posted December 2, 2015 Share Posted December 2, 2015 Самодоволната физиономия на Си Ел когато започнаха да се появяват другите Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lawandula Posted December 3, 2015 Share Posted December 3, 2015 Каките бяха велики вчера и взривиха сцената.Дидо е прав- другите бяха бледи копия(гледах цялата церемония).Що сексапил и сценично присъствие показаха.Е как, след тях да харесам подскачащи в синхрон скелети! При мъжките групи беше същото, но... това е" друга бира". Кой си може, го може! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoyo_ko Posted December 3, 2015 Share Posted December 3, 2015 Сутринта четох, че корейските нетизени много ги били нахранили. На мен пък ми харесаха. Само тази Парк Бом ми е много неприятна и не ме израдва, сякаш аз съм и правила носа с пластелин. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briax Posted December 16, 2015 Share Posted December 16, 2015 Според Инстаграм CL снима в Калифорния видео към песен с will.i.am със заглавие "Superdope" . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gumball Posted February 19, 2016 Share Posted February 19, 2016 CL e лице на Alexander Wang Vogue US W KOREA instagram Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gumball Posted February 26, 2016 Share Posted February 26, 2016 CL x VOGUE US VOGUE.COM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
theL0new0LLF Posted April 5, 2016 Share Posted April 5, 2016 Лоши новини, Blackjacks! Макнето ни напуска 2ne1. Но да не съжаляваме, защото най-после ще има възможност за солова кариера! Единствено се притеснявам за 2ne1, но знам че те са силни и ще се справят и без нея, колкото и трудно да им е. Успех, Минзи! Хуайтинг!! http://karin258.wix.com/bgkpopfans#!★-НОВО-Minzy-потвърждава-че-ще-напусне-2NE1/c1kod/5703649a0cf2efb3747c2316 title="Click Me" rel="nofollow external"> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lawandula Posted April 7, 2016 Share Posted April 7, 2016 Заформя се май скандал.След съобщенията за напускане, от компанията, в които е упоменато, че никой не е бил предупреден, бащата на Минзи предупреждава, че ще разкрие неща от "кухнята". Може би тя се оказа най-ощетена- в последните две години -нищо не направи. Жалко все пак, че напуска- това беше различната женска група от корейската масовка.Не, че тройката няма да се справи, но едва ли ще е същото. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoyo_ko Posted April 7, 2016 Share Posted April 7, 2016 Жалко, мен мацката ме кефеше. Особено добре се справяше с танците и бутането на хора в басейн в една от сериите на Running men, та от там я харесах. 2ne1 правят по-различна музика от другите неадекватни женски к-поп групички и за това ми бяха слушаеми. Дано да продължат. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sierra Posted April 7, 2016 Share Posted April 7, 2016 И аз страдам за нея, талантлива и чаровна, ще ми липсва. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sierra Posted April 13, 2016 Share Posted April 13, 2016 Какво всъщност се е случило: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mina Posted April 14, 2016 Share Posted April 14, 2016 гадост! т! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gumball Posted June 4, 2016 Share Posted June 4, 2016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gumball Posted July 23, 2016 Share Posted July 23, 2016 CL ретуитна Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gumball Posted August 16, 2016 Share Posted August 16, 2016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts