Jump to content

2ne1


toxic

Recommended Posts

Браво, Ири, много успех ти пожелавам. Аз май няма да пускам моя кавър. Не виждам много смисъл при все, че са толкова много. Успех и на двете ви.

 

Е как, пускай ;) Не е важно колко са участниците, важното е просто участието! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много се радвам , че ви харесва ! Наистина ! Мерси много за отзивите ! :wub:

 

Sierra, разбира се ,че трябва да покажеш и твоя соver ! Поне ние да го видим и да му се порадваме ! Важно е да се участва ;) .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мен пък изпълнението много ми хареса барабар с концепцията. Кефи ме, че Пак Бом не е с пола(!). Косата на Минджи много ме радва - тя самата ми напомня на героиня от "Файнъл фентъзи". Виж, Дара с тая коса е като живата Мардж Симпсън. Харесва ми как са миксирали пънкрок вид с някои традиционни корейски елементи. Танцът също ме радва. Въобще, доволна съм, защото това изпълнение ми превърна поредната песен в песен с марката на 2не1.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е, йобо, танцът е некъв сбор на всичките им танци досега, дрехите са чиста проба кич без мисъл в съчетаването им, а Бом и Дара в главите са покъртително ужасни...Иначе изпълнението и песента са трепач, но някак си малко през пръсти ми се вижда всичко...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Жестоко изпълнение!!! Поредният пирон в ковчега на останалите женски и мъжки групи! Изпълнение, танц, визия... всичко перфектно - това е 2NE1!!! Страхотно!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Йобо, то и песента им е сборна от много от пуснатите им досега, ама това не ни пречи, нали? Да не говорим, че това за танца не е баш вярно. Има елементи, които наподобяват "Fire", ма тя и песента наподобява "Fire" :D.

 

За косата на дара съм съгласна. Бом ми е ок. Иначе дрехите мен пък много ме кефят.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз пък се зарадвах на изпълнението много, 'щот в песента нещо ми липсваше...и извиках кратко и ясно – Oh my god!

 

Иначе това е най-якото Bam Ratatata Tatatatata!!!, което съм чувала :P. И хореографията ми хареса, много старание са вкарали за този танц. Не знам дали са the best още, но пък мацките и Теди в комплект са очакван взив от биит, гласове и емоция и го показват с всичка сила. В случая след Лоунлито, ефектът е постигнат – другата крайност.

Толкова пауър вкараха на Инкигайо-то, начинът на игра с гласовете си, като добавя и кефа, който доставят само с харизмата си на сцената, на тези мацки..им казвам евала.

 

CL, ми беше супер секси, от началото до Oh my god, накрая. Минджи, това дете, се движи убийствено и се чувства комфортно каквото и да облчече. Косата й не ме израда, но пък нейния глас, как да не радва..Дара, учудващо ми харесва с тази тролска коса, дали за тренда или за да следва бруталната ненормалност на Джи Ди с косата, иска да се разпознава повече с визия, отколкото с глас, слабо ме вълнува, хармонираше добре на останалите гласчета и беше добре . Боми бе разкошна, още повече я харесвам и да танцува, и да пее..Роклята вярно убягва тук, но мисля, че като концепция за танца, нямаше нужда от нея.. но за клипа, ще я има в любимата й дължина, няма как.. :lol:

 

Сега чакаме до часове само клипа..защото се надявам да ми нонесе нужното усещане за all-kill, защото момичета разбиват всички онлайн чартове в Корея, а и itunes извън Корея..гледам..

TOP 10 iTUNES Electronic Charts

chartsc.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

2NE1 направиха убийствено завръщане не INKIGAYO! Песента определено ще е един от хитовете на лятото - мелодична е, бърза, ритмична и това Boparatatatata е мега зарибяващо. Откакто я чех за пръв път не мога да спра да я слушам... Очаквам с нетърпение клипа, със сигурност и той ще е невероятен както песента. ^^

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето го и клипа

Момичетата ме радват много, най-вече CL :D . Песента е много добра, супер свежа, но имах малко по-високи очаквания за клипа...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На места аутфита им е убийствен, на места не чак толкова :) Според мен от 2-рата минута нататък клипът е много по-добър - като се започне от "идиотската" визия на Дара :)

 

Като цяло - недостатъчно добър, особено след перфектното изпълнение на живо преди 2 дни :)

 

И все пак... страхотна лятна песничка! :)

 

BOM BRATATATA TATATATATA BEAT~~~

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мен клипа пък ме кефи на макс, макар на моменти Минджи да ми мяза на мъжка версия на Теянг...СиЕл нещо много е напълняла, ама пак е супер bad ass. Въобще, доволна отвсякъде....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много ме кефи тоя клип, чак го гледах 2 пъти (което рядко правя с клиповете :)). Много ме кефи как почва със СиЕл като шампион по кеч. Абе, въобще, много приятен. Особено ме кефят като бедесове, които трошат пирамидата. Чудя се обаче каква е символиката зад тая пирамида, освен че отива на музиката и танца. Минджи ми е просто любима в тоя клип, особено там, където е "като Теянг" и там, където си завърта пръстена. Супер якото! Абе, въобще, много съм доволна :).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пирамидата нали е символ на илюминатите, тоест на тези, дето имат сила и власт, предполагам, че това е внушението.

Иначе за мен клипът не е кой знае колко оригинален, нестандартното е по-скоро в детайлите. Гледам, че модата с якетата на остри шипове и всичко подобно набира усилено привърженици и тук.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз съм доволна, не е брилянтен като клип, защото някой сетове грам не ми се връзват....но радва, както казва Параб с детайли. Т.е. кара те да го гледаш отново и да търсиш идеята. Малко ми е писнало от клиповете в студио и едната гама цветове, дрехи, аксесоари, светлина..но пък провокацията с якия стол ала земното кълбо, например на който се въртят, и рефрена I’m a Billion dollar baby, ми пълнят очите и радват слуха. Харесва ми, че тези мацки не излъчват типичната корейска благост, не бягат от първоначалните си образи и постоянно търсят начин за самоусъвършенстване...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Явно в Бургаското радио Мая има фен на 2NE1 :yes: , защото от вчера новата им песен я пускат все едно е хит на Джей Ло или Лейди Гага :i love this: . Преди да разбера, коя е точно песента /понеже по радиото не я обявяват - незнайно защо/ бях сигурна че е на 2NE1, но сега вече знам и точно коя е :panda-145: .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...